Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

יש לי רנו פלואנס 2010 (ליסינג לשעבר, גרסה אותנטיק), מערכת ה"מולטימדיה" היא הבסיסית ביותר (מסך שחור/לבן קטן, חיבור RCA לאאודיו, מערכת קוראת CD).

האם אפשר להחליף את המערכת לגרסה מקורית מתקדמת יותר הכוללת את החיבור לבלוטות', USB (רק המערכת עצמה, ללא מסך מגע וכו') כמו שראיתי בדגמים אחרים?

האם זה כדאי? ואיפה אפשר למצוא?

חיפשתי בEBAY, ALIEXPRESS, GOOGLE, AMAZON ומה לא.

כל מה שמצאתי זה מערכות חלופיות וזה לא מה שאני מחפש.

פורסם

יש, אבל זאת מערכת יקרה יותר ממה שיש לך בפלואנס, ואף אחד לא מתחייב שהחיבורים מאחור הם אותם חיבורים, ועדיין להורים שלי יש מערכת כזאת במגאן דיזל, והיא לא מי יודע מה.

אם כבר אתה משקיע, עדיף לשים מערכת של מותג ידוע כמו פיוניר עם מתאם שליטה מההגה. מערכת משומשת כמו שאתה רוצה ניתן למצוא באיביי קרוב ל1000₪.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרצון שלי הוא חיבור טבעי לרכב שישאיר את המראה מקורי כי מה שיש כרגע לא מספק.

חשוב לי ה-USB, בלוטות', AUX נורמלי (ולא RCA AUDIO).

אני אנסה מוסכים מורשים של רנו, בטח יוכלו לדעת, לא?

יש סיכוי שזה יעלה יותר מ-1,000?

פורסם

במוסכים המורשים כנראה יציעו מחיר גבוה ולא בטוח שיציעו לך בכלל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם
חשוב לי ה-USB, בלוטות', AUX נורמלי (ולא RCA AUDIO).

חיבור RCA וחיבור AUX זה הינו הך. אין הבדל למעט צורת החיבור.

יכול להיות שניתן לנצל את הכניסה הזו בשילוב עם מכשיר חיצוני כלשהו שיספק לך כניסת USB ופונקציית BT.

החסרונות יהיו כמובן חוסר יכולת לשלוט על הרכיב באמצעות כפתורי ההגה למעט ווליום, והצורך להיות במוד AUX כל משך השימוש (אם נגיד אתה רוצה לשמוע רדיו ולקבל/להוציא שיחת טלפון).

פורסם

מאוד חשוב לי השליטה מההגה.

חיבור ה-RCA המגעיל שקיים כרגע מפריע לי, אבל פחות.

מכיוון שזה רכב ראשון שלי אני לא יודע בדיוק מה אני אמור לשאול או לחפש ולדעת שעובדים עלי.

אין סיכוי שיש איזה מוסך או מתקין בדרום שיודע על מה אני מדבר(מערכת מקורית חדשה יחסית)?

פורסם

כנראה שאי אפשר לערוך, אז מצאתי את מה שחיפשתי ואשמח לדעה מלומדת פה בפורום,

מה שיש אצלי ברכב זה הדבר הזה.

ומה שאני רוצה להחליף אליו זה הדבר הזה או זה (חיצונית ככה זה נראה, אז כנראה שזה זה).

פורסם

יש לך מערכת כמו שיש בקליאו שלי, רק עם עיצוב טיפה שונה, המערכת שאתה רוצה זו המערכת שמגיעה בדגמים המודרניים של הפלואנס והמגאן, היא גם לא מי יודע מה.

פורסם

במחיר השערוריתי שהמכירות האלו מוצעות ניתן לדעתי בכיף לרכוש מתאם פלסטיקה, מתאם שליטה מהגה ורדיו אפטרמרקט שיתן לך את כל מבוקשך, כפי שהציע דור בתחילת השרשור.

פורסם

הפתרון הטוב ביותר עבורך הוא התקנת מערכת מולטימדיה תואמת מקור. אך זה גם פיתרון יקר למדי.

ניתן גם להתקין מתאם פלסטיקה כמו שהציעו, אך קח בחשבון שאתה מוותר על כל האינטרקציה של הרדיו עם שאר הרכב (שליטה מההגה, תצוגה במסך העליון) תוספת שליטה מההגה תתאפשר אך ורק באמצעות מתאם CAN BUS שיתווסף להוצאות.

יש פתרון נוסף שמהווה פשרה טובה במחיר סביר. התקנת דיבורית בלוטוס מהסוג שמתחבר בין הרדיו המקורי לרמקולים.

מדובר במוצר כזה: http://www.hanizoz.co.il/newStore/store/viewItem.asp?idProduct=16332

הדיבורית הנ"ל בעצם מחליטה אם להשמיע את הרדיו המקורי או אותה. במצב שמשתמשים ברדיו המקורי ונכנסת שיחה היא מנתבת את השמע אליה.

היא גם מאפשרת השמעת מוזיקה דרך הבלוטות' לרמקולים המקוריים של הרכב. השליטה על העוצמה מתבצעת דרך פאנל השליטה או דרך המכשיר הסלולרי.

הפאנל שמופיע בלינק זה דגם ישן של הדיבורית. הדגם החדש מגיע עם שלושה כפתורים בלבד. כפתור להגבהה, כפתור להנמכה, וכפתור אחד שמשמש גם למענה וניתוק שיחות, וגם למעבר בין שמע הרדיו המקורי לשמע מוזיקה דרך הבלוטוס בלחיצה ארוכה עליו. (בעצם דחסו שלושה כפתורים מהפאנל הישן לתוך כפתור אחד בחדש)

אמרת שאתה מהדרום, דיבורית כזאת עולה בבאר שבע 550 שקל כולל התקנה.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תוכן חדש...