Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה נכון שלפעמים מוכרים פרטיים הם סוחרים מתחזים, צריך להגיע קצת מלומדים במה לשאול ומה לבדוק. לדעתי מסוויצ׳ היו מרוצים - יש שרשור גם לגבי זה, אולי כדאי לבדוק את ההיצע שלהם. בכל מקרה, היום - למעט רכבים נדירים ורכבי ספורט - זה בעיקר שוק של רוכשים - שיכולים להתמקח גם על רכבים טובים.

אתה צודק,

אבל כל אחד עם הטקטיקות שלו.

פורסם

קנה רק בשוק הפרטי, הגדר חיפוש מתקדם/מרובה כזה:

איזור שמתאים לך, משנה עד שנה, עד, נגיד במקרה שלך 70,000 ש"ח, יד פרטית, עד יד 1, או 2 לכל היותר ובתוך התוצאות חפש את הרכבים שנראים לך.

כשאתה מתקשר, שאל דבר ראשון את המוכר אם הוא הבעלים הרשום של הרכב, תבהיר שזה יהיה הדבר הראשון שתבדוק כשתגיע לראות את הרכב (סוחרים יסגרו את השיחה בשלב זה, אם לא יקללו אתכם לפני), ואכן בדוק, עם הגעתך, תעודת זהות מול פני המוכר ומה שרשום ברשיון הרכב.

בהמשך השיחה, וודא שהרכב טופל כל ימיו במוסכי הרשת של היבואן. גם על זה אל תתפשר. כך תוכל לדעת בוודאות שהקילומטראז' נכון, שהרכב לא עבר תאונה קשה ושהוא טופל באהבה. רכב כזה יתקבל בברכה במוסך של היבואן ויעזרו לך להחליט אם הוא קניה טובה ואם כדאי לקחת אותו לבדיקה.

בהצלחה,

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)
קנה רק בשוק הפרטי, הגדר חיפוש מתקדם/מרובה כזה:

איזור שמתאים לך, משנה עד שנה, עד, נגיד במקרה שלך 70,000 ש"ח, יד פרטית, עד יד 1, או 2 לכל היותר ובתוך התוצאות חפש את הרכבים שנראים לך.

כשאתה מתקשר, שאל דבר ראשון את המוכר אם הוא הבעלים הרשום של הרכב, תבהיר שזה יהיה הדבר הראשון שתבדוק כשתגיע לראות את הרכב (סוחרים יסגרו את השיחה בשלב זה, אם לא יקללו אתכם לפני), ואכן בדוק, עם הגעתך, תעודת זהות מול פני המוכר ומה שרשום ברשיון הרכב.

בהמשך השיחה, וודא שהרכב טופל כל ימיו במוסכי הרשת של היבואן. גם על זה אל תתפשר. כך תוכל לדעת בוודאות שהקילומטראז' נכון, שהרכב לא עבר תאונה קשה ושהוא טופל באהבה. רכב כזה יתקבל בברכה במוסך של היבואן ויעזרו לך להחליט אם הוא קניה טובה ואם כדאי לקחת אותו לבדיקה.

בהצלחה,

דב

תודה רבה על הטיפים, כמובן שאקח אותם בחשבון.

לגבי מה שאמרו קודם

מחלקות טרייד אין של יבואנים, של מאזדה זה טרייד מוביל, הבנתי נכון?

ושל סובארו לא מצאתי

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
פורסם

גם טרייד הם סוחרים, אנחנו רק מניחים שהסחורה שלהם עדיפה, ואתה מניח שמי שקונה סובארו החליף סובארו. לאו דווקא, ושוב - הם בכל זאת סוחרים. אלא אם אתה מחפש את המימון שהם מציעים, הייתי מנסה פרטיים קודם.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

יכול להצטרף לחצי המלצה על טופ טרייד מהם רכשתי את הרכב הנוכחי שלי לפני 3 שנים וחצי.

האקזמפלרים שמגיעים אליהם הם מידיים פרטיות בלבד במצב טוב מאוד לרוב.

לי הייתה דרישה מיוחדת לגבי הרכב שאני מחפש ואיך שהרכב המבוקש נכנס אליהם הם מיד יצרו איתי קשר.

לקחתי את הרכב למכון בדיקה שאני בחרתי - הבדיקה הייתה סתם כיסתוח כי הרכב היה במצב ממש חדש.

קצת התמקחתי על המחיר, הגדלתי את האחריות שהם נותנים ושלום על ישראל.

אבל כמו שנאמר מעלי, בסופו של דבר הם סוחרים ויש לפקוח עיניים. אני מאמין שאם הייתי מחפש עוד קצת בלוחות הייתי מוצא גם רכב טוב, אבל אשתי הייתה זקוק לרכב ו...

נרכשה- וולבו s60  נפח 1600 T4

נמכרה- פורד פוקוס 1600 סמ"ק 2008  TREND X

פורסם (נערך)

צריך המלצה לגבי רכב שמצאתי, מאזדה 6 2009 יד 1 פרטית דגם פרימיום, ק"מ נמוך, מחירון משוכלל 69 אלף, צריך לעשות טסט עוד עכשיו, והבחור לא מוכן להוריד מלבד האגרה(כ 2000 ש"ח)

עוד דבר הוא אמר שבדגם הזה יש בעיה של כריות אויר שמוציא דבק או משהו כזה, ידוע לכם?

לטענתו הוא החליף אותם.

מה אומרים כדאי ללכת על העיסקה? בהנחה כמובן שהכל תקין

עריכה אחרונה על ידי chelsky26
  • תוכן חדש...