Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בבוקר הלכתי להחליף 4 צמיגים ברכב לאחר הורדת הרכב בעל המקום קרא לי וציין שיש לי בעיה בהגה: יש נקישור שההגה מופנה קצת שמאלה (כ30 מעלות בהגה) יש לציין שגם אחרי סיבוב הגה מלא לא משנה ימינה או שמאלה וההגה מגיע לאותו מצב של 30 מעלות (גם כשהגלגל מופנה לצד)

יש נקישה בהגה.

הלכתי למספר מקומות לבדוק כת הבעיה

אחד ציין שיש לי בעיה במסרק של הרכב

אחד ציין שיש בעיה בהגה ברכב וצריך להחליף אותו ( אמר שיביא מפירוקייה ויתקין לי )

והלכתי גם למוסך מורשה של יונדאי וטען שהגלגל שיניים בהגה גמור ויש להחליפו

והדבר שהם רוצעם לעשות זה לפרק את ההגה לפתוח אותו ולשים לי גלגל שיניים חדש

מה לפי דעתכם יכול להיות הבעיה כבר אני לא יודע מה לעשות כי אני יכול לתקן נגיד את הגלגל שיניים ואולי זה לא יעזור וזה לא זול.

אשמח לקבל את דעתכם בעניין והאם מישבו חווה את הבעיה הזו.

חשוב לציין שבעת נסיעה זה מורגש קלות

פורסם (נערך)

זה הגה חשמלי,על איזה גלגלי שיניים הם מדברים ?

יש פה הרבה אפשרויות וכל דבר מחיזוק כזה או אחר ועד שיפוץ של כל היחידה של ההגה אפשרי.

האם התופעה החלה רק לאחר החלפת הצמיגים ? כי אם כן,בכלל לא בטוח שהבעיה בהגה ..

אצלי ברכב,שופצה כל היחידה בגלל תקלה אחרת- ההגה פשוט הגיע למצב שאתה מחזיק חמאה ולא הגה- הוא היה רך בטירוף,נתקע בכל סיבוב ולא חוזר בכלל לשום כיוון.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...