Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3891 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו פה אולי רכש דרך מנגנון חיפוש הצמיגים של יד 2 - http://tires.yad2.co.il/

אני צריך רביעיית צמיגים 205/60/16 וראיתי שם רביעיית פלקן ב 341 שח לצמיג או מקסיס במחיר דומה, כולל מעמ והרכבה, נראה לי קצת זול מדי, יש פה קאץ ?

פורסם

מה זה "פה"?

מדובר באתר כמו זאפ, רק לצמיגים.

עשרות פנצ'ריות מכל הארץ מפרסמות באתר.

אני באופן קבוע קונה בשתי פנצ'ריות אשר מפרסמות את המחירים באתר הזה, מהאיזור שלי ( גוש דן ), והמחיר זהה למחיר באתר. מה שכן, צריך להיתקשר לפנצ'ריה ולהזמין את הדגם הרצוי - אין את כל הדגמים במלאי. צריך להמתין עד שיביאו את ההזמנה מהיבואן לפנצ'ריה. זה לוקח בין כמה שעות ליום- יומיים.

מאיפה אתה?

תגדיר איזור בחיפוש ותתקשר למה שקרוב אליך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

technet - אתה קנית במידה 205/55R16 ולא 205/60R16 כפי שפותה"ש צריך. אל תבלבל אותו.

פותה"ש - בהמשך למה שוולאד כתב, לאחר שתבחר בצמיגיה שמתאימה לך, אתה צריך לתאם מולה סופית את ענין הרכישה. לא אמור להיות קאץ' במחיר, אם כי כבר היו מקרים, בין השאר באותה צמיגיה שהבחור מעלי התייחס אליה.

אתה גם פשוט יכול לפנות לצמיגיה בלי קשר לאתר ולבדוק מחיר או להתמקח לגביו.

נכון לרגע זה, באתר היבואן - טיירקלאב, הצמיג אינו מופיע במלאי, אבל זה לא אומר שאין אותו בצמיגיות. אתה יכול לברר מולם טלפונית או מול הנציג בפורום אם בכל זאת יש אצלהם משהו או עתיד להיכנס. בדר"כ המחיר לאחר הנחה אינו רחוק מהמופיע ביד2צמיגים.

פורסם

בוקר טוב,

על איזה פאלקן מדובר? ה-914?

בנוסף, יש שני דגמים שונים מבחינת קוד עומס וקוד מהירות - 92H או 96V,

איזה מהם ראית במחיר הזה?

פורסם

ראיתי את הדגם ‏205/60R16 ZE914 92H TL של פלקן בפנצריות בעפולה וביקנעם, הדגם השני של פלקן עולה 375 שח בעפולה, במקומות אחרים אף יותר זול

פורסם

הפאלקן ZE-914 בקוד 92H נמכר אצלנו בעלות של 353 ש"ח לצמיג,

אך אם אתה רוכש רביעייה תקבל 5% הנחה כך שהמחיר יוצא 335 ש"ח לצמיג.

בלי שום קשר, לצערי הצמיג לא במלאי כרגע.

פורסם

לפאלקן ZE914 אין מתחרים ברמת המחירים שלו.

הוא פשוט נותן תמורה מעולה במחיר נמוך יחסית וכמעט ואין דגמים המשתווים לו.

יש דגם דומה של Toyo יפן, דגם הנקרא CF2 אך הוא יקר יותר.

מחירו לאחר הנחת 5% לרביעייה יוצא 395 ש"ח לצמיג.

פורסם

ה-912 עדיין מיוצר ומיובא במידות בודדות וה-914 אכן נועד להחליף אותו אך בהדרגה.

לגבי עניין האספקה הסדירה, התשובה בעצם בגוף השאלה -

בגלל היותו צמיג כל כך טוב ופופולרי הוא פשוט אוזל מהר מהמלאי שלנו כיבואן.

הוא נחטף גם בפנצ'ריות וגם באתר ולכן יש מקרים בהם אין לנו מענה במידות מסויימות.

• תוכן חדש...