Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולארד חופשי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עידן, ההגבלות אצלו הן לחמש שנים וזה לא חריג במערכת המשפט שלהם. טוב שאתה לא טוען שוענונו קיבל את ההגבלות שלו שהן הרבה יותר קשות ולא תחומות בזמן בגלל שהוא מרוקאי.

האנלוגיה לא במקומה כי העונש שפולארד קיבל נחשב לחריג במיוחד במערכת המשפט האמריקאית, היו מרגלים שנתפסו שגרמו נזקים יותר חמורים לבטחון ארה"ב ולא ריצו אפילו חצי ממה שפולארד ריצה.

העונש שוענונו קיבל הינ חמור במיוחד לאור זה שהוא גילה את סודות האטום, משהו שישראל בכלל מתכחשת לקיומו.

בלי קשר, שים לב שלא הבעתי ביקורת על כך שיש משהו לא תקין בכך שיש עליו הגבלות לאחר שחרורו לתקופה מסויימת, זה לגיטימי.

מה שלדעת רבים לא היה לגיטימי זה המאסר הארוך במיוחד שקיבל בהשוואה למקרים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי edan82

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פולארד נשפט על בגידה כמו כל האמריקאים שנתפסו על ריגול (חוץ מבודדים כמו אשתו שלא היו בעלי תפקיד משמעותי ברשת). אםה שקיבלו עונשים קלים יותר היו סוכנים זרים שהוחדרו לארה"ב.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עונשו של פולארד הוחמר ממש בסוף הקראת גזר הדין, כשהשופטים קיבלו חומר סודי מהיהודי המומר, קספר ווינברגר, ימח שמו ושם זכרו.

לולא החומר הזה עונשו היה קל בהרבה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

חן, היתה עסקת טיעון וכשהתברר שאנחנו מסתירים מידע הממשל החליט לטרפד אותה ועשה את זה בקלות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מבין למה הממשל שלנו פועל לשחרור פולארד, אני גם מסכים עם זה וחושב שזה הכרחי. בפן האישי אני שמח בשבילו שהוא שוחרר.

עם זאת, ה'מאבק' שלנו כציבור, יחד עם הפיכת פולארד למעין גיבור-ישראל שכזה, די מחליא. בסה"כ מדובר במרגל שבגד במדינה שלו מסיבות שבתכלס רק הוא יודע (אבל לצורך העניין, אם בציונות נטו מדובר - כנראה שלא היה נדרש תגמול כספי רציני..), ונתפס.

אז כאמור טוב שהממשל אחראי לפעולות שנעשו בחסותו, וטוב שהוא עבד לשחרורו (וכנראה היה מקום לשיפור במישור הזה). מה שלא טוב זה ההתייחסות אליו כ'שבוי', האהדה הציבורית הלא מוסתרת, ושאר הסמחטות שאנחנו יורקים לאמריקאים ישר בעיניים.

מצד שני מה אפשר לצפות מציבור שחי בסרט שהיחסים בין ארה"ב לישראל הם סימטריים, כאילו מדובר בשתי מעצמות שקולות, כאילו אנחנו שולחים להם מיליארדים וכאילו הבטחון האישי שלהם תלוי בנו באופן ישיר.

נו טוב, חוסר המודעות העצמי ואגו מנופח הן כבר הרבה מאוד זמן תכונות ישראליות דומיננטיות....

ארה"ב הידידה הגדולה של ישראל, ממש, חחח.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ארה"ב לא הייתה שולחת לנו סנט שחוק אחד , אם זה לא היה באינטרסים שלה כאן במזרח התיכון.

זה ממש לא מפילנטרופיה, וגם לא בזכות הלובי/ הקול היהודי.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
אני מבין למה הממשל שלנו פועל לשחרור פולארד, אני גם מסכים עם זה וחושב שזה הכרחי. בפן האישי אני שמח בשבילו שהוא שוחרר.

עם זאת, ה'מאבק' שלנו כציבור, יחד עם הפיכת פולארד למעין גיבור-ישראל שכזה, די מחליא. בסה"כ מדובר במרגל שבגד במדינה שלו מסיבות שבתכלס רק הוא יודע (אבל לצורך העניין, אם בציונות נטו מדובר - כנראה שלא היה נדרש תגמול כספי רציני..), ונתפס.

אז כאמור טוב שהממשל אחראי לפעולות שנעשו בחסותו, וטוב שהוא עבד לשחרורו (וכנראה היה מקום לשיפור במישור הזה). מה שלא טוב זה ההתייחסות אליו כ'שבוי', האהדה הציבורית הלא מוסתרת, ושאר הסמחטות שאנחנו יורקים לאמריקאים ישר בעיניים.

מצד שני מה אפשר לצפות מציבור שחי בסרט שהיחסים בין ארה"ב לישראל הם סימטריים, כאילו מדובר בשתי מעצמות שקולות, כאילו אנחנו שולחים להם מיליארדים וכאילו הבטחון האישי שלהם תלוי בנו באופן ישיר.

נו טוב, חוסר המודעות העצמי ואגו מנופח הן כבר הרבה מאוד זמן תכונות ישראליות דומיננטיות....

בדיוק אתמול יצא לי להקשיב להרצאה הזו על יחסי ארה"ב ישראל, זה בדיוק המקום לשים כמה עובדות על השולחן. אני חייב להוסיף שאני לא מתלהב מהמרצה עצמו אבל הוא מקפיד לדייק בעובדות ואי אפשר להתעלם מהדברים שהוא מביא.

פורסם (נערך)

זה שהאינטרס של ארה"ב הוא לא פילנטרופי - זה די ברור.

עם זאת, אני סבור כי אם ארה"ב מפסיקה לתמוך בנו זה יציק לה ברמה האסטרטגית הרחבה, בעוד שלנו זה יהיה הרסני ברמה המיידית.

