Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא בשנים האחרונות התיבה הידנית זוכה לעדנה מסוימת בישראל לאחר שיבואנים הורידו מחירים בצורה משמעותית לרכבים ידניים מסוימים. דאציה גם מוכרת פה באלפים לומרות שאין לה בכלל רכבים אוטמטיים בארץ

...Our necessities are few but our wants are endless

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי הרבה יותר מהנה וספורטיבי.

לנהוג ברכב בעל משוטים (פלאפים)להעברת הילוכים.

מאשר ברכב בעל המקל הזה שתקוע ליד בלם היד.

מה?! אפשר תמונה של זה ?? נורא סיקרנת אותי

פורסם

נהגתי ברכבים עם תיבה אוטומטית, רכבים עם תיבה רובוטית כפולת מצמדים, רכבים בעלי מנופי העברת הילוכים מאחורי ההגה, יש לי נסיון עם כמה וכמה רכבים מכל סוג מיצרני רכב שונים. אני לא רואה את עצמי מחליף את התיבה הידנית לכזאת בעלת שתי דוושות מרצון בשנים הקרובות.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

כל גיר אוטומטי מכל סוג שהוא (אוטומטי פלנטרי "רגיל", רובוטי חד או דו מצמדי או אוטומטי רציף) יכול להיות מצוייד במשוטים האלו מאחורי ההגה.

פורסם
זה גיר סופר ספורט מיוחד. רק ברכבים של מליינים יש אותו.

נו מה אתה בן 14?! :roll:

גיר רגיל.

גיר רגיל לא נראה ככה :shock:

פורסם

אבל זה באמת עניין של תרבות צריכה: למשל ברוסיה לפני 25 שנה לא ידעו שגיר אוטומטי בכלל קיים.

לא מדוייק. גיר אוטומטי(מתופעל ע"י כפתורים) היה קיים בלימוזינות צ'ייקה וזיל עוד בשנות הששים.

היתה גם גרסה חצי אוטומטית לזפורוז'טס לנכים.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

היו עוד כמה דוגמאות שיוצרו במספרים נמוכים מאוד ורוב הציבור לא ידע על קיומן, הן גם לא היו אופציה לרכישה. לכן אני חושב שדווקא כן דייקתי.

לא נראה לי שיש מקום לרדת לדקויות מעבר לכך בשירשור הזה.

• תוכן חדש...