Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן.

אני חייב להחזיק שמנים בתא מטען כי כל כמה אלפי ק"מ בודדים אני צריך להוסיף שמן וגם לא נעים להחזיק בבית. (אופייני לטויוטה, לא לקפוץ).

השאלה האם החום והאטימות שם לא תפגע בו?את זה לא יודע בכלל והייתי רוצה לשמוע את דעתכם.

כרגע יש לי 3 גלונים שבכל אחד מהם יש ליטר או שניים והם יושבים יציבים בתוך ארגז.

8)

עריכה אחרונה על ידי אושריקו
פורסם

אתה הצריך להוסיף מקסימום ליטר כל פעם?

תחזיק מיכל של ליטר אל תשכח שגלון שמן וגלון מים זה כבר משקל לא קטן על זה תוסיף ג'ק עגלה(במידה וקיים אצלך).

במידה וכולם אותו שמן הייתי מאחד אותם ושומר את הריקים להחלפות שמן .

פורסם

העניין הוא ששתיים די ישנים מהטיפול האחרון והחדש היום, שעשיתי הטיפול עם אסף ולא בא לי לערבב עם שמנים שיושבים לי כבר שנה בבג'אז, מצד שני לא יודע אם זה בכלל משפיע עליהם?

אין לי ג'ק עגלה, יש לי מקורי רגיל צעצוע.

פורסם

השמן נועד לעבוד בטמפ עבודה של מנוע שהיא יותר גבוהה מהחלל של התא מטען שלך ביום חם.

אם כבר תדאג שלא תכנס לחות לשמן מנוע.

מה שלא יהיה אם תחליט לזרוק- תמחזר.

פורסם

יש לך להבנתי כ6 ליטר שמן מסוגים שונים.

אם אתה מתעקש לא לערבב שמנים אין לך ברירה ולא להשתמש בכ3-4 ליטרים.

לגבי לחות אני מניח שפשוט שים איזה ניילון ועליו סגור את הפקק.

פורסם

כולם אותו שמן.

ההבדל ששניים שוכנים בתא מטען בערך כשנה ואילו השמן החדש הזהה נוסף היום.

אני רוצה תמיד שהם יביו בתא מטען אך הועלה בי המחשבה האם עלול לקרות לשמן משהו שם באחסנה.

פורסם

אז מה הבעיה כל עוד הם אותו שמן תאחד אותם ושמור את המאוחד ברכב בכל מקרה עד הטיפול את תיגמור אותם רוב הסיכויים.

מה שלא ייגמר תשים בטיפול הבא.

שים ארגז תנובה(או כל ארגז) וקשור אותו.תחזיק בו:שמן,מי קירור ומי מזגן (למקרה של נזילה מסיבית).

את הג'ריקנים הריקים תמסור לחברייי הכנופייה.

• תוכן חדש...