Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב לרכוש את מסך הטלויזיה הזה ולהשתמש בו כמסך מחשב, מה דעתכם?

מוגזם מדיי?

האמת שהייתי שמח למסך 32 4K, אך איו כזה.

כרגע אני משתמש במסך 24.4 והיתי שמח אם הוא היה גדול קצת יותר.

פורסם (נערך)

לדעתי זה תלוי במקום שאתה מתקין אותו, הוא צריך ליהיות רחוק ממך יותר ממה שהמסך המחשב כעת, אתה לא יכול לשים אותו מול הפרצוף, לדעתי כ80 סנטים יספיקו.

ואתה צודק שאין 32 בנימצא, כם אני חיפשתי בזמנו במחיר שפוי.

נ.ב יש 28" של 4K ב2400 .

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם (נערך)

חבר הפורום d30DKקנה מסך 4K מאייבי ביבוא אישי דומה לדגם הזה פאנל VA HDMI2.0 , אם אני הייתי במקומך זו הייתה האופציה הראשונה שלי.

חברה חבל הכסף אם תרצו דוגמאות נוספות אציף אתכם במסכי 4K.

עריכה אחרונה על ידי eyali23
פורסם

מבחינתי אפשר להציע רק מסכים שנמכרים בארץ.

הסתכלתי בסרטוני חוות הדעת על המסך שהציע hwgeek, חוות דעות טובות, המחיר גם בהחלט נראה שפוי.

פורסם

4K לא בטוח שכדי, שקול מעבר ל21:9 אומנם לא 4K אבל בגודל של 34" זה הרבה יותר פרקטי לעבודה רק חבל שהמחיר יקר עדיין.

אודי A4

דימה.

פורסם

שאלה, ראיתי שהמסכים מתחת ל3K הללו הם מסוג TN, האם בגדלים גדולים שכאלה זה לא מפריע עוד יותר?

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תוכן חדש...