Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

היום חגגתי יחד עם בת זוגתי את היום הולדת שלה.

תכננתי "להיות מקורי" ולקחת אותה לספא. רציתי את הספא הכי יקר ומפואר והגעתי לספא יוקרתי מאוד במרכז הארץ.

הגעתי אליהם דרך אתר חיצוני שמוכר קופונים שלהם. המוקד באתר לא ענה ואז התקשרתי ישירות לספא, הספא אמר שהוא מלא ונגמרה השיחה. 5 דק' לאחר מכן התקשרו מהאתר קופונים שאמרו שיש מקום לאותו הספא בזמן שהספא עצמו אמר שהוא מלא.

סגרתי עם האתר החיצוני מחיר של 600 שקל בערך לשעה מסאץ, שעה סוויטה, רבע שעה חמם טורקי, תוספת חדר זוגי למסאץ ותוספת שבת. יצא 600 שקל בערך.

בפועל מה שהיה-

הגענו והיה תאו ובואו אחד גדול במקום, זוגות שחיכו שעה לסוויטות, אותנו 'זרקו' בסוויטה עם סבונים פתוחים בלי מגבות ובלי כלום ורק אחרי רבע שעה שהלכתי לבדוק מה קורה הם אמרו שזה הזמן סוויטה והוא התחיל לדפוק.

כמו שאמרתי- לא היו מגבות בסוויטה, היינו צריכים ללכת למקלחות המשותפות של הספא מחוץ לסוויטה על מנת להביא מגבות, השמפויים היו פתוחים ומשומשים, לא היה פח אפילו, שלט למזגן לא היה, בקיצור עד שהתחלנו את השימוש בסוויטה עברו כמעט 30 דקות - כל רגע יצאתי אל הקבלה.

לאחר מכן חיכינו כ40 דק' בסוויטה עד שיביאו לנו את המסאץ'. כשהתחלתי לאיים שאם לא יזרזו את זה אנחנו נעזוב הם התחילו לדבר ברוסית ביניהם שאסור שזה יקרה, ואיך שהמסג'יסטיות יצאו מהטיפול הכניסו אותנו, וביניהן הן דיברו ברוסית שאין להן זמן הפסקה ומנוחה ולמה עושים להן את זה (החברה דוברת רוסית והן כנראה לא קלטו את זה).

מפה לשם יצאנו מאוכזבים ובהרגשה שדפקו אותנו קשה.

הגענו לבעל הספא בסוף אמרנו לו שאנחנו מאוד מאוכזבים והוא הסביר שהחברה החיצונית שדרכה רכשנו עשתה להם פקק ולא עדכנה אותם בכל הלקוחות שמגיעים והכל קרס להם היום, הוא התנצל מיליון פעמים והבטיח לעשות הנחה ופינוקים בפעם הבאה ואפילו הביא לנו בקבוק יין. הסביר לנו שזה ממש לא אופייני למקום ושזה באשמת האתר החיצוני.

יצאתי מהמקום עם "בור" של 600 שקל שזה לא מעט על שעה סוויטה ושעה מסאץ, מאוד מאוכזב, את הרבע שעה חמם טורקי לא הספקנו לעשות כי חיכו לנו בבית עם ארוחה.

מה עלי לעשות ?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

להבין ש״מה שזול עולה ביוקר״ ולהפסיק עם תרבות הקופונים?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לצערי אין לך באמת מה לעשות, מכיר את הסיפור של הקופונים, זה מוכר שחברת הקופונים עושה רווח מבעל העסק שאותו היא מייצגת ומקבל רווח קטן, יש רגעים שחברת הקופונים רק דוחפת לקוחות ומפילה את האשמה על המקום עצמו. בעיקרון המקום לא אשם שחברת הקופונים לא תיזמנה איתם את כמות הלקוחות, או לא הגבילה ופשוט מכרה כמה שיותר.

מצד שאני גם אתה לא אשם בכל מה שהיה. לדעתי מי שאשם זאת חברת הקופונים, שלה יש אינטרסים משלה. אתה יכול לנסות לדבר עם בעל הבית שוב ולקבוע עוד יום כייף עם החברה.

קרה לי מקרה דומה בהזמנת צימר, הגענו למקום. ארוחת הבוקר שהזמנתי מראש בגלל תקלה הפכה לארוחת צהריים.

המקלחת לא הייתה תקינה, כל המים זרמו לחדר עצמו.

וכמובן המזגן לא פעל והיה חם רצח..

בעל המקום ממש ביקש סליחה, הסביר לי שארוחת הבוקר זה משהו חדש, ובמקרה אני הייתי הלקוח הראשון, האישה שהייתה אמורה לבשל לי יצאה אשמה.

המקלחת הוא אמר שבדיוק היום לפני שהגעתי עזב איש מקצוע, והראה לי קבלה ובאמת היה היה שם באותו היום - כנראה לא סידר טוב

והמזגן - אני והמזל שלי, התקלקל לטענתו באותו היום.

סגרנו שברגע שהכל יטופל אני יוזמן שוב אבל ברבע מחיר, והארוחת בוקר עליו בלי תשלום וככה היה.. פשוט באנו ועשינו חוויה מתקנת - אולי תעשו את זה גם אתם.

פורסם

אז אתה אומר שהלכת לספא וזה מה שראית:

17cf8724a9ff0c85a4077793ef5c8ab9.jpg

תאו ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקיצור שלחתי אליהם אימייל עם הסבר ופירוט של מה שקרה.

בנוסף לא השארתי להם מקום להפנות את האחראיות על הספא כיוון שהתשלום בוצע מולם.

