Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. חלף זמן רב מאז שכתבתי פה לאחרונה, אבל הנה :)

יש בבעלותי סיטרואן C5 2003 שאני אוהב מאוד. בחודשים האחרונים כל נושא הנסיעה החלקה הולך ונעלם, כשבולמי הזעזועים שלי רכים מדי. ירידות מפסי הרעדה הם בכלל כיף גדול, כך שאני צריך להאט למהירות אפסית לפני שאני עולה על הדבר הזה.

אני מומחה קטן מאוד, אבל ממה שכבר קראתי - נראה לי שיש לי כשל עצבני בבומבות.

1. האם אני צודק?

2. אם אני צודק - יש מה לעשות בנדון?

תודה :)

פורסם

אם אני לא טועה יש לך את אחד הרכבים עם בולמי אוויר (פאנומטי אם אני לא טועה)

זאת אומרת שהוא נועד להיות מאוד רך

בקשר לבעיה שלך, עדיף לא להתחיל לנחש לבד, כנס למוסך מומלץ ותטפל כי בנושא הפרונט אפשר להחליף את כל החלקים בקלות מאוד ולמרות שלא צריך עם ניחושים

פורסם (נערך)

שלום לך,

לאחרונה גם אני התחדשתי בC5 2003, ואכן ברכב יש את המתלים ההידרופנאומטים שעובדים על שמן הידראולי, משאבה וחיישנים מפה ועד הודעה חדשה.

כמה ק"מ עבר הרכב?

הדבר הראשון שתבדוק הוא מפלס השמן ההידראולי, לחנות את הרכב על משטח שטוח, להנמיך את הרכב עד הסוף באמצעות הלחצנים שליד ידית ההילוכים, ולבדוק את מפלס השמן ההידראולי. המדידה היא סה"כ לפתוח את המכסה לראות אם אתה רואה את השמן בכוסית המחוררת שמתחת לפקק המילוי.

במידה ואתה לא רואה שמן שם, כנראה שיש לך נזילה של שמן הידראולי.. מקומות אפשריים הם כמובן בצינורות שמובילים לכל בולם (חפש נזילות ליד כל גלגל), אפשרות נוספת היא מכיוון משאבת ההגה שגם ניזונה מהשמן הנ"ל, בנוסף בדוק אם אתה רואה נזילה כלשהי שמגיעה מתחת למיכל המילוי (שם יושבת המשאבה החשמלית).

חזור לדווח :)

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...