Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

במהלך נסיעה החלה להישמע שריקה \ חריקה מגלגל הנהג. מעין חריקה שמשמיעים בלמים חורקים, אך חלש יותר.

השריקה לא השפיעה על הרכב ברמת המהירות, כלומר אין תחושה שהבלם נוגע בצלחת (במצב D כשאני לא נוגע בבלם, האוטו מתקדם במהירות הרגילה). בהמשך הנסיעה נשמע מעין צליל של שבר מכיוון הגלגל, כך שעצרתי וחניתי את הרכב. כשהרכב נוסע כרגע, בכל סיבוב של הגלגל שומעים נקישות, כאילו משהו שבור שם. בהתבוננות על האזור ראיתי שיש בבית הגלגל מעין רטיבות שלא קיימת מאף אחד מהגלגלים האחרים, כך שהסקתי שיש איזושהי בעיה עם צינור שמן הברקס \ בוכנת שמן הברקס. מצב תמונות של הרטיבות.

בנוסף, יש מעט חופש בגלגל כפי שניתן לראות

, אך אני לא בטוח אם זה מצב תקין אשר צריך להיות קיים או לא.

הרכב הוא קיה ריו 2004.

1. האם מישהו יכול לנסות לקבוע מה בעצם קרה?

2. מה העלות המשוערת של תיקון כזה?

3. אני מירושלים אבל האוטו חונה כרגע ברחוב אילת בתל אביב. הבנתי שיש באזור הרבה מוסכים, בעיקר ביפו. האם מישהו יכול להמליץ לי על מוסך *זול* אך מקצועי שיוכל לבצע לי את התיקון הנדרש?

תודה והמשך יום נעים,

עמית

פורסם

מה שאני מבין מהתמונות או שהצינור נפגע או שהקליפר בלם נפגע . בשני במקרים ממש לא מומלץ להזיז את הרכב. יש כנראה נזילת נוזלם בלם מאיפשהו באזור שיכולה להוביל לאבדן הבלמים.

פורסם

לפי התמונות שצרפת נראה לי שאתה נוסע כמעט בלי "בשר" ברפידות הבלמים ( עד כמה שניתן לראות מהתמונות )

יכול להיות שהמעט שנישאר פשוט התפרק וזה רעש השבירה ששמעת

ועכשיו מתכת הרפידה נוגעת במתכת הצלחת, זה אולי צליל החריקה שאתה שומע

צריך לפרק כדי לתת אבחנה יותר מדויקת

אם אתה מטפל לבד זה לא כל כך בעיה

אם לאו, מומלץ להיכנס בדחיפות למוסך ולתקן

( לא מכיר מוסך ספציפי ביפו ) אך אני בטוח שיש שם באזור לא מעט מוסכים שיכולים לתת מענה

פורסם

פתח את הבורג התחתון של הקליפר (נראה כמו 14 מ"מ) , ותרים אותו למעלה כשהמוביל העליון משמש כציר.

תצלם לנו את החלק הפנימי, את הבוכנה של הקליפר. וגם את הרפידות, בהמשך ל-ROYAL STAR.

Stay Dirty

• תוכן חדש...