Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איך הגעתם למעל 270?? כולה סיויק..

לפי הכתבה, ההונדה עולה בחול 25000 פאונד יותר מהאודי. כמה עולה כאן אודי rs3? תעשה את החישוב ותבין שגם 270k זה הערכה נמוכה מדיי.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
רק אני שמתי לב שהוא עשה רבע מההקפה עם הM3 על הצד ושהוא בכלל עזב את הגז לפני עצירת השעון?

מכור מישהו?

If you read the comments you'll see that it says the timed lap is not what showing in the video.

פורסם
אתם מפספסים את הנקודה לטעמי... עשיריות שניה במסלול כזה או אחר זה לא מה שמעניין. רכבי הנעה קדמית מהירים ("ספורט") עשו התקדמות מדהימה בשנים האחרונות, וזו רק עוד עדות מאד מוחשית לכך.

וכן, יש לי הרגשה שיש כאלה שזה משנה להם. בסופו של דבר חלק ממה שמשפיע על קניה של רכב כזה או אחר זו ה"הילה" שנוצרת סביבו...

אין ספק שרכבי הנעה קדמית עשו התקדמות מצוינת בשנים האחרונות. כשאתה מצליח להביא רכב שבו הגלגלים הקדמיים גם פונים במהירות וגם מעבירים את הכוח לכביש בצורה כל כך טובה כנראה שהגעת להישג הנדסי מרשים. יחד עם זאת, למדינת ישראל הם מאוד לא רלוונטיים. בינינו, גם אם הייתי גר מטר מהנורובורג רינג הייתי בוחר בבימרית, ולא רק בגלל ההנעה.

ל99% מהרוכשים רכב זה לא רק זמני מסלול. בשביל אלו יש אלפא 4C או משהו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לא משנה מה יהיה המחיר,

מי שיקנה אותה בארץ יהיה מהיר יותר על המסלול מ-M3 ומגאן RS!

וואוו.

כל העסק הזה של המדידות על המסלול כל כך לא רלוונטי, כל כך לא מתאר או רומז משהו על טיב המכונית.

זה בעיקר מהר מאוד הפך להיות כלי שיווקי הרבה יותר מאינדיקציה.

אסור גם לשכוח שכל שיאי המהירות והמסלול האלה מושגים ע"י עזרה של מהנדסים שמנטרים טמפ' אוויר/ צמיגים/ מנוע/ בלמים, לחות, רוח, לחץ אוויר בצמיגים ועוד.

רוב הסיכויים שגם נהגים מנוסים לא יגיעו לתוצאות שמפרסמים (בין אם זה שיאי מהירות או מסלול) ע"י פשוט להיכנס לרכב ולנסוע.

פורסם
אין ספק שרכבי הנעה קדמית עשו התקדמות מצוינת בשנים האחרונות. כשאתה מצליח להביא רכב שבו הגלגלים הקדמיים גם פונים במהירות וגם מעבירים את הכוח לכביש בצורה כל כך טובה כנראה שהגעת להישג הנדסי מרשים. יחד עם זאת, למדינת ישראל הם מאוד לא רלוונטיים. בינינו, גם אם הייתי גר מטר מהנורובורג רינג הייתי בוחר בבימרית, ולא רק בגלל ההנעה.

ל99% מהרוכשים רכב זה לא רק זמני מסלול. בשביל אלו יש אלפא 4C או משהו.

אז איך אתה מסביר את הנהירה אחרי ה leon cupra פה בארץ ?

פורסם

מניסיון שלי, רכבי הנעה קדמית יכולים להיות מהנים מאד לנהיגה, לא הכרח פחות מאחורית. ויש לא מעט דוגמאות כאלה שהחיוך לא יורד לך מהפרצוף. אני לא יוד אם זה נכון לסיויק החדשה, אבל בהחלט המגאן RS, הפיאסטה ST ועוד הרבה (צרפתיות ולא רק) טובות וישנות כבר הדגימו זאת בעבר.

בכל מקרה, הנקודה היא שמדובר בהישג הנדסי מרשים ביותר. וכן, גם בחו"ל, הסיויק טייפ אר הרבה יותר זולה מ M4 ומאאודי RS (הרבה יותר).

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

אני לא יודע על איזו נהירה אתה מדבר, אבל התשובה בכל מקרה תהיה מחיר. ב-215K אין חבילה דומה עם הנעה אחורית.

