Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב שני, ספורטיבי עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מחפשים רכב שני, רצוי שיהיה ספורטיבי (הרכב העיקרי היא איביזה FR, עוד חודש וקצת תגיעה החדשה גם). חשוב מאוד 5 דלתות כי מידי פעם גם יהיה ילד במושב האחורי. עד עכשיו התרשמתי שיש לא מעט אודי A3, BMW סדרה 3 וכן אלפא רומאו. השמועות אומרות שלאלפא יש רגישות מאוד גבוהה ואני לא מעוניין שהאוטו ישעבד אותי.

אם יש המלצות נוספות אשמח לשמוע, כמו כן עד נקודות ספציפיות לבדוד לגבי הרכבים המוזכרים אם יש. תודה!

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

תבדוק את הפיאט בראבו משנתונים 2009-2011. אם היא מספיק "ספורטיבית" בשבילך, היא תהיה פתרון מושלם.

5 דלתות, נוחות של משפחתית, מתנהגת, מאיצה יפה מאד, חסכונית בדלק, אמינה מאד ונמכרת "בגרושים".

בונוס - תוכל לשדרג תוכנה בעוד כמה גרושים ולהרגיש חצי GTI.

מישהו פעם אמר לי - זו לא פיאט. זו אלפא בחצי מחיר. וככה זה מרגיש.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

קראתי קצת בפורום נראה שיש קונצנזוס שהוא רכב שכדאי לבדוק!

אתה יודע מה רמות הגימור שיש בשוק או איפה אני יכול לבדוק את זה? מה לגבי מוסך טוב לפיאט באיזור חיפה... היה לי פעם פעם פונטו שטיפלתי בשפיק ולא קיבלתי הרגשה שהם מקצוענים מי יודע מה.

פורסם

יש עוד כמה דברים קטנים אבל הם באמת קטנים ובעלי משמעות נמוכה עד זניחה. בסך הכל רכב מצוין (בייחוד בגרסה הידנית שלו).

אם תרצה רמת פירוט גבוהה יותר אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי.

אם להיצמד לקריטריונים שהגדרת בתחילת השרשור, לא תמצא רכב שמתקרב אליו אפילו. הוא מתאים למה שכתבת כמו כפפה ליד.

כל שאר האופציות יהיו או יותר יקרות, או הרבה יותר זקנות, או גם וגם.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם
... חשוב מאוד 5 דלתות כי מידי פעם גם יהיה ילד במושב האחורי...

רק אוסיף ש-3 דלתות זה לא גרוע כמו שנהוג לחשוב.

אני כבר מעל 7 שנים עם 206 בתצורת 3 דלתות ועברתי (ועדיין עובר) סל-קל, כסא פעוט ובוסטר במושב האחורי וזה סביר לגמרי. בתנאים מסויימים זה אפילו יותר נוח מ-5 דלתות. אני מקפל את הכסא הקידמי קדימה ונכנס לגמרי לתוך הרכב לצורך הושבה וחגירת הזעטוטים. כשיש גשם זה מאוד מועיל.

אל תפסול אפשרויות אטרקטיביות רק בגלל מספר הדלתות. כשבדקתי את הרכב ביקשתי מהמוכר לאפשר לי להכניס את כסא הפעוט ולראות איך זה מרגיש ועל בסיס הבדיקה קיבלתי את ההחלטה (עליה אני לא מצטער לרגע).

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

• תוכן חדש...