Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי פורום מולטימדיה ואודיו שלום!

אחרי בחירת כל הרכיבים למערכת והתקנת המערכת הגעתי לשלב האחרון וזה כיוון המערכת ברשותי יש את כל הרכיבים הבאים:

HU: Kenwood DDX5025BT

Front: Alpine SPR-60C

Rear: Jbl GX602 Speakers

Amp: Rockford T400-4

Mono: JBL 1001EZ

Sub: Hertz Hi Energy HX300D

המערכת מותקנת ברכב מסוג מאזדה 2, ועדיין לא הצלחתי לקבל את הצליל האופטימלי שבה שמעתי את הרכיבים לפני ההתקנה, המתקין שכיוון לי את המערכת כיוון אותה בצורה די טובה אבל לא מספקת בשביל וכשמגבירים טיפה גבוהה מתחילים להיות עיוותים...

אני אשמח אם תוכלו לומר לי איך לכוון גם את המגברים, גם את הHU וגם את האקולייזר שתמונה שלו שכחתי לצרף

אני שומע מיינסטרים היפ-הופ, טראנסים ואלקטרונית, פופ, ומזרחית.

IMG_2172.jpgIMG_2175.jpgIMG_2176.jpgIMG_2177.jpgIMG_2178.jpgFullSizeRender.jpg

פורסם

לא ממש אפשר להבין מה הכיוונים ברוקפורד מהתמונה (למרות שבהתחשב שניתן לבצע חיתוכים מה-HU, אין מה לכוון שם מלבד הגיין), ובכל מקרה מדוע אין עוד זוג RCA שמחובר אליו לטובת שליטה נפרדת בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים?

במונו, פתח את הקרוסאובר עד הסוף, החיתוך הוא דרך ה-HU. באיזו נקודה נמצא כפתור ה-LEVEL בצד?

איקוולייזר לא ניתן להסביר לך איך לכוון מבלי לראות היענות תדרים בתוך הרכב (חפש הודעות של lanosforce בהקשר זה בשילוב עם 'רעש ורוד').

פורסם

אז איך להגדיר את התחום תדרים בקדימה והאחורה ברוקפורד all pass ?! ולכוון רק גיין?

כמה לפתוח גיין בהתאם לציוד שציינתי?

ואת הקרוס במונו לפתוח עד הסוף אתה אומר?!

ואני אבדוק מחר על איפה הLEVEL נמצא...

ועל איזה תדרים אני חותך בHU את הקומפוננט ואת האחוריים?

ולמה אין RCA זה כי המתקין התקמצן...אני ילך אליו שישים עוד אחד כי גם בHU אי אפשר לשלוט על הפיזור של הצליל ברמקולים

פורסם

ברוקפורד אכן AP.

כיוון גיין מתאם בין מתח המוצא של הר"ד לבין מתח הכניסה במגבר. בצע חיפוש בנושא.

שים לב שפתיחה מופרזת של הגיין תעוות את האות ועלולה לגרום לנזק ברמקולים.

במונו אכן לפתוח את הקרוס עד הסוף משום שאין דרך לכבות אותו והכיוון ניתן לביצוע דרך ה-HU (בהנחה וה-RCA חובר ליציאות הנכונות).

כבר עכשיו לפי התמונות, הכיוון ב-HU עומד על 100 הרץ ומתלול של 24DB. אתה יכול לנסות לעלות ל-120 או לרדת ל-80 ולשחק עם המתלול כדי להשיג תוצאה רצויה.

את הקדמיים והאחוריים (ברגע שיחובר RCA נוסף בצורה נכונה) תחתוך באופן דומה לסאב.

קדמיים תתחיל ב-80 ותראה אם אתה מצליח לרדת איתם ל-60 והם עדין נשמעים טוב.

אחוריים (מעבר להיותם מיותרים לטעמי) לא ממש צריכים לתת באס (בעיקר אם מותקנים על המגש ולא בדלתות)אלא רק להשלים קצת את התמונה ולכן אפשר לחתוך אותם גבוה יותר. שוב, מה שנשמע לך הכי טוב בסופו של דבר.

המתקין לא התקמצן, אתה אמור לקבל את מה שאתה משלם עליו.

ואם שילמת על עוד כבל RCA אז הוא אמור להיות מחובר, אחרת מדובר ברמאות ולא קמצנות.

למיקסום יכולות המערכת יש לשקול בחיוב כיוון מקצועי. ע"ע 'רונן נאור'.

פורסם
ברוקפורד אכן AP.

כיוון גיין מתאם בין מתח המוצא של הר"ד לבין מתח הכניסה במגבר. בצע חיפוש בנושא.

שים לב שפתיחה מופרזת של הגיין תעוות את האות ועלולה לגרום לנזק ברמקולים.

במונו אכן לפתוח את הקרוס עד הסוף משום שאין דרך לכבות אותו והכיוון ניתן לביצוע דרך ה-HU (בהנחה וה-RCA חובר ליציאות הנכונות).

כבר עכשיו לפי התמונות, הכיוון ב-HU עומד על 100 הרץ ומתלול של 24DB. אתה יכול לנסות לעלות ל-120 או לרדת ל-80 ולשחק עם המתלול כדי להשיג תוצאה רצויה.

את הקדמיים והאחוריים (ברגע שיחובר RCA נוסף בצורה נכונה) תחתוך באופן דומה לסאב.

קדמיים תתחיל ב-80 ותראה אם אתה מצליח לרדת איתם ל-60 והם עדין נשמעים טוב.

אחוריים (מעבר להיותם מיותרים לטעמי) לא ממש צריכים לתת באס (בעיקר אם מותקנים על המגש ולא בדלתות)אלא רק להשלים קצת את התמונה ולכן אפשר לחתוך אותם גבוה יותר. שוב, מה שנשמע לך הכי טוב בסופו של דבר.

המתקין לא התקמצן, אתה אמור לקבל את מה שאתה משלם עליו.

ואם שילמת על עוד כבל RCA אז הוא אמור להיות מחובר, אחרת מדובר ברמאות ולא קמצנות.

למיקסום יכולות המערכת יש לשקול בחיוב כיוון מקצועי. ע"ע 'רונן נאור'.

הבנתי אותך אחי, עכשיו כמה הרונן נאור הזה לוקח על כיוון ? וזה באמת שווה את המחיר ?

פורסם
חיפוש -> הרמת טלפון -> התייעצות -> תשובה.

ניסיתי להשיג אותו בפלאפון שמצאתי באתר שלו, אין קול ואין עונה...

דבר שני, בדקתי איפה נמצא הכפתור של הLEVEL במגבר, הוא נמצא על LOW זה בסדר?

פורסם

לא יודע לאיזה אתר שלו הגעת. שולח לך תיכף מספר נתונים שמצאתי בה"פ.

מעבר לזה, נסה לפנות לאדי (lanosforce) שמכיר את רונן וידע יותר טוב כיצד להשיגו.

כן, Low זה תקין.

פורסם

תנסה את http://soundman.co.il/

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...