Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישת יונדאי גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון:

הרכב לא עבר טיפול טיימינג, כמה צריך לעלות טיפול כזה?

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

רצועה + פולי מותחן + פולי סרק + משאבת מים + נוזל קירור מקורי = בסביבות 500 שקל ביונדאי שופ.

לגבי העבודה - יש פה לא מעט חברי פורום שיישמחו לעזור לך בהרכבה של החלקים האלה אם רק תציין מאיפה אתה בארץ.

Stay Dirty

פורסם

+ 3 רצועות אביזרים שעולות כ 100 - 150 ש"ח ללא עבודה.

אני לא מבין מדוע אתה מתעקש לקנות את האוטו המוזנח הזה. טיימינג לגטס זה כל 90 אלף ק"מ או 5 שנים. לא עולה יקר אפילו במוסך מורשה. ואם בעלים חסכו גם על זה, יחד עם שאר הדברים שרשמת

זה מצייר תמונה של אוטו מוזנח שלא טופל.

ממליץ שוב לא לקנות.

פורסם
+ 3 רצועות אביזרים שעולות כ 100 - 150 ש"ח ללא עבודה.

אני לא מבין מדוע אתה מתעקש לקנות את האוטו המוזנח הזה. טיימינג לגטס זה כל 90 אלף ק"מ או 5 שנים. לא עולה יקר אפילו במוסך מורשה. ואם בעלים חסכו גם על זה, יחד עם שאר הדברים שרשמת

זה מצייר תמונה של אוטו מוזנח שלא טופל.

ממליץ שוב לא לקנות.

כמה שאתה צודק, לי נקרעה הטיימינג שבועיים אחרי הקניה ולמזלי היה לי את אסף שמזער לי את הנזקים.

חוץ מזה כל התקלות שצצות ברכב נובעות נטו מהזנחה של בעלים קודמים.

פורסם

אז לקנות רכב מוזנח?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
יש המון גטס GLF. אני מחפש כבר הרבה זמן גטס GLI / GLX וקשה למצוא

צריך סבלנות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לכל המגיבים:

1. אתם באמת צודקים, יש כ"כ גטסים בשוק שאני לא חייב להינעל על זו ספציפית.

2.הרכב הוא GLI בוודאות - יש 4 חלונות חשמל, 2 כריות אוויר ומראות חשמליים - ראיתי הרבה GLF ורכב עם כרית אחת בשנת 2016 עוד מעט, לא בא בחשבון מבחינתי.

3. נכון שמבחינה חיצונית הוא כמו הרכב שלי שעובר שטיפה ידנית, טיפולי דיטיילינג וכו' אבל במבט שני ושלישי, הוא לא כ"כ נורא.

4. הרכב חונה ליד הרכב שלי - אני יודע שהוא לא זז, בוודאות לא נקרע וממה ששוחחתי עם אביו של בעל הרכב שנמצא בחו"ל רוב הזמן מדובר בחוסר מודעות - לקח לי כמה דקות להסביר לו מה זה בכלל טיימינג ....

הכל בסוף זו שאלה של מחיר, אני אשקלל את כל הנתונים הללו ואם כן אקח לבדיקה ואוריד את מה שצריך.

הפלוס הגדול מבחינתי הוא שאני רואה את הרכב כל יום וגם רמת גימור ....

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

• תוכן חדש...