Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים יקרים ברשותי פורד פוקוס 2008 מזה כשנה בידיוק.

מלבד טיימינג במוסך כאשר רכשתי אותו החלטתי פשוט להחליף הכל מהכל ( פילטר שמן ,שמן ,פילטר אוויר , מצתים, חוטי הצתה ,פילטר מזגן ) כל זה נעשה כאשר הרכב היה עם 97 אלף ק"מ.

חצי שנה אחרי (נכון להיום ) הרכב עם 107 אלף ק"מ .

מכייון שעשיתי טיפול עצמי של הכל מהכל . כל עניין הטיפול התקופתי על פי הספר קצת השתבש לי.

לכן רציתי לשאול מספר שאלות :

1. האם מכייון שהרכב עבר 10 אלף , אני חייב להחליף שמן ופילטר שמן או שטיפול 10 הוא אגדה אורבנית וניתן למשוך כל 15-20 אלף ק"מ .

2. יש לי ברכב בעיה חרונית של הזעה ממכסה השסתומים. החלפתי גופיה בזו אחר זה . הראשונה הייתה חליפית והשנייה מקורית שלאחר מספר חודשים גם היא התחילה להזיע .

רציתי לדעת אם ניתן לפתור בעיה זו על ידי מריחה של סיליקון יעודי ?

זאת מכייון שהוסבר לי במוסך מורשה שבפוקוס לא מורחים סיליקון אלא מרכיבים את הגומיה כמו שהיא ואוטמים.

תודה לעוזרים וסופ"ש נעים ובטוח לכולם .

יפני זה הכי אחי

פורסם

אם מרווח הטיפולים בפוקוס הוא 10 אלף אז כן,צריך לעשות טיפול.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יוליאן אתה לא צורק.

בפוקוס עושים טיפול כל 15.000 ק"מ או שנה. זה כבר כולל החמרה של הוראות היצרן שהן כל 20.000 ק"מ או שנה.

לגבי אטם מכסה שסתומים - נזילה חוזרת יכול להיות בגלל שאתה מהדק ברגים חזק מידי. מומנט סגירה של הברגים האלו הוא בדרך כלל מאוד קטן. הכי טוב זה להשתמש בידית מומנט ולהדק למומנט שקבע היצרן.

פורסם

בוקר טוב,

כפי שכבר ציין בוקי, תעשה טיפול כל 15k.

שתגיע לזמן של הטיפול, תפתח ספר רכב ותראה מה צריך לעשות בקילומטראז' הזה.

אם אתה רואה שעשית הכל בטיפול הקודם, אז תחליף רק שמן פילטר.

כמובן צריך לעבור על שאר מכלולי הרכב ולבדוק ולטפל בהתאם.

רועי

• תוכן חדש...