Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ליפני כשבועיים רכשתי מיד 2 מערכת alpine

דגם: alpine ida-x305bt

הלכתי למתקין שהתקין לי את המערכת כמו שצריך חיבר הכול המערכת מתחברת לבלוטו'ת הדיבורית עובדת גם כן.

משום מה לאחר חיבור הטלפון למערכת המערכת לא משמיעה אודיו דרך הבלוטו'ת והמערכת רושמת no unit ושומעים את השירים דרך הטלפון במקום המערכת.

מה שמוזר לי שיש אופציה של אודיו דרך המערכת.

המכשיר עצמו נקנה על ידי הבחור שקניתי ממנו בזמנו בארה"ב ניסיתי לשחק בהגדרות שום דבר לא הוביל לפתרון הבעיה.

האם יש מצב שלמערכת אין אופציה של קריאת אודיו של בלוטו'ת בגלל שהמערכת לפחות בת 5 שנים?

אשמח לדרכי פתרון או ידע מניסיון

תודה מראש!!

מפרט המערכת

http://www.bombuy.co.il/%D7%A8%D7%93%D7%99%D7%95-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8-721

פורסם

יחידת ה-BT במערכת הזו היא חיצונית מדגם KCE-400BT והיא אמורה לתמוך גם בהזרמת מוזיקה.

מצ"ב חוברת הוראות של היחידה, שמא יש רמזים לתפעול שם.

אתה אומר שהדיבורית עובדת באופן תקין, אבל כשאתה מעביר מקור ל-BT AUDIO זה לא עובד?

תמיד אפשר לנסות לאפס את החיבור בין המערכת לטלפון.

או לחזור למתקין שיראה איך לסדר את הענין, במידה ולא מדובר ביאזושהי בעיית תאימות אם הטלפון שברשותך.

עם או בלי קשר, באתר האמריקאי יש עדכוני תוכנה ליחידה (נראה שהאחרון הוא גרסה 311, שמופיע בתחתית):

http://alpine-usa.com/support/search/?q=KCE-400BT

כמובן שיש לעקוב בזהירות ובמדויק אחר ההוראות, לשים לב אם העדכון נדרש כלל וכד'.

בעדכון כזה תמיד קיימת הסכנה לביצוע נזק שאינו בר תיקון.

פורסם

קראתי קצת את החוברת אני אנסה לשחק בהגדרות של הבלוטות לפי החוברת.

דבר שני עם אני לא טועה אני זוכר שהיה רשום על היחידה של הבלוטות kce-300bt ולא 400 אני אבדוק שוב אולי יש קשר בין הדברים.

בכול אופן תודה רבה אחי על העזרה!!

פורסם

אם אכן מדובר ב-300, אז בהחלט יתכן שזו הסיבה שאתה חווה בעיות בממשק.

מדובר בגרסה קודמת ל-400 ומפגרת יותר שמתאימה למכשירים טרום 2008 (לפני שה-305S יצא) ובהתאם גם רשימת הטלפונים שהוא תומך בהם מוגבלת (כי הגיוני שלא טרחו לעדכן בנושא) ועתיקה.

פורסם

אין לי.

ורק כדי להיות בטוח, אתה מתכוון להמיר את השמות מעברית לאנגלית, כן?

נדמה לי שהיה איזשהו שרשור שמישהו בנה סקריפט לעשות כן. צריך לחפש.

פורסם

במקום המערכת נקנתה בארה"ב אז מן הסתם ששירים בעברית הוא לא קורא האם יש אופציה דרך תוכנה כלשהי לגרום למערכת להציג את השירים על הצג בעברית ?

• תוכן חדש...