Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

היתי היום אצל פחח שאני מכיר אישית ואני סומך עליו שיעשה את הרכב שלי כמו חדש

אז הוא נתן לי הצעת מחיר של 2600 שקל והרכב כמו חדש כולל פוליש וזה רק חלק ראשון של המייקאובר

תוכניות חלק ראשון 2600 ש"ח

פחחות וצביעה לבאמפר קדמי ואחורי

צביעת שני דלתות צד ימין

צביעת מכסים של המראות לצבע הרכב

צביעת ידיות הרכב לצבע הרכב

חידוש פנסים קדמיים עם לקה

שמעתי שאחרי צביעה המחירון של הרכב יורד אבל הדברים האלה אני חייב לעשות כל כל המקומות שצריך לצבוע הם משופשפים/עם שריטות

אם אני יצלם את התמונות של לפני ואחרי ואני יראה לקונה אחרכך אז המחירון ישאר כמו שהוא?

כי סך הכל הקונה מחפש רכב בלי שריטות או פגיעות וזה גם כי יש לי עין שרואה כל פיפס קטן

תוכניות חלק שני-עוד לא קיבלתי מחיר מלא

הוספת חצאיות צד אחורי וקדמי

הוספת ספויילר מקורי מפירוק

הוספת ג'נטים מקוריים מפירוק ולהגדיל חתך מ-15 ל-17 והוא הבטיח להביא ושאני יראה שהם במצב מצויין

ככה הרכב יהיה צריך להיראות אחרי כל המייקאובר

19641465369_78722bae5a_b.jpg

הראתי לו את התמונה הזאתי מגוגל והוא אמר שהוא יזמין הכל ויכין אותו שיראה בדיוק כמו בתמונה

הוא גם ראה את המחזירי אור המושחרים בתמונה ואמר לי שהוא יכול לעשות לי גם ככה אבל עם ציפוי וזה גם יהיה חוקי וגם יראו את האדום של הפנס, הוא אמר לי שזה ציפוי קרבון והוא אפילו הראה לי פנס שהוא עשה לאיזה מרצדס וזה נראה פצצה

אז השאלות שיש לי לשאול מהחלק הראשון והשני

האם כל הצביעות והתיקונים לא מורידים מהמחירון אחרי שצילמתי והוחכתי שהוא לא עבר תאונה?

ספויילר כזה קטן מצריך אישור מיוחד והאם הוא עובר טסט?

איזה אישורים צריך לעשות כדי שיאשרו לי הגדלת חתך מ-15 ל-17?

האם הציפוי הכהה בפנסים באמת חוקי? הוא אמר לי שזה 100% חוקי ועובר טסט(וזה ציפוי לא מדבקה)

הוא אמר לי שהוא יעשה לי גם פוליש על כל הרכב, האם כדאי אצל פחח? (ראיתי עבודות שלהם ודווקה יצא להם טוב)

פורסם

לפי התמונה זה לא יצא,

אם אני לא טועה זה דגם אימפרזה אמריקאי,ולרכב שבתמונה יש גם חלונות מושחרים.

תראה שאתה סוגר עם הבעל מקצוע, איזה הסכם , משהו כתוב.

קח בחשבון שינוי של החתך בצמיג יפגע בנוחות הנסיעה אך ישפר מעט את האחיזה של הרכב.

וכן תיקוני צבע וצביעה מורידים מן המחירון, רצוי לצלם ולהוכיח שלא מדובר בתאונה.

לפי דעתי תשאיר את הפנסים מקוריים הכי יפה וחוקי, לא ממש יודע מה החוק לגבי ציפוי פנסים.

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם
לפי התמונה זה לא יצא,

אם אני לא טועה זה דגם אימפרזה אמריקאי,ולרכב שבתמונה יש גם חלונות מושחרים.

תראה שאתה סוגר עם הבעל מקצוע, איזה הסכם , משהו כתוב.

קח בחשבון שינוי של החתך בצמיג יפגע בנוחות הנסיעה אך ישפר מעט את האחיזה של הרכב.

וכן תיקוני צבע וצביעה מורידים מן המחירון, רצוי לצלם ולהוכיח שלא מדובר בתאונה.

לפי דעתי תשאיר את הפנסים מקוריים הכי יפה וחוקי, לא ממש יודע מה החוק לגבי ציפוי פנסים.

בכמה זה מוריד המנוחות הנסיעה אם אני משנה את החתך? אני ירגיש את ההבדלים באופן משמעותי?

ועוד הוספה לשירשור-הוא גם אמר לי שעדיף לשים את הספויילר רק עם דבק אבל אני פוחד שזה יעוף והוא אמר לי שלא לדאוג אפילו עם השיניים אי אפשר יהיה להוציא את זה

והוא אמר שאם הוא יעשה לי עם ברגים ודבק יכול להיות שתיהיה חלודה באיזור הקדחים, הוא אמר שהוא יוסיף משהו נגד זה אבל הוא לא מבטיח הגנה 100% מחלודה

פורסם

לא מבין את כל האמירות האלו שצביעה מורידה מחיר.. הכל זה משא ומתן. לי לא הורידו מעולם על תיקון כנף, דלת טמבון וכו'. אבל גם לא הוסיפו לי על שיפור מנוע שעלה 7K. אז אין כללים נוקשים. יותר חשוב שהאוטו יראה טוב (בהתאם לגילו).

בעניין הצמיגים: אם זו אימפרזה STI יש הצדקה לצמיגים כאלו שיגבו את יכולות האוטו. זה לא המקרה כאן והגדלת הצמיגים תפגע בנוחות בצורה מורגשת. זה מה שנקרא "צורה לפני תוכן" או "אני מעדיף נסיעה פחות נוחה בשביל שהרכב ייראה קצת יותר טוב.."

בעניין הפנסים: תצליב מידע! בדוק בעוד מקומות לפני שתצטער.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...