Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכל חברי הפורום,

ניסיתי למצוא בפורום איזכור להתלבטות כזו אצל מישהו, אך לא מצאתי.

מכרתי לאחרונה מאזדה 3 משנת 2010 במצב מצויין,אפילו קיבלתי מעל מה שציפיתי.

כיום אני נמצא בהתלבטות בין מס' דגמים כמו :

1. מאזדה 3 חדשה, ספיריט 2.0

2. יונדאי טוסון החדשה 1.6

3. קיה ספורטאג' בצורה החדשה (ההשקה שלה ביום ג' הקרוב 13.1 - לכל מי שרוצה לדעת)

אני מבין שמאזדה זה רכב מאוד שונה משני הרכבים טוסון וספורטאג', אבל מאחר ועשיתי נסיעת מבחן על הטוסון 1.6 וגם על המאזדה 3 (מחר אני שוב עושה נסיעת מבחן) נכנסתי להתלבטות קשה.

כמו כן,אני מתלבט אם כדאי בכלל לרכוש ג'יפון כזה .

אנחנו בסה"כ זוג נשוי וכרגע ללא ילדים, בעזרת השם גם ילד בקרוב.

האם מישהו יוכל לעזור לי עם ההתלבטות הזו ?

מצד אחד אני אוהב נסיעה ספורטיבית עם חדות ואיכות ובטוסון ההגה הרגיש לי כמו חמאה לעומת המאזדה.

מצד שני, לג'יפונים האלו יש את הנוכחות שלהם בכביש, הם גורמים לי להרגיש שבאותו הסכום או מעט יותר,אני יכול לקבל תמורה טובה יותר ולקבל רכב גדול יותר,נוח יותר (גבוה) ויציב.

מצד שלישי, במאזדה אני מקבל מנוע 2.0 ומערכות מתוחכמות לרבות ה iStop ומערכת מובילאיי מובנית ועוד כל מיני מערכות שבטוסון אין בכלל.

מה דעתכם בנושא ? אשמח לשמוע.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

פורסם

זה תלוי בהעדפות שלך בעיקר. במאזדה אתה מרוויח יותר אבזור ,צריכת דלק עדיפה וכנראה חווית נהיגה עדיפה.

ביונדאי אתה מקבל יותר מקום, גישה יותר נוחה (המאזדה נחשבת לצפופה מאחור) יותר גובה אבל לא הייתי אומר יותר יציב עקב מרכז מסה גבוה יותר ביונדאי.

תראה מה המצב מאחור, אם העגלת תינוק נכנסת במאזדה ושמאחורה לא צפוף מדי.

כמובן שלנסות גם את הקיה ולעבור על שאר האופציות בשתי הקטגוריות כדי לא לפספס משהו.

אני אישית לא חובב קרוסאוברים כאלה אז הייתי הולך על המאזדה מהאופציות שציינת.

פורסם

ממה שכתבת הטוסון היא יותר לצורך "פוזה". ה- 1.6 לא כל כך תתאים לך (ולא רק בגלל ההגה).

אם אתה מחפש קצת "ספורטיביות" אתה יכול לבחון את ה cx5, אם עומד בתקציב.

הקיה לא תרגיש לך כל כך ספורטיבית, שוב יותר לצורך ה"פוזה.

לגבי המזדה 3, זו אפשרות טובה, אבל כמשפחה, תבדוק שוב את השימושיות של הרכב, מבחינתך.

פורסם

אני הייתי הולך על ג'יפון - אתה קראת לזה נוכחות על הכביש, אני קורא לזה תחושת ביטחון.

בכל אופן, תחכה לראות איך הספורטאז' החדשה תרגיש לך, לפי כל מה שקראתי באינטרנט אתה תהיה פחות מבולבל :)

פורסם

החלטתי בסופו של דבר ללכת על המאזדה 3 , אני מאוד מקווה שאהיה מרוצה מכל העניין. אני עדיין אלך לראות את הספורטאג' ביום שלישי, אך רק בגלל שאבא שלי שוקל לרכוש כזו. העדפתי את המאזדה בגלל צריכת הדלק הטובה והאיבזור העשיר.

HU: Pioneer 4900IB Front Speakers: JBL GT06508C Rear Speakers : none

Amp: Infinity 475A Sub: JBL GT5-12

• תוכן חדש...