Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3913 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

החבילה שיש לי כרגע =30 מגה +תשתית הוט+ספק 012 .

מודם=הוטבוקס. נתב=TL שנרכש באופן פרטי

עלות החבילה=78 תשתית+20 ספק

כשהכל תקין (ישנה בעיה שמופיעה ונעלמת שכרגע אני מטפל בה בעזרת החברים כאן :) ) מקבל את מלוא רוחב הפס הן בחיבור אלחוטי והן בחיבור קווי .

ברשת מחובר מחשב נייח+2 מיני פי.סי (בקרוב אחבר מכשיר נוסף)

במחשב הנייח ישנם ניתוקים כל כמה שעות,ברגע שהמחשב עובר ריסוט,החיבור מתחדש, תופעת הניתוקים קיימת מספר שנים.

נכנסתי ל"כמהזה" והלכתי לאיבוד, ייתכן והאתר לא מעודכן נוכח השוק הסיטונאי .

מחיפושים שעשיתי, השוק הסיטונאי ,אולי משתלם כלכלית עד שיש תקלה ואז הטיפול איטי,בעייתי

מה החבילה המשתלמת לדעתכם במידה וצריך חיבור יציב (בדרך להתנתקות מהכבלים ) ?

פורסם

במקרה הספציפי שלי היו לי המון ניתוקים עם התשתית הגרועה של הוט, בזמנו הגיעו לא פחות מ9 טכנאים שונים גם של תשתית חוץ הדבר היחיד שעזר לי זה לעבור לבזק.

מאז שעברתי דירגתי חינם את המירות שלי פעמיים, התחבתי אליהם ב15 מגה, שידרגו לי חינם לאחר חצי שנה ל 40 מגה ואחרי חודשיים שידרגו לי שוב בעצמם (מבצע שהיה להם בזמנו) ל100 מגה

אז יוצא שאני משלם 80 ש"ח תשתית ו22 ש"ח לספק 012.

אפרופו 012 אני איתם כבר 11-12 שנים ואין לי תלונות.

404

פורסם

אני עם 012 מאז היום הראשון שיש אינטרנט בבית (כ15 שנים) ורוב הזמן עם הוט , מקווה שעם בזק אהנה מחיבור רציף יותר .

לדעתי ,אין לי צורך ב100 מגה רוחב פס (אם כי החיבור הקווי תוכנן עם אופציה לחיבור 1 ג'יגה ) .

עכשיו נותר למצוא חבילה משתלמת , רק כאשר יהיה חיבור יציב, נגיד שלום ולא להתראות לחברת הכבלים .

פורסם

יש ל-012 מבצע 100 מגה ב-95 לחודש על תשתית בזק. נסה לראות אם תוכל לקבל אותו למרות שאתה לקוח קיים שלהם.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

012 הם חלק מהשוק הסיטונאי אם אני לא טועה

האם במסגרת המבצע,עלות התשתית (בזק) כלולה ? ומה עם ציוד - מעל 15 מגה בבזק ,צריך מודם ADSL ,נכון ?

ונתב -מהו הנתב שצריך ?

פורסם

אני חושב שמקור הניתוקים הוא בהוט בוקס.

היה לי את המכשיר בעבר עם נטוויז'ן כספק וגם זכור לי שהיו המון ניתוקים,רובם הצריכו ללכת למכשיר ולחבר אותו מחדש לחשמל מה שהיה מאוד מעצבן. עכשיו אנחנו משתמשים בפייבר בוקס והאינטנרט פשוט מעולה גם באלחוטי וגם בחוטי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני משלם 69 ש"ח לחודש לאקספון 018 עבור ספק ותשתית בזק במהירות 100 מגה. האמינות גבוהה והמהירות שמתקבלת ב-Speed Test היא בין 80 ל-90 מגה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אני עם אקספון ואוכל חרא בלי סוף.

אמור להיות על 40, מדי פעם משום מה מורידים לי בטעות ל15.

בשבוע האחרון זה כבר בלתי נסבל. ניתוקים ומהירות מקסימלית של 7.

כל שיחה עם התמיכה נגמרת בזה שהבעיה בפילטר שלי (החלפתי כבר פעמיים).

הגיע הזמן למצוא ספק+תשתית אחר.

מישהו יודע כמה בזק מבקשים?

פורסם

הצטרפתי לבזק בשבוע שעבר לחבילת באנדל TOP40 (ספקית בזק בינלאומי).

110 ש''ח.

עדיין אין רשמים, הטכנאי יגיע רק ביום שני הבא...

אגב, מישהו יודע אולי אם ניתן לגשת פיזית לבזק סטור, לקחת את המודם ולהתקין לבד? לא ממש בא לי לחכות כ"כ הרבה זמן לטכנאי...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

אם אני לא טועה, אופן המעבר של לקוחות הוט לשוק הסיטונאי של בזק הנו תהליך דו שלבי -ראשית צריך לעבור לבזק ובהמשך ליצור קשר עם הספק ולעבור אליו לחבילה של תשתית+ספק ,האם זהו התהליך ?

פורסם
012 הם חלק מהשוק הסיטונאי אם אני לא טועה

האם במסגרת המבצע,עלות התשתית (בזק) כלולה ? ומה עם ציוד - מעל 15 מגה בבזק ,צריך מודם ADSL ,נכון ?

ונתב -מהו הנתב שצריך ?

כן זה תשתית+ספק והכל ביחד עולה 95 ש"ח לשנה הראשונה. הראוטר גם חינם בשנה הראשונה.

נסה להתקשר אל 012 ולברר פרטים.

אני בכלל על הוט+012, ומעולם לא חוויתי ניתוקים כפי שאתה מתאר. בבדיקת מהירות תמיד באזור ה-100. עם הוט בוקס.

בכל זאת, אם אצלך זה לא כך אז הייתי מנסה להחליף לבזק, אולי יהיה יותר טוב.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אני עם אקספון ואוכל חרא בלי סוף.

אמור להיות על 40, מדי פעם משום מה מורידים לי בטעות ל15.

בשבוע האחרון זה כבר בלתי נסבל. ניתוקים ומהירות מקסימלית של 7.

כל שיחה עם התמיכה נגמרת בזה שהבעיה בפילטר שלי (החלפתי כבר פעמיים).

הגיע הזמן למצוא ספק+תשתית אחר.

מישהו יודע כמה בזק מבקשים?

אצלי ואצל הוריי שני חשבונות עובדים סבבה אצל אקספון.

אני שוקל גם לחבר את חמותי לאקספון.

חמותי קיבלה בשבוע שעבר הצעה על 100 מגה ספק בזק בינלאומי ותשתית ב 110 שקל.

שכירות מודם חינם לשנה או שנתיים. לא זוכר במדוייק...

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

קבלתי המלצות לעבור לבזק בינ"ל.

הסיבה להשארות בהוט כ"כ הרבה זמן הייתה באנדל של קו טלפון +תשתית אינטרנט

כיום אין צורך בקו טלפון, השימוש בו מזערי ולא מצדיק תשלום נוסף.

פורסם

אם אני לא טועה, אפשר לבצע את המעבר בשני שלבים כאשר בשלב הראשון עוברים לבזק ולאחר מכן בוחרים ספק

או שניתן ליצור קשר עם ספק ולבקש שהמעבר יתבצע דרכו .

מה עדיף ?

• תוכן חדש...