Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התחדשנו בדאצ'יה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

70 ש"ח מכיון שיש מורה דרך ויש גם מלווה שטח מקצועי (חשוב בעקר בנסיעות 4X4) ומקבלים חולצות לכל נוסעי הרכב וכיבוד.

בקיצור 70 ש"ח לרכב זה כלום (אני מבקש מי שחושב אחרת לא להגיב כאן אלה אם כן הוא בעל דאציה ששלם את הסכום ואחרי שהיה בטיול חושב שזה לא הוגן)

תודה על ההסבר, אם כך זה שווה 70 ש"ח.

• תגובות 394
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמע, לא ידעתי שכבר יש מועדון לבעלי דאסטרים. כל הכבוד לקרסו על הארגון ולכם על ההשתתפות.

רק לא הבנתי על מה בדיוק שילמתם 70 ש"ח לרכב?

אגב, אם סמל"ת עושים את זה עם מועדון אבארט' וקרסו עם מועדון דאסטרים,

לא ברור לי איך צ'מפיון לא הרימו את הכפפה ועשו מועדון לבעלי הספורטיביות שלהם.

70 הש"ח זה בעבור הארגון של קפה, תה, עוגות, חולצות, דגלים ובעיקר- מדריכים. קרסו הביאו כמה רכבים שלהם (דאסטרים) עם נהגים ומדריכים שהובילו את הטיול עם הסברים על המקומות עם הידע איך ולאן לנסוע. בסה"כ לדעתי מחיר סביר.

פחחח, מועדון לאון טייל כבר בשטח הררי ומדברי. תלמדו מאיתנו.

הדאסטרים מכינים טיולים גם לשטחים כאלו. זה היה טיול משפחות והיו גם 2 לודג'י שהגיעו אז הטיול היה רגוע.

ניחא מועדון דסטאר, אבל מועדון של סנדרו...

מחר בבוקר יעשו טיול של עגלות סופר סל.

זה מועדון דאצ'יה. של כל הדאצ'יות. כולל לודג'י וגם דוקר. הטיול הזה היה שייך לכולם, יש טיול שיותר מתאימים לדאסטרים כי הם טיולי 4*4.

אתה מוזמן להמשיך לזלזל ולהתנשא אבל העובדה שהטיולים נעשים בצורה איכותית ומהנה עושה בדיוק את המטרה שלהם- מחזקת את המותג הזה.

פורסם
איזה קרקושים? מהמתלים או מבחינת רעש נסיעה

קצת איכות הרכבה. אני אישית לא שמעתי כלום במושב באחורי אבל אבא אמר שהוא שמע כמה חלקי פלסטיק קצת רוטטים ועושים רעש.

לי אישית יותר הפריע הרעש הכללי. בשבילים הרכב מעט רועש. הוספת מעט בידוד תעשה פלאים לרכב והוא יהיה שקט גם בתנאים כאלו.

*ואני מציין שוב, אין שום קרקוש על אספלט או שבילים חלקים. רק בשבילים ממש רעים.

פורסם
כי טיולים זה רק לרכבים מהירים?

או לנהגים מהירים כמו "שומאכר", או לסוללי דרך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ובחזרה לנושא...

שבוע שעבר הייתי עם האישה בסוכנות, (מחפשים להחליף את הרכב שלה, היא רוצה רק ידנית).

בדקנו את הסנדרו וגם את הסטפוויי.

אחד הדברים שהפריעו לי ולה, אלו הם המושבים. הרגשנו שהם חסרי תמיכה לחלוטין. ויתרה מכך בצידי המושב, הספוג ממש רך ו"קרס" תחת הנטל.

(אני לא בחור גדול מידי... ואשתי בכלל כעלה נידף ברוח).

למען האמת אי הנוחות במושבים היא בעייתית. ודי הפילה את המכירה. (האשה נוהגת על רנו קליאו 03 1.2 75 כס ידנית). כך שאת המנוע 1.2 הוותיק אנו מכירים שנים.

השאלה היא, האם היה מדובר על רכב הדגמה "עייף"?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

אחד הדברים שהפריעו לי ולה, אלו הם המושבים. הרגשנו שהם חסרי תמיכה לחלוטין. ויתרה מכך בצידי המושב, הספוג ממש רך ו"קרס" תחת הנטל.

