Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חישניים קדמיים, האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, יש לי סקודה פאביה שבזמן הרכישה הייתה רק אפשרות להוספת חיישני רווס שטוחים מאחורה.

כיום ראיתי שישנה אפשרות גם לקדמיים.

האם יש מישהו שעשה ויכול להמליץ על מקום טוב?

ואיך החיישנים נכנסים לפעולה?

Volkswagen Polo GTI 2020 - White

Skoda Fabia 2015 - Style, White & Black (sold)

פורסם

^^^

מנסיוני בלבד....פיצ'ר נחמד אך לא שמיש בעליל...

אצלי לפחות, יש כפתור שמפעיל אותם ל45 שניות, והם יכבו או בתום ה45 שניות או כשתכבה את המנוע...

הרכב שלי חודשיים על הכביש, והשתמשתי בזה פעם אחת, ראיתי שזה יותר מעצבן מעוזר, ומאז לא נגעתי...

מקווה שעזרתי :wink:

פורסם

כשזה מקורי - זה עובד נהדר.

אצלנו בלאון הותקנו חיישנים קידמיים (בנוסף על האחוריים) - מעצבן יותר מאשר מועיל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
^^^

מנסיוני בלבד....פיצ'ר נחמד אך לא שמיש בעליל...

אצלי לפחות, יש כפתור שמפעיל אותם ל45 שניות, והם יכבו או בתום ה45 שניות או כשתכבה את המנוע...

הרכב שלי חודשיים על הכביש, והשתמשתי בזה פעם אחת, ראיתי שזה יותר מעצבן מעוזר, ומאז לא נגעתי...

מקווה שעזרתי :wink:

יש לך סקודה פאביה חדשה?

פורסם

להורים יש פורד פוקוס 2015, אצלהם זה מגיע מקורי, וחייב להגיד שזה פיצ'ר נחמד, הוא עובד במהירות נמוכה מאוד כאשר אתה מנסה להחנות - וזה פועל בצורה אוטומטית ללא צורך בלחיצת כפתור.

הלו הלו! חשבתי שמדברים עלי,איך התחת של יוסי התחיל לככב כאן?

:shock:

פורסם

אשמח לקבל הצעות למקומות שמתקינים חיישנים איכותיים?

או מתקינים של סוכנויות סקודה.

פורסם
שאלה: מה ההבדל בין התקנה מקורית ללא מקורית, מבחינת אופן הפעולה/עבודה/אחר ?

(בלא מקורית זה נותן אתרעות שוא ?)

ראשית, אין חיווי גרפי - בניגוד למקוריים (תקף לגבי החיישנים הקידמיים והאחוריים).

שנית, יש לך כפתור להפעלתם. הם לא תמיד נכנסים לפעולה באופן אוטומטי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם (נערך)

אצלי חיישנים שטוחים התקנה מקומית מקדימה ומאחורה, אבל עם אינטגרצייה במערכת המקורית. זה מראה במסך של המערכת את המרחקים (בקווים), כולל מקדימה ומצפצף. כאשר אני מתמרן בחניה במהירות נמוכה, גם כאשר אני נוסע קדימה זה עובד עד למהירות מסויימת. מאוד מאוד נוח.

אם יש אינרגרצייה טובה עם המערכת המקורית - זה עובד נפלא ומומלץ בחום. לא יודע אם זה אפשרי עבור פאביה, אצלי אוקטביה.

אור 669, עבור שקודה את החיישנים (ושאר תוספות) התקינו לי ברדיו מילאנו - עשו עבודה טובה מאוד יש לומר.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש לי מקוריים עם המסך, משתמש בזה כשיש חניות קטנות או בתמרון "על הקצה", חוסך קצת זמן.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

עוד פתרון לבעיה שאינה קיימת.

תלמד איפה האוטו שלך נגמר.

ונסעתי עם אנשים במכוניות עם חיישנים קדמיים בהתקנה מקומית, שמצפצפים בכל עצירה ברמזור.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מה התועלת בזה אם החיישנים מתריעים ממרחק של 30 ס"מ. התרעה על חוסר מרחק קריטי. מילא ברוורס זה עוזר מאוד.

כי מאוד קשה לאמוד את החלק האחורי. אבל קדמי לא נראה לי יעיל. אשמח אם הדברים עובדים אחרת.

פורסם

כאשר אתה חונה בין שני רכבים ונכנס לחנייה ברוורס, יש מעט מאוד מקום, חיישנים קדמיים מאפשרים לחנות עם מרווחים קטנים מאוד. זה מעולה. בגלל זה בכל רכבים ברמת אבזור גבוהה תמיד יש חיישנים קדמיים מקוריים בנוסף לאחוריים. זה חוסך הרבה זמן בחניה.

גם אני, כאשר לא היה לי חיישני רוורס, חשבתי למה צריך את זה. אבל מאז שיש לי את זה, אני נהנה מכל רגע, זה מאפשר לחנות ברמת דיוק גבוהה מאוד וגם חיישניי רוורס זה דבר מציל חיים - אם נכנס ילד בין הרכב שלך לרכב מאחור, לא רואים במראות או במראה האחורית. חיישני רוורס מתרעים ישר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לדוד שלי יש מאזדה 5 שהחיישנים הקדמיים והאחוריים הם באותו המסך. כל לחיצה על ברקס מפעילה את החיישנים הקדמיים לעשר שניות.

אם זה יותקן אצלך ככה, זה יחרפן אותך עם כל הצפצופים!!! כל עצירה זה מצפצף כשאתה מטר מהרכב שלפניך עד שהוא יזוז. אפשר להשתגע.

• תוכן חדש...