Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכנסתי למוסך לבדוק נזילות שמן , הפועל הרים את הרכב עם הליפט ולא שם לב שהוא מרים אותו עם הברזל ולא מכוון נכון על הגומי באחד מהצדדים.

הבשורה הטובה אין נזילות .

אבל לצערי נזק קטן של מעיכה מתחת לסף, מרגיז כמה חוסר מקצועיות במוסכים בארץ.

הנזק לא נראה לעין רק עם מתעקשים למשש את הסף מתחת לרכב וגם המעיכה ממש בקטנה , לא ראה לי ששווה להתעסק עם זה יותר מדי.

לא נעים על הבוקר אבל גם לא שווה את ההתעסקות והכאב ראש.

פורסם

נסה להוציא מהם טיפול חינם (אם אתה עדיין מועניין להמשיך לטפל שם...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הרכב שלי בן 5 ולחלוטין ממכות תאונות אני מאוד שומר על הרכב לכן זה מפריע לי ,כל בן אדם אחר לא היה שם לב.

רק אם ירימו את הרכב על הליפט יראו את זה .

אבל כבר נמאס לי לריב עם בעלי מקצוע עקומים, לא יעזור לי הרבה ולתקן לא כדאי (מעיכה באמת בקטנה) שארצה למכור יגידו שעבר תאונה והסיכוי גבוה שתיקון גם יעשה נזק גדול יותר.

אני אבקש באמת הנחה בטיפול הבא ( למרות שאני מחפש כבר מחליפה בצורה רצינית ולא כל כך מוצא ).

תודה על העידוד.

פורסם

אמרת נכון. קח בחשבון שבבדיקה לפני קניה יהיה מצוין "מעיכות סף". אם אני לא טועה, זה נמצא תחת "משמעות נמוכה" (הבינוני).

הייתי מנסה איכשהו להוציא מהמוסך איזה מסמך חתום שמאשר שהוא גרם לנזק בזמן רמה על הליפט עם חתימה וחותמת של העסק. תמורת חתימה מצידך על "היעדר תביעות עתידיות" או משהו כזה. כל זה כמובן בשביל לשלול כל מיני "אההההה אז יש תאונת שלדה באוטו, יאללה 50% מחירון אני לוקח" כשתבוא למכור אותו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
יאללה 50% מחירון אני לוקח"

ספעייר, יש לו פיג'ו 308 מודל 2010.

שאול, אני לא חושב שמישהו יתייחס למעיכה הקטנה הזו, ובוודאי שאין כאן מקום להורדת אגורה ממחיר האוטו בגלל המעיכה. אגורה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשמע, תראה, תקשיב, אני גם מסכים שאין באמת עילה להוריד מהמחיר (בגלל המעיכה, הסמל של האוטו זה סיפור אחר) אבל אתה יודע איך נראה השוק הזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

כן. יודע.

ועדיין לא מדובר בשום נזק בעל משמעות. שריטה קלה בפגוש יותר משמעותית מזה. קונה שהיה עושה לי על זה סרטים היה משוגר מייד למיין למישהו אחר את המוח.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
ספעייר, יש לו פיג'ו 308 מודל 2010.

שאול, אני לא חושב שמישהו יתייחס למעיכה הקטנה הזו, ובוודאי שאין כאן מקום להורדת אגורה ממחיר האוטו בגלל המעיכה. אגורה.

הפיגו זה רכב של אחי יש לי לאון 2010

פורסם

בהרבה מכוניות יש מעיכות מהרמה לא נכונה של ליפט או גק של פנציריות.הרמה של משאית גרר של עיריה גורמת בדרך כלל נזק יותר גדול.....

אין הרבה מה לעשות.

פורסם

בגלל זה לפסול מוסך ולהיכנס לדיכאון?

כולה מעיכה קטנה.

יותר כואב לראות שריטות חדשות כל בוקר על האוטו שלך מאנשים שעושים את זה ולא מאיזה מעיכה שמוסך עושה שרק רואים את זה בליפט.

אני בטוח שהעובד לא שם לב וזה קורה.

פורסם

לא משנה מה הייתה הסיבה: שם לב, לא שם לב, זלזול בעבודה, או לא יודע איך להרים את הרכב.

רכב עולה כסף. הרבה כסף. עשית נזק? או שתשלם באיזה שהיא דרך{טיפול}, או שתכיר בעובדות ולא תחזור על טעויות כאלה בעתיד.

אתה לא מספיק מקצועי כדי להרים רכב על ליפט? תנקה את השמן מרצפת המוסך!

פורסם

רגע, וכל אלו שאתה הולך לפנצ'ריות, אתה מסתכל בדקויות איפה הוא שם את הג'ק?

לתגובה שמעליי, זה היה צפוי.

ד"א, יצא לי לראות רכבים במוסכים על ליפט שרגל אחת באוויר.זה גרוע יותר.:shock:

פורסם
חברים רק להבהיר מדובר במוסך מצוין ומקצועי, העובד אכן לא שם לב והוא לא עשה זאת בכוונה.

אז, סלח לו על המקרה ותעבור הלאה...

ובקשר לפאנצריה, אני תמיד נוכח במקום, ואם יש צורך, מקפיד שישימו חתיכת גומי על הגיק, לפני הרמת הרכב.

וכמובן שהגיק יהיה במקום הנכון. יש כאלה שמזלזלים, ויש גם שמקפידים, ואני אחד כזה, לצערי.

• תוכן חדש...