Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אתם אומרים על פורד מוסטאנג קבריולט שנת 1994?

מנוע 3800

130000 ק"מ

שמורה חבל על הזמן

הבנאדם רוצה עליה 65000 ש"ח, המחיר מוגזם לא?

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם
מה אתם אומרים על פורד מוסטאנג קבריולט שנת 1994?

מנוע 3800

130000 ק"מ

שמורה חבל על הזמן

הבנאדם רוצה עליה 65000 ש"ח, המחיר מוגזם לא?

ממש לא רכב ספורט, ביצועים פושרים מאוד עם המנוע הזה. אם אתה חובב פוזה (ומחפש רכב קבריולט), ולא מחפש חורכת אספלט אז היא תתאים לך (תקח בחשבון עלויות אחזקה לא זולות).

רק הייתי ממליץ לך לבדוק את הקטע של הק"מ, לפי מה שאני זוכר הרכבים הגיעו מארה"ב ששם עובדים במיילים (תוכל לבדוק לפי המד מהירות).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

הוא עשה 90000 מייל שזה אומר 130000 ק"מ אבל למה אתם אומרים שזה לא רכב חזק?!

יש לו מנוע V6 ויותר מ-200 כ"ס לא?

אמונה, מזל ויכולת = כח החיים!

פורסם

כמו שאמרו לפני רכב יפה עים המון פוזה מנוע V6 3800 ואים אני לא טועה בסביבות 150 כס

אבל מנוע חזק לא שווה למכונית ספורט והדבר הריאשון שהכי חשוב במכוניות ספורטיביות זו השילדה והיתנהגות הרכב זו גם הסיבה שישנם רכבים "ספורטיביים" עים מנוע צנום כגון ראלי GTI למינהם XSI YARIS SPORT ווכדומה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

• תוכן חדש...