היום:

בעבר:

פורסם (נערך)

מת על זה, החברה של הקופונים עשתה להם פקק... איזה שטויות, כמה קשקושים. וגם נניח שכן - אתה הלקוח שלו, אם החברה הזו עושה לו בלאגן - שלא יעבוד איתם.

וכרגיל בתרבות השירות בארץ... נתנו לך "הטבה" להגיע שוב במחיר זול יותר - דהיינו: "אני ירוויח עליך גם פעם הבאה רק קצת פחות".

היה עדיף שהוא היה מתנצל באופן אמיתי, לוקח את האשמה עליו ומזמין אותך לפעם הבאה ללא עלות, אבל אלו חלומות ממקומות אחרים על הגלובוס (לא שבמקומות אחרים אין פאשלות, אבל התרבות השירותית היא בד"כ אחרת).

את האמת, אין לך מה לעשות... חבל. אולי תבקש ממנו הרפייה ON THE HOUSE :lol:

הייתי פעם במלון בבודפשט... כשהגענו לחדר אמרו לנו שיש תקלה במים ולא ניתן לקבל את החדר. לא היינו צריכים לכעוס ולא כלום... העבירו אותנו למלון אחר, טוב יותר, בלי קשקושים ובלבולי מוח של "זו אשמת השרברב שבדיוק דפק תצינור לא כמו שצריך".

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם (נערך)

אני חייב להודות שלמרות ההתנהלות המקוממת ההודעה שלך יצא משעשעת, במיוחד הקטע עם האתו וה"התחלנו שימוש בסוויטה" ;).

אני מצטער אבל אני לא מוכן לקבל את זה שהלקוח אשם כי שילם בזול או השתמש בקופון, 600 שקל לא הולכים ברגל ומגיע לו לקבל את מה שנאמר לו בתאור המוצר/חוויה גם אם שילם חצי מזה.

ברגע שנפסיק להוריד את הראש בכל פעם שנקבל חצי ממה שהובטח בגלל ששילמנו מחיר זול יחסית (ואני בכלל לא מרחיב על הגיחוח שבמחיר המקורי והעצום) אולי משהו ישתנה.

אל תבכה על חלב שנשפך, פעלת נכון בהתחשב בנסיבות אך פעם הבאה (ובמידה ואתה לא בונה על רילוקיישן תהיי פעם באה) להתעקש על פיצוי הולם שלא ישאיר לך טעם מר בפה.

עריכה אחרונה על ידי ExoduS

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם (נערך)
אני חייב להודות שלמרות ההתנהלות המקוממת ההודעה שלך יצא משעשעת, במיוחד הקטע עם האתו וה"התחלנו שימוש בסוויטה" ;).

אני מצטער אבל אני לא מוכן לקבל את זה שהלקוח אשם כי שילם בזול או השתמש בקופון, 600 שקל לא הולכים ברגל ומגיע לו לקבל את מה שנאמר לו בתאור המוצר/חוויה גם אם שילם חצי מזה.

ברגע שנפסיק להוריד את הראש בכל פעם שנקבל חצי ממה שהובטח בגלל ששילמנו מחיר זול יחסית (ואני בכלל לא מרחיב על הגיחוח שבמחיר המקורי והעצום) אולי משהו ישתנה.

אל תבכה על חלב שנשפך, פעלת נכון בהתחשב בנסיבות אך פעם הבאה (ובמידה ואתה לא בונה על רילוקיישן תהיי פעם באה) להתעקש על פיצוי הולם שלא ישאיר לך טעם מר בפה.

הוא יכול להתעקש עד מחר, לא יקבל כלום. ברגע שבעל המקום מתחיל לתרץ... שם זה נגמר. הרי ברור לבעל המקום שלהציע למישהו אחרי חוויה כזו "להגיע שוב בהנחה" זו הצעה בזיונית - אבל למרות זאת הוא מציע.

מה הוא יעשה, יתבע בתביעות קטנות ? לא שווה את הזמן והטירחה.

יותר ויותר אני מבין שבארץ פשוט אין סיכוי לקבל רמת שירות, יש יוצאי דופן (כמו הפיקסל השרוף שהיה לי במסך חדש ו KSP החליפו אותו למרות שלא היו חייבים), אבל בממוצע, רמת השירות היא מאוד נמוכה. זו תוצאה של שוק ריכוזי וחוסר תחרותיות שגורמת לזרם לקוחות וביקוש ללא תלות ברמת השירות.

עריכה אחרונה על ידי Alon_A

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
"התחלנו שימוש בסוויטה" ;).

שלא ישאיר לך טעם מר בפה.

יותר מדי הכנות לבדיחות בזמן האחרון שזה כבר נהיה לא נעים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

לא, כי "יצאנו מהמסאג' בהרגשה שדפקו אותנו קשה" זה יותר טוב?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

פיספסתי גם והאמת שזה מסתדר עם התאו הגדול [emoji41]

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חזקים אתם... תאו הגדול באמת נפילה רצינית שלי ..

בכל מקרה, אפנה ל"אמון הציבור" נראה לאן יתגלגלו הדברים.

היום:

בעבר:

פורסם

עדכון:

היום בבוקר שלחתי מכתב ל'אמון הציבור' במקביל שלחתי אימייל לחברה שדרכה נקנה השובר ושם הודעתי להם שאחרי מספר ימי המתנה לשיחה מהם אני פונה לגופים הרלוונטים.

כמובן, תיק תק קיבלתי טלפון חוזר מהחברה והיא אמרה שאין יותר מדי אופציות כיוון שמימשתי כבר את הטיפול. היא הציעה לי טיפול חצי שעה זוגי בספא.

לא נתתי תשובה עדיין.

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...