Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אינטרנט ולא נעלי ספורט, לא ZAP ולא חמוצים.

חזרתי עכשיו מצמיגי אנטון ביפו.

4 צמיגי מישלן מסוג 175-65R14 82H מהשבועות 15 ו-25 של 2015 תמורת 1200 ש"ח לכל הסט.

יש לו מכונת איזון עם גליל עומס היוצר עיוות בצמיג תוך כדי איזון כדי לוודא שאין בעיה של שמירה על גיאומטריית הצמיג תחת עומס הנסיעה.

לתשומת לב כל בעלי הצמיגים הסיניים הזולים שלא מבינים למה ההגה רוקד ומנגן.

יוסי

פורסם

פחחח, מי צריך את זה, אפשר לבד :twisted:

ועכשיו ברצינות -

נראה שבהחלט יש התקדמות בתחום הזה, וסרטון שמדגים מכונה כזו (לא בהכרח מה שיש לאנטון),

מראה ממש עד כמה זה נהיה מדויק ומוקפד (אפשר לדלג 30ש'):

אני תוהה אם יש הבדל באופן ייצור הצמיגים היום שדורש מכשור מתקדם כזה על מנת לאתר בעיות אפשריות ולתקן אותן.

פורסם

אם תקרא בקפידה את מה שכתבתי, תראה שלא ציינתי שהמישלן אוזנו עם גליל העומס.

סתם ציינתי זאת כדוגמה למקום זול, אמין ופופולרי להחלפת צמיגים שבכל זאת מצויד במכונה היכולה לפתור תעלומות.

דרך אגב גם אצל אנטון צריך להשגיח בשבע עיניים על הפועלים - הבחור שאיזן את הצמיגים שקניתי ולמרות שהבין מהר מאד שאני קפדן, 'הצליח' לשכוח להסיר משקולת ישנה.

גם אחד מהאחים טעה בבחירת המקום בו הרכיב משקולת איזון (לא אצלי). הרכיב אותה לא לפי הורית המכונה ובסיבוב הבא המכונה הציגה משקולת תיקון הזויה. לזכותו אומר שהוא הבין מהר את הטעות ותיקן אותה, אבל עדיין הלקח הוא שצריך להתמצא.

יוסי

פורסם

מחיר פגז! 1200 לרביעיית מישלין. מדהים איך הצמיגים בארץ הוזלו בשנים האחרונות.

אני מרגיש פרייאר ששילמתי על רביעייה דומה (195-65-15) 1440 ש"ח והייתי בטוח שקיבלתי מחיר פצצה :(

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...