Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי דוח חניה (אדום לבן) ממשטרת ישראל ועירערתי עליו.

בעוד יומיים יעברו 90 ימים מקבלת הדו"ח, שאז תתווסף עליו ריבית של 50% ע"פ המצוין.

לא קיבלתי תשובה, וכיון שאני בספק גדול אם העירעור יתקבל, אני חושב לשלם כעת את הסכום המקורי בלי ריביות.

שאלתי היא, האם 90 יום זה מדויק, או גם אשלם נניח לאחר 100 ימים זה עדיין יהיה הסכום המקורי? בקיצור; המחשב דורש מיד לאחר 90 ימים את הסכום עם התוספת?

פורסם

במידה ובקשת הערעור התקבלה במפנ"א - אין צורך לרוץ למהר לשלם.

כאשר ישלחו לך תשובה -> במידה והתשובה תהיה דחיית ערעור, תקבל גם הארכת זמן לתשלום.

במידה ותחליט לשלם עכשיו (לפני שהם הזינו למחשב הארכת זמן תשלום), אזי ביום ה-91, אוטומטית מתעדכן במחשב שלא שילמת ויש צורך לשלם 50% ריבית (אם לא שילמת עם ריבית, ישלח לך טופס דרישה לתשלום עם היתרה)

פורסם

החוק היבש אומר שבקשה לביטול הדו"ח אינה עוצרת את הזמן לתשלום.

לכן ניתן לשלם , ואם יוחלט לקבל את בקשתך לביטול , יוחזר לך הסכום כולל ריבית והצמדה.

בפועל מסתבר כי ישנם מקרים בהם לא התקבלה בקשתך, ואתה מקבל טופס דו"ח חדש עם הסכום המקורי ואז יש לך 30 יום לשלם .

טלפון כעצת עמית , אולי יסיר את ערפל הקרב על המקרה הספציפי שלך.

וכן מחשב זה גולם חלפו ה 90 יום הוא מתוכנת להוסיף את הקנס של 50%

אחרי זה זה כבר קליל יותר כל 6 חודשים רק מתווסף 5%

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)
החוק היבש אומר שבקשה לביטול הדו"ח אינה עוצרת את הזמן לתשלום.

לכן ניתן לשלם , ואם יוחלט לקבל את בקשתך לביטול , יוחזר לך הסכום כולל ריבית והצמדה.

בפועל מסתבר כי ישנם מקרים בהם לא התקבלה בקשתך, ואתה מקבל טופס דו"ח חדש עם הסכום המקורי ואז יש לך 30 יום לשלם .

טלפון כעצת עמית , אולי יסיר את ערפל הקרב על המקרה הספציפי שלך.

וכן מחשב זה גולם חלפו ה 90 יום הוא מתוכנת להוסיף את הקנס של 50%

אחרי זה זה כבר קליל יותר כל 6 חודשים רק מתווסף 5%

היה נכון בעבר.

מאחר והמשטרה לא עומדת בזמנים, היה שינוי וכיום הגשת בקשה למפנ"א - עוצרת זמן לתשלום.

אם יוחלט לדחות בקשת ביטול - שולחים טופס חדש עם בקשה להשפט/ תשלום קנס.

במידה ומשלמים את הקנס - זה נחשב הודאה באשמה, ואז הטיפול בבקשת ביטול נעצרת.

עריכה :

לאחר קריאה באתר הממשלה, אני רואה שעשו שינוי נוסף (שלא הייתי מודע לו).

כתוב שהגשת בקשה לביטול דוח לא דוחה זמן לתשלום.

אם הבקשה נדחית - שולחים דוח מעודכן עם תוספת פיגור.

לחלופין, יש אפשרות להגיש בקשה להשפט (אם בקשת הביטול נדחית).

http://www.gov.il/FirstGov/TopNav/Situations/SPopulationsGuides/SDrivingCar/IPPolice/IPHowToAppeal/

הכי טוב זה להתקשר למפנ"א ולברר אם יש תשובה לגבי ערעור והאם דחיית הערעור "מוסיפה" תוספת פיגור בתשלום.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

תודה לכולם.

התקשרתי, ומתברר שבקשת העירעור כלל לא התקבלה.

מענה אוטומטי דפוק, וכלל לא ברור כיצד מגיעים למענה אנושי.

נשלם את 250 השקלים וחלאס...

שוב, תודה.

פורסם

בקיצור גויה

חוזרים למה שכתבתי בשתי השורות הראשונות.

לא מוכר לי השינוי הראשון שדיברת עליו

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כי דו"ח מודבק לא נחשב כדו"ח שנמסר, הוא יכול בקלות להעלם. כך שחייבים לשלוח גם בדואר רשום.

תאורטית אפשר להתעלם מהמודבק, מעשית עם הדואר של היום, גם אם הכתובת שלך מעודכנת ותיבת הדואר שלך מבושמת, לא בטוח שתקבל את גם דואר רשום. אז אם אתה יודע שביצעת עבירה, לפעמים עדיף פשוט לשלם.

• תוכן חדש...