אנחנו בוחרים להתעלם מכך ולהעמיד פנים שהיחסים שקולים, נו טוב, לא מפתיע מהסיבות שהזכרתי לעיל

להעלות את יורם שפטל בתור איזשהו סימוכין לטענות שלך? צחוקים, מה הוידאו הבא שתתקע לנו כאן, אורן זריף? הבנאדם הזה הוא אחד השרלנטים הגדולים, ואחד האנשים השפלים בכלליות, אבוי לך אם זה האביר בו אתה משתמש בשביל להציג דעות... :\

בכ"א אני אראה זאת כי אני אוהב להכיר דעות שונות, או לפחות אנסה לראות זאת כל עוד הסלידה האישית ממנו לא תגבר על העניין בדברים שהוא אומר.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ישראל כבר מזמן לא באמת תלויה בסיוע האמריקני, הפסקתו לא תהיה הרסנית אם כי בהחלט תורגש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
זה שהאינטרס של ארה"ב הוא לא פילנטרופי - זה די ברור.

עם זאת, אני סבור כי אם ארה"ב מפסיקה לתמוך בנו זה יציק לה ברמה האסטרטגית הרחבה, בעוד שלנו זה יהיה הרסני ברמה המיידית.

אנחנו בוחרים להתעלם מכך ולהעמיד פנים שהיחסים שקולים, נו טוב, לא מפתיע מהסיבות שהזכרתי לעיל

להעלות את יורם שפטל בתור איזשהו סימוכין לטענות שלך? צחוקים, מה הוידאו הבא שתתקע לנו כאן, אורן זריף? הבנאדם הזה הוא אחד השרלנטים הגדולים, ואחד האנשים השפלים בכלליות, אבוי לך אם זה האביר בו אתה משתמש בשביל להציג דעות... :\

בכ"א אני אראה זאת כי אני אוהב להכיר דעות שונות, או לפחות אנסה לראות זאת כל עוד הסלידה האישית ממנו לא תגבר על העניין בדברים שהוא אומר.

למה הוא שרלטן? ולמה אחד השפלים ? כל עורך דין פלילי שיש לו לקוחות עבריינים או ממשפחות הפשע הוא שפל ?

ותתיחס לגוף הדברים במקוף לתקוף את הדובר.

פורסם
ארה"ב לא הייתה שולחת לנו סנט שחוק אחד , אם זה לא היה באינטרסים שלה כאן במזרח התיכון.

זה ממש לא מפילנטרופיה, וגם לא בזכות הלובי/ הקול היהודי.

ובכל זאת, הם היו אלה שהצילו את התחת של מדינת ישראל בשנת 1973, מלחמת יום כיפור. אלמלא התמיכה הנדיבה שלהם דאז לא היינו כאן לכתוב שורות אלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אין לי עניין בדעותיו של יורם שפטל.

כך היה בשנת 1960-61 כאשר אדולף אייכמן עמד למשפט בישראל

בראש התביעה עמד היועץ המשפטי לממשלה, גדעון האוזנר. על הנאשם הגן עורך הדין הגרמני ד"ר רוברט סרווציוס, מי שהגן על נאשמים אחדים במשפטי נירנברג, ביניהם פריץ זאוקל. החוק הישראלי לא איפשר לעורך דין זר לייצג נתבע בבית משפט ישראלי, אולם מכיוון שאף עורך דין ישראלי לא היה מוכן לשמש כסניגורו של אייכמן, נעשה תיקון בחוק שאיפשר יצוג זה.

ועל כך יירשם שפטל לדראון עולם

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

לולא ניתנה לשפטל גישה לארכיונים של ברית המועצות לאחר נפילתה, מדינת ישראל היתה דנה למוות ותולה את האדם הלא נכון.

ג'ון דמיאניוק לא היה איוון האיום, ולכן זוכה ויצא לחופשי.

על זה התבסס קו ההגנה של שפטל ומארק אוקונור, ולא על מעשיו שלו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
למה הוא שרלטן? ולמה אחד השפלים ? כל עורך דין פלילי שיש לו לקוחות עבריינים או ממשפחות הפשע הוא שפל ?

ותתיחס לגוף הדברים במקוף לתקוף את הדובר.

לשאלותיך: כי ראיתי ראיונות אחרים שלו, בגלל מעשים שהוא עשה בעבר, אני לא דיברתי בהכללה אלא בפרטנות אז אין מה להכנס לסוגיה הזו.

לתקיפת הדובר: אם אני מביא לך וידאו של אורן זריף שמסביר ע"י שימוש בנתונים (וכנראה קצת דמגוגיה) מדוע הוא יכול לרפא סרטן באמצעות אנרגיות, מותר לך לתקוף את הדובר...? יש אנשים שמבחינתי מאבדים את הזכאות לכך שניקח את הדברים שלהם ברצינות, אנשים שמוכנים למכור את אמא שלהם בשביל מרצדס נכנסים אצלי לקטגוריה הזו, ואני סבור ששפטל הוא אחד מאותם אנשים

להתייחסות לדברים: נו, מה אתה ילד?

בכ"א אני אראה זאת כי אני אוהב להכיר דעות שונות, או לפחות אנסה לראות זאת כל עוד הסלידה האישית ממנו לא תגבר על העניין בדברים שהוא אומר

קצת סבלנות לא תהרוג אף אחד

פורסם

רבי חן

אנו לא דנים בדמניוק

אנו דנים בשפטל

ולמרות שלכל אדם מגיעה הגנה , והיה לו הגנה של עו"ד אמריקאי,

אתה כישראלי ויהודי לא צריך למכור את נפשך לשטן.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...