Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם

היום קיבלתי מחבר סאב שמתאים לרכב שלי (סיאט מיי) קטן וקומפקטי של PUNCH (שזה מה שכתוב עליו) חשוב לציין שאין לי ידע בנושא הזה בכלל! וזה למה אני שואל את השאלות פה אז תהיו רחמנים!

אני רוצה המלצות על מקום טוב בירושלים חוץ מצלילי אורנים להתקין אותו כמובן לקנות מגבר ואת כל המתלווה לכך

אם יש המלצות למגברים טובים אשמח לשמוע ולקבל עצות יש לי את האפשרות להזמין מאיביי או עלי אקספרס אבל אני מעדיף מקום שיתן לי אחריות מלאה על ההתקנה ועל הדברים שהוא יתקין

שאלה שניה... אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה מבוססת אנדרואיד עם GPS בלוטוס וכל הנלווה לכך ברכב

הייתי אצל מתקין אמר לי שלא מייצרים לרכב שלי מערכות ואני תקוע עם המערכת הבסיסית של הרכב שזה דיי מבאס

רציתי לשאול אם מישהו מכיר מערכות או מקום שמוכר מערכות מולטימדיה לסיאט מיי 2013 אני נואש לדבר הזה!

אשמח לתגובות

תודה!

עריכה אחרונה על ידי talmolco

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

יש לך את מוטי קרייזי סאונד בתלפיות.

בנאדם מקצועי ביותר אך יקר.

לגבי הרדיו אני לא יודע להגיד לך אבל אני מאמין שחיפוש קטנטן באינטרנט יביא לך עשרות תשובות.

כנל לגבי מגבר,השאלה היא מה הצורך שלך רק הסאב? סאב ולהוסיף קומפוננט?

עם קצת יותר פרטים יהיה ניתן להתאים לך את מה שאתה מחפש

• תוכן חדש...