Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היי,

רכב של חבר I20 חדש בצבע לבן.

מצב יחסית טוב רק שיש מכה מצד שמאל של הרכב על הכנף, שריטה מאוד עמוקה שיוצאת ממנה חלודה.

מה תהליך הטיפול? מה צריך להמליץ לו לקנות?

mmyz5jwjnong.jpg

עריכה אחרונה על ידי SmartCoupe

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

בטוח שזו חלודה ולא צבע מהמכה? הייתי מתחיל בניקיון יסודי אולי IPA , אחכ WD40, חומר מעולה לכל מני צרכים.

אם איכשהו לא ירדה עדיין החלודה אז שיוף, אין ברירה.

כמובן שבסוף צביעה.

פורסם

צריך לשייף את האזור עם נייר שיוף גס(200-150 בערך).

לצבוע עם פריימר(צבע יסוד), ספריי/מכחול לפי קוד הצבע של הרכב ולכה לבסוף.

בין כל שכבת צבע(3 שכבות) צריך להמתין כמה דקות ולעבוד בצל באזור נקי מחול עד כמה שאפשר.

יש כמה פרוייקטים כאלה פה בפורום, גם אני באמצע פרוייקט כזה.

אני רואה מעיכה ועלייה עוד שריטות, הן עמוקות? אם כן אז יכולה להתפתח גם שם חלודה בעתיד.

פורסם

אם אתה רוצה להיות מהמהדרין, אז יש חומרים שממירים את החלודה ובעצם מבטלים אותה.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הוא לא רוצה לסדר את המכה ומה שחשוב לו זה שהחלודה לא תתפשט, הכי טוב לשייף את זה ולמרוח ממיר חלודה. זה לא יהיה באותו הצבע אבל זה בטוח ימנע מהחלודה לגדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...