Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, שמי נינה לפני כחודש וחצי רכשתי טויוטה קורולה חדשה, כבר במהלך הימים הראשונים שמענו רעשים מוזרים בזמן הנסיעה מהברקסים,לאחר בירור נודע לנו שישנה בעיית יצרן בבלמים בדגמי מכוניות טויוטה. לאחר מספר שיחות עם מוסך מורשה ומנהלי שירות של יוניון מוטורס לא ניתן לי פתרון אך ורק פתרון זמני ובכל זאת המכוניות הללו נמכרות ללא ידיעת הלקוח!!!

התאכזבתי מאוד שאין פתרון קבוע לכך!!!

אני מאמינה ששום לקוח לא ירצה להיכנס למוסך ולהחליף חלפים ברכב שעלה לכביש בשבוע הראשון!!!

פורסם

מה הפיתרון הזמני שהוצע?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

החלפת רפידות-פתרון זמני יוניון מוטורס מודים שישנה תקלה סדרתית בבלמים במספר דגמים של טיוטה מ 2013, ועד היום לא אין להם פיתרון

פורסם

שריקה זו תופעה שמאפיינת גירים רציפים (כמו זה שנמצא בקורולה שלך) ; אם זו שריקה חזקה שנשמעת במהירות איטית יחסית ועם חלונות סגורים אז הבעיה היא ממקור אחר ככל הנראה.

פורסם

השבוע הקרוב בדיוק אני נכנס למוסך עקב תלונה על חריקה מהבלמים ברוורס בלבד, ברגיל לא נשמע רעש כלל מהבלמים...עדכון בקרוב

פורסם

הקורולה משווקת כמעט שלוש שנים. מעולם לא נשמעה לגביה בעיה שקשורה לבלמים, בתור אחד שנסע בה כמה פעמים הכל בסדר.

אני לא בא לומר שהאוטו הוא אגדה והכל מושלם וטעויות של טויוטה היו ועוד איך היו, אבל להשליך על כל הדגמים של הקורולה החדשה משהו שקשור לרכב לימון אחד או משהו מבלי שתצא הודעה מסודרת למעלה משנתיים כבר נראה לי מוזר...

פורסם

אגב הם אמרו מה הכשל בדיוק?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הקורולה משווקת כמעט שלוש שנים. מעולם לא נשמעה לגביה בעיה שקשורה לבלמים, בתור אחד שנסע בה כמה פעמים הכל בסדר.

אני לא בא לומר שהאוטו הוא אגדה והכל מושלם וטעויות של טויוטה היו ועוד איך היו, אבל להשליך על כל הדגמים של הקורולה החדשה משהו שקשור לרכב לימון אחד או משהו מבלי שתצא הודעה מסודרת למעלה משנתיים כבר נראה לי מוזר...

טויוטה לא הודו בבעיות במחשבי מנוע ובוצה עד אשר נחצתה מסה קריטית של מתלוננים , אי הודאה של יבואן לא מעידה על דבר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

היי רמי,

למה אתה לא ניגש למוסך מורשה או מרכזי, תעשה סיבוב עם הבוחן ותשמיע לו את הרעשים ?

אתה מצפה שמהטלפון יסבירו לך איך לפתור את התקלה , או אתה מצפה שיחליפו לך רכב ?

מדובר פה על מכונה, קורא גם שיש תקלה, בשביל זה יש לך אחריות, גש למוסך ותבקש טיפול בתקלה.

אפילו אם יחליפו לך ריפדות, אז יחליפו, תדרוש רפידות מקוריות של טויוטה ולא תחליפי ושלום על ישראל.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

חיפוש קצר בגוגל (באנגלית) מגלה שהבעיה קיימת בעוד מקומות . כנראה שפותח השרשור לא חולם ובאמת יש רעשים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

לי יש טויוטה אוריס ויש לי את גם את התופעה של חריקה מהבלמים, הרכב ליסניג וכבר פעמים נכנס למוסך.

פשוט אין כוח לתת להם אותו עוד פעם שיגדו שוב שהחליפו רפידות.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

יש לי קורולה שנת 2014

אם אותה בעייה בבלמיים .במוסך מורשה טויוטה החליפו לי את כול הדיסקים והרפידות ב4 הגלגלים והבעייה נפתרה .הרכב עבר 30 אלף קילומטר רכב חדש לא צריכות להיות רעשיים בבלמים. והרכב שלי באחריות ..איין על השרות בטויוטה

עריכה אחרונה על ידי יגאל1212
  • תוכן חדש...