Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תחנת דלק פז עם בנזין 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשון לציון, שיכון המזרח "פז גילי"

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

נתניה אזור תעשיה תחנת דלק מבוא שומרון. (תחנה מוזלת בדרכ כל הדלקים שם פחות 35 אגורות מהמחירון)

פורסם

תודה רבה לכולם על הענות. כרגע הכי קרוב לי (איזור קרית גת/שדרות/אשקלון) זה ראשון לציון אלא אם כן מישהו יציין אחרת (;

פורסם
מישהו יודע איפה יש תחנה של פז שמוכרת 98? לא משנה איפה בארץ

כרגע הכי קרוב לי (איזור קרית גת/שדרות/אשקלון) זה ראשון לציון אלא אם כן מישהו יציין אחרת (;

חבל, בדיוק באתי לרשום תחנות דלק באילת ובמטולה. :roll:

כמה פעמים צריכים להיפתח שרשורים כאלו? כנס לאתר פולטנק וחפש לך תחנות קרובות אליך.

וסתם בקטע של סקרנות, איזה רכב אתה מעונין לתדלק ב-98?

פורסם
חבל, בדיוק באתי לרשום תחנות דלק באילת ובמטולה. :roll:

כמה פעמים צריכים להיפתח שרשורים כאלו? כנס לאתר פולטנק וחפש לך תחנות קרובות אליך.

וסתם בקטע של סקרנות, איזה רכב אתה מעונין לתדלק ב-98?

האמת שהרצתי חיפוש בפורום לגבי 98 בפז אבל מצאתי דברים ישנים משנת 2006 ואני די בטוח שדברים משתנים ב10 שנים.

את האתר שציינת אני לא מכיר - תודה רבה!

הרכב הוא קליאו החדשה 1.2 טורבו עם צ׳יפ גרמני של חברת CPA Tuning שהזמנתי. על פי ההצהרה שלהם הוא מוסיף 30 כ"ס נוספים (ואני די בטוח שאת הבדיקות הם לא עשו עם 95). לכן רציתי לתדלק 98 בפז ולנסות (יש לי פזומט).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...