אתה חושב שאנשים קונים קופרה בגלל זמנים ברינג? אז למה לא קנו הרבה מגאן RS? גם לה היו זמנים מעולים.

הרכישה של רכבי הנעה קדמית ספורטיביים, היא לדעתי מחירם הזול ביחס לביצועים ופחות זמני המסלול. מה גם שזמני מסלול וכיף לא בהכרח אותו דבר.

הסרטונים הללו מאוד שיווקיים וזה בסדר, אך אין הם מעידים על כך שהרכב מגיע כזה כסטוק, ובטח שלא כך הוא יתנהג בידיים שלך. זה בעיקר קטע שיווקי: הנה M3 שעולה 700K, עכשיו אנחנו מביאים לכם הונדה/מאזדה/פורד/סיאט שעושה זמן יותר טוב בחצי מחיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לגבי הקופרה, היא מציעה תמורה נהדרת למחירה, בקצת מעל 200 אלף ש'ח מקביל רכב עם כמעט 300 כ"ס, מאובזר, שנראה מעולה ומשדר לא מעט פוזה. גם אם זמני המסלול שלו היו פחות מרשימים, אני מאמינה שהמכירות היו זהות.

לגבי המחירים של הסיוויק, לפי האתר הרשמי באנגליה היא מתחילה מ30 אלף פאונד, 25% פחות מהrs3. מאמינה שההשערה של 270-300 לא כל כך תלושה מהמציאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אני חושב שבמקרים מסויימים קל יותר להוציא זמן מהיר עם רכב בעל הנעה קידמית מאשר עם אחורית, אולי המסלול הזה עונה על המקרה הזה והיה לו קל יותר לקחת את ההונדה למגבלות ולבמוו יש עוד לתת והוא פשוט לא ידע להוציא את זה ממנה כי זה קשה יותר.

מה שאני אומר שאולי נהג מסלול מיומן יותר, שיודע להוציא יותר מהרכב היה מצליח להוציא זמן מהיר יותר מהבמוו. כמו שאחרים לפני אמרו, רואים אותו מחליק, שזה איטי יותר, אם הוא ייסע נקי הוא יוציא תוצאה טובה יותר, נכון לא רואים את ההקפה המדודה אז אי אפשר לשפוט.

מצד שני מי אמר שהם לא "מוטים" בצורה כזו או אחרת להונדה מאינטרס שלא ידוע לנו? אני לא אומר שכן, פשוט אף אחד לא יוכל לשלול זאת בוודאות.

בלי קשר למסלול הזה ספציפית, את הזמן שהטייפ R עשתה ברינג אי אפשר לקחת ממנה, זמן מרשים מאוד, כמה עושה שם M3 חדשה מישהו יכול להגיד לשם השוואה?

פורסם

מה שאני אומר שאולי נהג מסלול מיומן יותר, שיודע להוציא יותר מהרכב היה מצליח להוציא זמן מהיר יותר מהבמוו. כמו שאחרים לפני אמרו, רואים אותו מחליק, שזה איטי יותר, אם הוא ייסע נקי הוא יוציא תוצאה טובה יותר.

ההפרש של שתי עשיריות שניה בהחלט יכול להיות קשור לנהג שמסתדר יותר עם מכונית אחת.

אגב, אם קשה לנהוג את הבימר מהר יותר מסיביק זו גם מסקנה חשובה.

אם כיול הרכב מקנה עוד ביצועים אבל אתה כנהג לא יכול לנצל אותם - לא השגת הרבה בבחירה ברכב הזה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ויכוח פילוסופי? לא נראה לי שזה יגיע לכדי כך...

#פרימיום #אלפאהכיטוב #DSGתקין #שעוןחום #מיאטהיקרהאולא

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מתייחס לשיאים במסלול יותר כהישג לנהגים ופחות לרכבים.

בכל מקרה זה מרשים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באופן מאוד פשטני וגס:

הרבה הספק, הרבה אחיזה = זמן מהיר במסלול.

על כביש ציבורי, בעולם האמיתי השילוב כנראה משעמםםםם.

ראו ערך טיובארו כדוגמה לאנטיתזה.

מניסיון אני יכול להשוות בין גולף GTI 6 ידנית ל - 106 GTI. ה - 106 הרבה יותר מהנה לנהיגה ספורטיבית בכביש ציבורי בעולם האמיתי, למרות שהגולף מהירה בהרבה.

106GTI - Deus ex machina

• תוכן חדש...