Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם שברולט קרוז ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3847 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב משפחתי זול (בסביבות 50-55 אלף) ומעדיף כמה שיותר חדש.

כמובן שבתקציב הזה אין יותר מדי אפשרויות ואחת הבולטות היא שברולט קרוז 2011-2012. ראיתי גם פה ושם משנת 2013 שנכנסות בתקציב עם קילומטראז' סביר.

אני יודע שזה לא אוטו מדהים ושהוא לא מתחרה בדגמים המקבילים של היפניות או אפילו הקוראניות האחרות, אבל מבחינת תמורה למחיר נראה שהוא כדאי.

בנוסף, יש כל מיני אנשים שמספרים לי על בעיות אמינות של הרכבים האלו, שהם מתחילים לעשות הרבה בעיות אחרי כמה שנים וכ"ו.

האם אתם יודעים על בעיות אמינות מיוחדות עם הרכב הזה ? האם יש סיבה לא לקנות אותו ?

תודה

פורסם

יצא לי לפגוש אחת כזו במוסך עם בעיות גיר אחרי כ100,000.

הסתיים במחשב גיר, אין לי פרטים נוספים.

בסכום כזה אני אישית הייתי חושש להמר.

הסיבה המרכזית לקנות כמה שיותר חדש היא לקבלת אמינות כמה שיותר טובה, אני משער שיש כאלו יותר אמינות בתקציב שלך.

פורסם

אני יכול רק להעיד על קרוז שהיתה לי והגיעה ל150K ולא היו לה בעיות בכלל, לא היתה שמורה במיוחד וטופלה במוסכי ליסינג,

עוד קרוז שמצאת במשפחה אבל עם ק"מ נמוך מאוד מאוד.

פורסם

עוד מעט 5 שנים עם מודל 2011, חוץ מטיפולים שגרתיים אין שום בעיות (וגם הטיפולים והחלפים זולים,גם במוסכים המורשים)

פורסם

התגובות פה מעודדות, אבל יש מצד שני את כל ההודעות הישנות על כך שזה אוטו מתפרק, שמבלה במוסך יותר מאשר על הכביש וכל זה. די מפחיד, ואיך יודעים מה האמת ?

פורסם

אם אתה שואל אותי זה אחד הרכבים הגרועים ביותר שיצא לי לנהוג עליהם, מזללת דלק, מנוע חלש, שיכוך ברמה נמוכה, בקיצור - לא משנה איזה סמל ידביקו לרכב - דייהו זה דייהו

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• תוכן חדש...