Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני כרגע משפץ דירה וכמעט סיימתי את הכל אך יש לי כמה שאלות -

1. אני מחפש מקום באזור המרכז/שרון לרכישת בסיס מיטה,מזרן וארון 2 דלתות. אין בקשה לסגנון עץ מיוחד (יכול להיות מצידי סיבית), מה שחשוב הוא מחיר זול.

2. אחרי שכבר הכנתי מדפים, בעל הדירה ביקש תמיכה צדדית במדף. הצעתי לו שאני אשים לו חתיכות עץ בצד, אך הוא לא מעוניין ורוצה שאשים עיטור ברזל. אין לי שמץ של מושג היכן ניתן להשיג את זה, אני צריך את עזרתכם. גם אשמח לדעת למי שיודע כמה דבר כזה אמור לעלות.

מצ"ב תמונה להמחשה (החלק המסומן באדום בלבד)

482.jpg

3.א. האם ניתן לצפות חתיכת מתכת בטפט ?

3.ב. היכן ניתן לרכוש טפטים ? רצוי מקום שיש לו יותר מ2 דוגמאות.

4. אני מחפש מתלה לבגדים, אך רק את העמוד עצמו. הוא אמור להיות תלוי בין קיר לבין ארון, לכן אני מחפש "רק את המוט". אשמח אם תכוונו אותי היכן ניתן לרכוש זאת.

תודה רבה לכל העוזרים !!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בסיס מיטה - בנתניה יש ממש זול באיזור של השוק. וגם באיקאה.

ארון - אם אתה מחפש את הכי זול אתה יכול לראות בזאפ הרבה ארונות זולים.

תומכי מדף ממתכת - יש כאלה בהום סנטר, ובחנויות לאספקה טכנית.

חיפוש בגוגל של "תומך מדף מעוצב" מניב המון מידע.

המחיר - תלוי מה הגודל אבל לא משהו היסטרי.

https://www.google.co.il/search?q=%D7%AA%D7%95%D7%9E%D7%9A+%D7%9E%D7%93%D7%A3+%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%91&rlz=1C1EJFB_enIL602IL602&espv=2&biw=1164&bih=614&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMI5tHyhv2PyAIVRVwUCh0PoQYR

את המוט של המתלה תוכל לקנות בנתניה באיזור תעשיה ישן - בעסק שנקרא פרג'ון או ממול ים הפרזול.

גם באיקאה ראיתי כאלה מוטות ובמחיר זול.

טפטים - לא מבין בזה.

פורסם

שאלה לגבי מזרונים - מה הוא הגודל "הסטנדרטי" של מזרונים 2.00+ מטר ? מה צריך לחפש במזרון ?

אשמח להמלצות על מקום של טפטים

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

מזרון זוגי גודל סטנדרטי 190 על 140 ס"מ.

יש גם רחבים יותר ברוחב 160.

מה לחפש - בעיקר שיהיה נוח. זה דבר מאוד אינדיבידואלי.

ואם יש קפיצים אז שלא יהיו רועשים מדיי.

פורסם

מזרון אך ורק חדש ! אל תתפתה למחירי רצפה , לך תדע מי ישן עליו ומה עשו או לא עשו על המזרון הזה . גם מבחינת בסיס למיטה חשוב מאוד לבדוק . תפתח את הרב גוגל ותקרא קצת על פשפשי מיטה . זוועה שאין לתאר ומאוד קשה להפטר ממנה - מנסיון מר איתם אחרי עסקה פחות מוצלחת .. אל תתפשר על נוחות השינה שלך ! לגבי מזרון אני יכול להפנות אותך למזרון זוגי ספציפי בחנות בדרום תל אביב , תענוג של מזרון ללא קפיצים אחרי שתשן עליו לילה לא תרצה לקום ממנו .

• תוכן חדש...