Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתיחת פנים לסיאט לאון ב-2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על "השקה" בסוף שנה הבאה, מה שאומר שלישראל היא תגיע לא לפני תחילת 2017, ככה שלדגם הנוכחי יש עוד שנה פלוס להימכר. לא הייתי ממהר "לא לקנות" את הדגם הנוכחי.

מה גם שההערכות האלה הן בדיוק זה, הערכות. לפעמים עוברות גם מעל לשנה וחצי בין תמונות ריגול ראשונות לחשיפה של הדגם.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

פרט לשינויי עיצוב ואולי תוספת אבזור, לא נראה לי שיהיה שינוי מכני, כיוון שהלאון הנוכחית כבר קיבלה את ליין המנועים של יורו 6.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
כן אבל יציגו אותה כבר ברבעון הראשון של 2016 ואז אולי ניתן לראות ולהשוות עד כמה המתיחת פנים תהיה משמעותית לעומת הדגם הנוכחי.

אני לא יודע, בכתבה שאני קראתי (זאת שאליה מפנה הלינק בהודעה הראשונה) כתוב: Scheduled to be unveiled at the Paris motor show next autumn.

כלומר בסתיו הבא, כלומר בעוד שנה מעכשיו, כלומר לקראת סוף 2016.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם
אז לא כדאי לקנות לאון עכשיו?

האם רק אני חושב שכשיש מתיחה אז זה כן דווקא הזמן לקנות?

דווקא כשיש דגם חדש בדרך אז אפשר להוציא הנחה יפה מהיבואן.

אז מה אם תהיה צורה חדשה עוד כמה חודשים.

ככה אני חושב לפחות..

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

• תוכן חדש...