Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלך ראש מנוע, המכונאי טוען שהרצועת אביזרים נקרעה, ונכנסה לטיימינג, וכתוצאה קפצו שיניים בטיימינג, והמנוע נכבה. ממש מתסכל לעשות עוד פעם ראש מנוע. לפני חצי שנה נקרעה הרצועה, ועשינו ראש, כולל הכל מסביב. יכול לקרות מקרה כזה או שזה נדיר?

הטיימינג סגור מסביב איך רצועת אביזרים יכולה להיכנס לשם?

תודה.

פורסם (נערך)

הוחלפו כל הרצועות.

ראש מנוע רוצים 3 אלף ש''ח.

מנוע שלם מפירוק, 3 חודשים אחריות, 5 אלף ש''ח, כולל עבודה ומה שמסביב.

מה יותר מומלץ?

מצליח ראש מנוע בדגם הזה?

זה כבר ראש שני שהולכים לשפץ לרכב. ויש גם שפשוף בבוכנה(לא מבין זה ככה המכונאי אומר אם אני לא טועה) שיש ספק, אם יש לה נזק או לא, אז המכונאי הציע, אולי כדאי להחליף את כל המנוע קומפלט, שלא נגיע לאוברול.

בסוף הוא התייעץ ואמרו שהבוכנה בסדר, ועושים רק ראש, ממתין לרכב עוד כמה ימים.

אשמח לשמוע מה דעתכם.

(בכללי לא ממליץ לאף אחד את הרכב הזה, אבל בעל הרכב חולה על פיג'ו, הושקע עליו פי 3 ממה שהוא שווה, ועדיין עושה בעיות בלי סוף)

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

עדכון הראש שופץ,הרכב נוסע יפה, אבל הרכב מעשן ואוכל שמן, מה עושים ולמה זה קורה?

לפני זה לא היה אוכל שמן בין טיפול.

המכונאי אומר שעוד כמה ימים הוא יעשה בדיקת גזים.

ואם לא תקין צריך מנוע קומפלט.

והוא המליץ על שיפוץ ראש, הוא בדק את המנוע לפני,ועכשיו אולי יהיה צריך מנוע שלם, ממש מרגיז והוא לא ירצה להתקזז על הראש מנוע, נצטרך להתווכח.

מה דעתכם?

תודה.

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

לדעתי יש להחסיר את עלות השיפוץ של הראש מעלות החלפת המנוע, במידה וזו הפעולה שהמוסך מציע כדי לתקן את המצב הנוכחי.

הרי הוא נתן לך 2 אפשרויות לתיקון הבעיה.

לא יתכן שהוא לא לוקח אחריות על מעשיו, אם זה תיקון לקוי או אבחנה לקויה של הנזק שהיה לפני התיקון.

פורסם

רצועות האיבזרים איכשהו יכולה אך ורק לבלום אולי איכשהו את הפולי אך אני לא רואה כמעט איך דבר כזה קורה במיוחד במנועי NFU שבא כל רצועת הטיימינג מוגנת על ידי כיסוי, לדעתי מדובר ברשלנות של הטיפול הראשון אבל זו דעתי בלבד.

אם תוכל לספר מתי בערך נקרעה רצועות הטיימינג לראשונה בכמה ק"מ ? מה שופץ ? מה טופל ? באיזה חלפים השתמשו לטיימינג מקורי או תחליפי ? וככה מה קרה בטיפול השני.

פורסם

חברים המנוע בולע שמן, כל יום אני מוסיף כוס, אין נזילות, והרכב מעשן. מה אתם אומרים, הלך מנוע קומפלט? ואם אפשר לקבל הסבר, למה זה קורה?

המכונאי אומר שהוא צריך לבדוק גזים עוד כמה ימים.

ברור שאני לא הולך לוותר לו והוא יקזז את הכסף מסכום המנוע שירכיב.

לבינתיים מה דעתכם הלך מנוע?

פורסם

לפני שמספידים את המנוע, אני הייתי דורש שיפתחו את הראש ויבדקו את הגומיות שסתומים.

לעתים, משפצי ראשים שמים גומיות מראש ישן או שהגומיות נאכלות משאריות של חומרים לניקוי ראש.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם
לפני שמספידים את המנוע, אני הייתי דורש שיפתחו את הראש ויבדקו את הגומיות שסתומים.

לעתים, משפצי ראשים שמים גומיות מראש ישן או שהגומיות נאכלות משאריות של חומרים לניקוי ראש.

אכן צודק!

הייתי מבצע גם בדיקת לחץ הפוך לראות אן באמת קיימת נפילת לחץ דרך טבעות הבוכנה.

• תוכן חדש...