Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ebay.com/itm/18000mAh-12V-Auto-Jump-Starter-Car-Emergency-Charger-Booster-Power-Bank-Battery-/161510409611?hash=item259ac5458b

תקנו לעצמכם אחד כזה ב-200 שקל ותשכחו מהפחד של מה יקרה אם אני אשכח אורות דלוקים או שהמצבר ימות אחרי שנתיים וקצת, עובד לי יופי והציל כבר כמה פעמים, אני חושב שמבחינת עלות תועלת זה מושלם

פורסם

יקר פי שלוש

כל אחד ןהתקציבים שלו לדברים כאלו

אצלי הזה שעולה 200 עובד יופי מס' פעמים כבר

השני עולה כמו מצבר לכן יהיה קשה לשכנע את מר ישראלי לשים אצלו באותו

פורסם
http://www.ebay.com/itm/18000mAh-12V-Auto-Jump-Starter-Car-Emergency-Charger-Booster-Power-Bank-Battery-/161510409611?hash=item259ac5458b

תקנו לעצמכם אחד כזה ב-200 שקל ותשכחו מהפחד של מה יקרה אם אני אשכח אורות דלוקים או שהמצבר ימות אחרי שנתיים וקצת, עובד לי יופי והציל כבר כמה פעמים, אני חושב שמבחינת עלות תועלת זה מושלם

מוצר מיותר במיוחד למי שיש ברשותו רכב ידני. מה הבעיה לקרוא לשכן או להניף יד בכדי לקבל עזרה ממישהו בכדי להניע את הרכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק אתה רציני? אף פעם לא נתקעת באיזה מקום בלי אף אחד בסביבה שיעזור לך?

לי יצא כבר כמה פעמים.

מה גם שלא תמיד ניתן להטעין מרכב אחר, כמו בחנייה קטנה או כביש צר, בקיצור מוצר טוב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם (נערך)
מרק אתה רציני? אף פעם לא נתקעת באיזה מקום בלי אף אחד בסביבה שיעזור לך?

לי יצא כבר כמה פעמים.

מה גם שלא תמיד ניתן להטעין מרכב אחר, כמו בחנייה קטנה או כביש צר, בקיצור מוצר טוב.

בהחלט יצא לי להתקע פעם או פעמים בעשר השנים האחרונות עם מצבר גמור אבל תמיד הצלחתי לארגן מישהו עם מצבר תקין.

אכן לפעמים עלול לקרות מצב שהרכב נתקע במקום לא נוח להתנעה אז פשוט מעבירים לניונטרל ודוחפים את הרכב למקום נוח יותר.

על אותו משקל אתה יכול גם לרכוש קומפרסור לניפוח צמיגים בכדי שחלילה לא תתקע ללא גלגל חילופי מנופח ועוד כהנא וכהנא מוצרים אשר ברוב המקרים תשתמש איתם פעם בכמה שנים.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...