Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי וולוו s40 2006 עם מערכת מובנת "high performance" (כן בטח), כמו כן יש לי מגבר מונו עם סאב (בחתימה למטה). אני רוצה להוסיף באס לצליל כי המערכת ברכב מאוד אנמית ולהחליף הכל כרגע לא על הפרק (עבודה עם סיבים אופטיים בהד יוניט).

לפי מה שקראתי המגבר המקורי של וולוו שבבגאז' מספק 25w לכל ערוץ (4 ערוצים), אני רוצה לנתק את הרמקולים שבדלתות האחוריות ולגשר אותם למונו. לקחת פלוס מצד אחד ומינוס מצד שני. האם ניתן לעשות את זה? חיסרונות?

כמו כן האם 25 w יספיקו כדי להפיק משהו מרמקול אפטרמרקט? משהו מומלץ? (לא קומפוננט)

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

לא הבנתי מה אתה רוצה לעשות.

אתה רוצה לחבר את הסאבים למגבר המובנה של הרכב או שאתה רוצה להשתמש ביציאות של המגבר המובנה כדי לקבל סיגנל למגבר שלך ולהגביר איתו את הסאבים?

פורסם

לקחת את היציאות מהמגבר המקורי לרמקולים האחוריים ולחבר למונו.

Hu: Stock HU+Grom mst4 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

למגבר שלך יש כניסות High Level כך שניתן לחבר אליהם תאורטית חיווט רמקולים עבור הסיגנל.

אבל זה מעלה 2 שאלות -

האחת, האם מתח המוצא של המגבר המקורי לא גבוהה מדי עבור הכניסה הזו (25W נומינלי ל-4 אוהם זה 10V) ואולי נדרש מנחת חיצוני שמתאים למתח הזה.

השניה, האם המגבר לא מוציא אות מוגבל רוחב פס או במילים אחרות, האם הוא מוציא לרמקולים תדרים נמוכים שיתאימו לעבודת הסאב.

לא הבנתי מה הקשר לגישור במקרה זה.

בכל אופן, תראה למשל את הפירוט שבוצע כאן ודומה למה שאתה מבקש לעשות:

http://www.volvo-forums.com/t38552-howto-install-subwoofer-and-fm-modulator-in-s40.htm

פורסם

אני יכול לשלוט בחיתוכים לרמקולים האחוריים מההד יוניט, איך מחשבים איזה מנחת אני אצטרך?

פורסם

שוב לא הבנתי את שאלתך.

אתה שואל איך מחשבים את רמת המתח בחוטי הרמקולים?

הנוסחה ע"פ חוק אוהם היא - שורש של (הספק נומינלי X התנגדות רמקולים).

אפשר גם בעקרון למדוד עם רב מודד תוך ניגון אות סינוס רלוונטי.

לא ניתן לקבוע בדרכים אלו מה רמת העיוות בסיגנל.

אם אתה שואל איך לדעת אם המנחת תומך בטווח המתחים המדובר, אז צריך לבדוק אם הנתון מפורסם לגבי מוצר זה או אחר.

למשל, רוקפורד RF-HLC שעלה בשרשור אחר לא מזמן, מפורסם עם נתון כניסה מקסימלי של 10.5V. לכאורה מתאים.

פורסם

אוקיי תודה, הוחלט ללכת על מנחת אודיסון

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

הותקן המגבר עם הסאב עם מנחת של אודיסון 4 ערוצים (אם בהמשך אני ארצה להוסיף עוד מגבר)

ניתקנו את הרקולים האחוריים וחיברנו אותם למנחת.

כרגע יש הרבה רעש מהמדף האחורי, בטיפול.

20160118_183517.jpg

• תוכן חדש...