Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שנה עם יונדאי i10 ידנית (סקירה קצרה ואישית)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

אז עברה לה שנה עם הבייבי שלי, ארצה לשתף חוות דעת קטנה שלי, אישית בלבד.

אתחיל בכך שאני מרוצה מהרכב, היא חמודה, נאה, ומרגישה טוב על הכביש, תיבת ההילוכים הידנית מציעה הילוכים באורכה שונה, וקיים סוג של פער בין הילוך 2-3 והילוך 4-5, מה שמספק הפרדה די טובה בין נסיעה עירונית ובין-עירונית, המתלים קצת קופצניים ובנסיעה בעיר יכולים קצת למאס במידה והיא ארוכה, בבין עירוני דווקא היא מרגישה בבית, זורמת יותר ואין את כל המהמורות שיש לנו בעיר, ובגלל שהיא מרגישה כמו רכב יותר גדול ובידוד הרעשים הוא טוב מאוד היה נעים לי לשייט איתה שם בכל מצב שמצאתי את עצמי בכבישים המהירים, המנוע חלש אבל זה מובן ולא מפתיע בגרסת ליטר צנועה.

הנה היא:

eqxgcx.jpg

נמשיך...

העיצוב שלה בולט, יש בו משהו, ולא רק בגלל הצבע, גם מפנים זה נעים למראה, לא קודר, לא קר וכיף להיות שם, האבזור נחמד במיוחד שקע ה-USB שמאפשר לי לטעון את המכשיר ולהשמיע שירים, והמערכת נשמעת לא רע.

המזגן מקרר כמו שצריך אך בזמן פעולתו מורגש מחסור בכח וצריך למשוך יותר, בחורך מלבד הימים הקרים ביותר מספיק לקבל את מירב החום מהמנוע ולא צריך להפעיל את המזגן אפילו.

האבזור שלה הוא סטנדרטי עם תוספת של שליטה מההגה, פנסי אור-יום ומחשב דרך, נחמד, לא יותר מזה.

מבחינת מרווח פנים הוא מספק מקדימה, גם למבוגרים, מאחורה הם יוכלו לשבת אבל קצת בדחיסות, התא מטען מספק לכל דבר יום יומי ומעבר לזה, עגלת תינוק אומנם כנראה לא תכנס שם אבל גם למשפחה קטנה עם שני ילדים האוטו יכול להספיק.

עוד תמונה:

2w4cpyv.jpg

המנוע צנוע, מספק במישור (ובמדרון) אבל דורש קצת משיכה בעליות, לאחר טיפול ראשון שעשיתי לה שמתי לב לשיפור קטן בסל"ד מעל 4K, במיוחד מבחינת שמע המנוע (נשמע פחות חנוק) ככה שממליץ לעשות טיפול ראשוני מוקדם ולשים שמן איכותי.

הנוחות של הרכב טובה אבל כמו שציינתי מקודם בנסועה עירונית היא יכולה להוציא קצת קיטור, פקקים יכולים להוסיף שמן למדורה בגרסא הידנית, למזלי אני לא גר באזור כזה כך שמבחינתי אין כמעט נסועה בפקקים.

כדבר אחרון התיחס לצריכת הדלק, היא סבירה ויכולה גם להיות חסכונית בשילוב נסיעה בין-עירונית, ברוב נסיעותיי קיבלתי בין 13-19 ק"מ לליטר, נוסע רגוע בעיקר אבל יש פה ושם משיכות כשצריך.

יש כמה דברים שהייתי רוצה וחייבים לשפר אותם במיוחד ברכבים בקטגוריה הזאת שמיוחסים כרכבי עיר, המתלים, למנוע כמובן גם לא היה מזיק קצת מומנט אבל זה מספיק כדי להגיע מא' עד ת', אני אוהב את בידוד הרעשים באוטו, את ההרגשה הכללית בחלל הרכב ואת העיצוב, ולאחר שנה אני יכול לציין שאני מרוצה מהבחירה.

עוד תמונה אחרונה :

335bf3n.jpg

הוסיף גם סרטון רק אציין שיש כמה דברים ששכחתי להוסיף וכמה דברים שלא נכונים שחלקם ציינתי כאן, תהנו וחג שמח!

https://www.youtube.com/watch?v=YEBcuC35mkE

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו צריכת הדלק שלה פשוט זוועה, כבר עדיף לנסוע על טרופר בנזין או על גראנד צ'ירוקי בנזין, נראה לי מקבלים אותה צריכה :)

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

תודה על הסיקור,לדעתי בין המיני הסלון שלה ושל הפנדה הכי מעניין.

מה עלות הטיפול ומה בוצע בו?

סלבה אצלך זאת ה1.25 אוטומט לא?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה על הסיקור,לדעתי בין המיני הסלון שלה ושל הפנדה הכי מעניין.

מה עלות הטיפול ומה בוצע בו?

סלבה אצלך זאת ה1.25 אוטומט לא?

היי, בעלות 340 ₪ במוסך מורשה ביצעתי החלפת שמן ומסנן שמן, וניקוי קטן של מסנן האוויר שהיה נקי גם ככה, במוסך יבואן דרשו 580₪ .

אני משער שלסלבה אחת הגרסאות האוטו', דווקא הספייס סטאר במקרה של אוטו' וצריכת דלק עושה עבודה טובה יותר איך שהבנתי.

פורסם

לדעתי אתה מציג את החסרונות שלה באופן סנגורי למדי.

זהו רכב קטן, אין לו התיימרות להיות בעל מרחב בתא הנוסעים או בתא המטען, הייתי מוותר על כל ה'אבלים' שיש לך בסיקור :)

העיצוב שלו יפה מאוד לטעמי, וגם הצבע שבחרת.

מה רק שצריכת דלק למנוע כזה קטן ותיבה ידנית, היא די בושה עבור יונדאי, ויכולה לאפיין מנוע 1500 של סופר מיני בשמחה.

דבר אחרון מכמה פעמים שנהגתי בI10, לא הייתי בכלל מרוצה מהגודל והנוחות, הדוושות גבוהות מדי (אני בחור גבוה ורחב) והרגיש לי קצת חנוק.

אם אתה מרוצה כמובן זה העיקר :)

תעשה חיים!

• תוכן חדש...