Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לפני רכישת יונדאי גטס 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול מה השווי הריאלי של יונדאי גטס 2008 רמת גימור GLI אוטו, יד שניה - יד ראשונה ליסינג.

הרכב עם118 אלף ק"מ.

לא בדקתי את הרכב עדין, אלא רק ראיתי את הרכב חיצונית והמצב לא מזהיר -מדובר בשכן שלי.

הרכב רוב הזמן עומד ולא זז בחניה מקורה.

מסביב לרכב ישנן מעיכות, סימני חלודה ובחלק מסוים ישנן נתזי בטון שהתייבשו.

מבט על פנים הרכב מגלה כי הריפודים מלוכלכים, דפוני הצד נתלשים.

נכון שיש מלא רכבים כאלה לכן רצית לדעת בכמה כדאי לי להציע כדי שיהיה משתלם ל לרכוש אותו ?

הרכב אמור לשמש רכב שני בבית לנסיעות קצרות.

תודה,

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

בטוח שזה GLI? כל מה שהוא לא GLF די נדיר. בעיקר בליסינג והשכרה. (למרות שהייתה לי GLX יוצאת השכרה)

GLI היו מאובזרות ב2 כריות אוויר, ABS, מראות חשמל ו4 חלונות חשמל.

הרוב הן GLF כמובן.

אם יש היסטוריית טיפולים מסודרות ולא מפריע לך המצב הקוסמטי והפנימי, אז לדעתי משהו באיזור 12-15 אלף ש"ח.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא להציע כלום.

לא לקנות רכב מוזנח וזהו.

במיוחד לא גטס שיש עשרות אלפים ממנה כולל כאלה שנראות חיצונית ופנימית כחדשות.

פורסם

אני בדעה של בוקי,זה נשמע כמו רכב מוזנח,מבחוץ לא תמיד ניתן לשמור כי לא הכול תלוי בנו,אבל ניראה שגם בפנים שסה כבר תלוי נטו בבעלים ניראה לא משהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא חסרים אנשים שלא שומרים על הרכב מבחינה חיצונית או פנימית, אבל הרכב שלהם מתוקתק פיקס מבחינה מכנית. (כמו שלא חסרים רכבים מלוקקים מבחינה ויזואלית עם מצב מכני מזעזע)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אולי אבל אני לא רוצה לנסוע באטו חלוד עם פנים מטונף וריפודים תלושים גם אם הוא במצב מכאני מושלם (זה בסימן שאלה). ולכן לא ממליץ לאחרים, מה גם שזו אחת המכוניות הכי נפוצות במדינה עם מבחר ענק בשוק יד שניה, במחירים מאוד נמוכים.

ב 15.000 ש"ח אתה קונה אחת נורמאלית, אולי שנה או שנתיים אחורה אבל זה ממש לא משנה.

פורסם

זה מאוד מאכזב לראות שאנשים חושבים שרכב שמוזנח חיצונית הוא מוזנח גם מכאנית.

אני יכול להעיד על עצמי ועל סובבים שלי שחשוב שהאוטו יסע כמו שצריך, אם המצב הקוסמטי פחות טוב זה עדיף מאשר מצב מכאני לא טוב.

גם אני לא אוהב רכבים מוזנחים חיצונית ואכן יש מצבים שזה זהה למצב הכמאני אבל יש מצבים שזה ממש לא ככה.

לדוגמה, רכבים ישנים שהצבע שלהם כבר אומר שלום לאלוהי הבורא, זה אשמת הבעלים ? זה אשמת היצרן.

מכות חנייה שאנשים נותנים ובורחים, לכולם יש כספים מיותרים לתקן את זה?

פורסם

אושריקו - בוודאי שזאת אשמת הבעלים. אני רואה צבעים דוהים במכוניות צעירות יחסית, זאת תוצאה של הישראלי המצוי שזורק את הרכב בשטיפה עם מטאטא וסבון כלים/מכונה ומשאיר לשלשת ציפורים על הפח למשך שבועות או חודשים.

פורסם

אושריקו, יש מיליון גטסים. חלק גדול מהן ללא צבע דהוי.

אז למה לי לקנות דווקא את זו עם הצבע הדהוי? הרי לא יורידו לי מחיר של צבע כללי כי זה חצי ממחיר האוטו. כלומר לא משתלם.

הרבה יותר משתלם לחפש אחת אחרת עם צבע תקין ולשלם עליה 2000 ש"ח יותר.

פורסם

לפני כמעט שנה קניתי את הדור הראשון (2005) ב9.5K ,

2008 עכשיו יכול לעלות בין 17 ל20 אלף שקל, ובמצב שאתה מתאר הייתי מחפש אחת אחרת.

פורסם

תודה לכל המגיבים!

העניין הוא שלעומת הרכב שלי הרכב נראה מוזנח וגם הרכב הנוכחי שלי הוא מ2008 .

השיקול שלי הוא שכיוון שהגטס יותר סלחנית להזנחה ניתן יהיה לתת הצעה במחיר נמוך יותר קרי סביב ה14.. לעומת מה שאני מוצא ביד 2 --רכבים יד שלישית מהשכרה, 180 אלף ק"מ ב 20 אלף ש"ח.

כל זאת בהנחה והמצב המכאני תקין.

אם הייתי מחפש אלפא 159 למשל, שנתפסת בעיני כפחות סלחנית להזנחה השאלה לא הייתה עולה כלל.

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם

אם יש לך רכב 2008,למה אתה רוצה להחליף?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...