Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי טאבלט nexus 7 שמשמש אותי בשביל waze gps .

אני רוצה לחבר אותו למגברים ברכב לא דרך Hu aux אלא בחיבור ישיר למגבר במקביל למערכת כדי לשמוע את הניווט במקביל למערכת.

ניסיתי לחבר בצורה הבאה:

בכניסה למגבר שמתי 2 מפצלי rca ואליהם חיברתי כבל rca שמגיע מ- Hu וכבל שמגיע מהטאבלט.

הבעיה היא שכשאני מחבר את הכבל לטאבלט העוצמת שמע של המערכת נחלשת בצורה ניכרת וכשאני מנתק העוצמה חוזרת להיות גבוהה.

אשמח לפתרונות או הצעות

תודה

פורסם

איזה HU זה - תבדוק אם יש לך כניסת AUX.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש כניסת aux. אני לא רוצה לחבר לדם כי אז אני צריך לעבור רק לaux ואני רוצה שיהיה מחובר במקביל בזמן שאני שומע מוזיקה שיהיה הנחיות gps מהטאבלט בלי להפריע למוזיקה להתנגן

פורסם

אז יש לך שתי אפשרויות.

האחת היא לנגן את המוזיקה מהטאבלט, אם אתה יכול לעשות שיתוף רשת מהטלפון אז אתה יכול גם לשמוע רדיו אינטרנטי כמו טיון אין או מאגרים דיגיטליים כמו 8tracks מנסיון זה פשוט אדיר.

או שאתה יכול ללכת על האופציה השניה והיא לבנות מיקסר של כניסות aux זה מאוד פשוט ויש כאן פרוייקט מתועד, אבל זה תמיד ינחית קצת את האות אבל לא ינחית אותה בחצי כמו שימוש בפיצול כבל שאתה עשית.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...