למען האמת אי הנוחות במושבים היא בעייתית. ודי הפילה את המכירה. (האשה נוהגת על רנו קליאו 03 1.2 75 כס ידנית). כך שאת המנוע 1.2 הוותיק אנו מכירים שנים.

צפה מ-3:53 ואילך:

:idea:
פורסם
האישה רוצה ידני? אשת חיל מי ימצא..

האישה נוהגת מאז ומעולם רק על ידני, עניין של הרגל.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם
האישה נוהגת מאז ומעולם רק על ידני, עניין של הרגל.

יפה מאוד ! גם אישתי נוהגת מאז ומעולם רק על ידני ולא מסתדרת טוב עם אוטומטי כמו עם ידני :lol:.

האם עשיתם נסיעת מבחן על 1.2 ?

פורסם

אישתי עברה מסובארו B4 2008 לסנדארו סטופוי. בהתחלה עשתה פוזות עכשיו היא לא נותנת לי אפילו סיבוב

היא לא מתלוננת על חוסר כוח או נוחות. מה כן מפריעה לה שהדלקת המזגן בכפתור סיבוב.(לך תבין נשים )

ואיכות החומר בתוך האוטו

פורסם
אישתי עברה מסובארו B4 2008 לסנדארו סטופוי. בהתחלה עשתה פוזות עכשיו היא לא נותנת לי אפילו סיבוב

היא לא מתלוננת על חוסר כוח או נוחות. מה כן מפריעה לה שהדלקת המזגן בכפתור סיבוב.(לך תבין נשים )

ואיכות החומר בתוך האוטו

מזל טוב ! אז אין החלפה ב IROBOT ..:wink:

מה עם מצלמת רוורס בסוף?

פורסם
ובחזרה לנושא...

שבוע שעבר הייתי עם האישה בסוכנות, (מחפשים להחליף את הרכב שלה, היא רוצה רק ידנית).

בדקנו את הסנדרו וגם את הסטפוויי.

מבין לגבי חוסר התמיכה- אנוכי 177 ס"מ ושוקל 100 ק"ג. חסר לי תמיכת גב תחתון ותמיכת צד. מצד שני זה מקל על הכניסה והיציאה מהרכב ובסה"כ עושה את העבודה בהתאם לייעוד המקורי של הרכב. עפ זאת חייב לציין- לא משנה כמה נסעתי ברכב בינתיים ומה המרחק- אין בעיה של נוחות כלל וכלל.

בנוסף, לא ברור לי נושא הקריסה, לא מורגש בכלל אצלי.

לגבי מה שרשמתי קודם- הקרקוש היחיד היה מאזור ההגה. איפה שכרית האוויר מחוברת. שאר הרכב מוצק.

לירוי- ראיתי שסטפווי בגרסה של רנו, במקומות מסויימים מגיעה עם בקרת אקלים חד אזורית. אני בודק כרגע לגבי מה צריך בשביל לבצע את ההתאמה הזו ברכב. מקווה שזה לא יהיה סיפור גדול מידי.

פורסם

לירוי- ראיתי שסטפווי בגרסה של רנו, במקומות מסויימים מגיעה עם בקרת אקלים חד אזורית. אני בודק כרגע לגבי מה צריך בשביל לבצע את ההתאמה הזו ברכב. מקווה שזה לא יהיה סיפור גדול מידי.

לפי דעתי זה כן סיפור,מנגנון מכאני להחליף באלקטרוני.

d1.jpegd2.jpeg

פורסם
או לנהגים מהירים כמו "שומאכר", או לסוללי דרך.

כשמייצרים מועדון צריך להיות בו יחוד מסוים. מהירות, עבירות, רטרו, וכד..

לקחת מכונית הכי סטנדרטית שיש, שהייחודיות היחידה שלה הוא המחיר, אותי זה מצחיק...

נהנים? אתם מרגישים חלק מהמורשת של מותג דאצ'יה... מי אני שיהרוס לכם את החלום.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

שאהרוס*.

לא מדובר כאן במועדון עם יחוד מסוים. מספיק שהיבואן הרים את הכפפה, ויצר מועדון כזה בתקופה כה קצרה (יחסית). זה תמיד נחמד.

אגב, לדוגמה יש גם קבוצה של מדבקות הפורום. אז מה? יש לקבוצה יחוד מסוים? יש שם הרבה רכבים שיופיעו לך גם בליסינג. אז לסגור את הקבוצה כי היא לא מיוחדת?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...