Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הבנתי: מפלסים את הקרש ואז עליו מתחילים?

ומה קורה כאשר הכל יבש ומזיזים את הקרש? חותכים אחד אחד לפי מידה ומרכיבים את הפס התחתון הזה?

 

ומה קורה כאשר התקרה עקומה?

פורסם

אם הרצפה עקומה לא רוקדים.

 

אני טרם פגשתי רצף שלא מתחיל חיפוי קיר שלא מפני הריצוף, אלא

אם יש דרישה להכין ספייסר עבור חיפוי אחר או כל סוג של פנל שייכנס תחתיו.

ראיתי גם עבודות ריצוף שהצליחה לעקם רצפה ישרה.

[CENTER] [/CENTER]

פורסם

הסיבה היותר חשובה היא שתיתכן תנועה יחסית בין הקיר לרצפה. המאמצים האלו צפויים לסדוק את הקרמיקה. השיקול הזה הופך לזניח כאשר משאירים ספייס מינימלי וממלאים אותו ברובה/סיליקון. חשוב לשים ספייסר כלשהו ולא להניח את השורה הראשונה על הרצפה.

פורסם

הבנתי, אבל אני תמיד רואה שאחרי שהכל מתייבש ומפרקים את הקרש, מקפידים למלא את הפס החסר בקרמיקה, כך שהיא בסוף שם.

 

דבר שני לא הבנתי באמת מה קורה אם התקרה לא ישרה. כלומר ברור לי שהקרש המפולס בא להתגבר על רצפה עקומה, אבל מה לגבי התקרה...?

פורסם

ומה כאשר התקרה מונמכת - חללים לצנרת ואינטרסולים למיניהם מקובל לבנות מעל חדרי אמבטיה, ובשל ההנמכה החיפוי מגיע עד אליהם

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

אם אין ברירה אז צריך בשורה האחרונה לחתוך את האריחים בצורה של טרפז וזה באמת נראה לא טוב.

 

עוד אפשרות זה להשאיר כעין צורה של משולש ללא אריחים צמוד לתקרה ולמלא עם חומר מילוי כלשהו, למשל טיח גבס.

×
×
  • תוכן חדש...