Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
במכוניות קופה שמתוכננות טוב, הגישה למושב האחורי נוחה מאד, גם להכנסת סלקל (והקלקתו לבסיס), חגירת פעוט או השלכת ילד לבוסטר וחגירתו.

לדוגמא - באבארת' פונטו זה נוח מאד, ובפיאט 500 זה היה גם כן נוח בזכות דלתות גדולות ומפתח נדיב.

מזכיר לכולם שאני לא גבעול ואני עדיין מסתדר עם זה יופי.

אחלה שיכנוע עצמי.

יש על הסולם שבין - בלתי אפשרי לנוח מאוד עוד מגוון אפשרויות. ואם תשתמש בהן אז תגלה ש 3דלתות איך שלא תסתכל על זה, זה ממש לא נוח מאוד בכל מה שקשור להכנסת בוסטר ורתימה.

גם מכונית עם 5 דלתות רגילה היא לא הפתרון המושלם במקרים האלו. כאשר חונים בחניון לא מרווח, בו לא ניתן לפתוח את הדלת למקסימום זה כבר בעייתי. במקרה הזה, רק דלת הזזה (מאזדה 5) נותנת פתרון נוח מאוד.

כמובן שגם לגובה המכונית יש משמעות.

יתכן שיחסית למכוניות אחרות עם 3 דלתות אפשר להגיד שכאן הגישה טובה ונוחה. רק הסיומת שלך סבירה "אני מסתדר עם זה יופי".

3 דלתות פשוט יותר יפה וזה כמובן מאוד מקל על השיכנוע העצמי.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אתה אני? אתה הבעלים של הרכב שלי ומשתמש בו כמוני?

לא, אז את האנליזות תשמור לעצמך.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

אבל ברור שילדים ברכב 3\2 דלתות זה פשרה ושעדיף דלתות מאחורה. השאלה אם הפשרה מתאימה לזה או להוא היא עניין אישי. אני, כשנולדה בתי הבכורה, הספיקה פעם אחת לנסוע ב147 שלוש דלתות שהיתה לי. אני חושב ששבוע אחרי זה הייתי ב156 החדשה. גם היום הילדים הגדולים נוסעים בפונטו כי הם מסתדרים וחוגרים לבד, אבל התינוקת נוסעת רק בבראבו. ועדיין, אני חושב ש 500איקס אבארט תהיה תחליף נחמד לבראבו או למשפחתית באופן כללי, אבל לא לפונטו. אם יהיו לי רק שתי ברירות, 500 קטנה או איקס כזאת, לא בטוח מה אני אבחר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

ממש במקרה (טוב, לא *ממש* במקרה, אולי קצת במקרה) נתקלתי בזה. אולי לזה התכוון האיש מפיאט כשאמר שהפונטו איבו היא "בושה למותג" או מה שזה לא יהיה שהוא פלט שם? כי הפונטו איבו הקודמת (וגם הגרנדה לצורך העניין) ממש לא נראות לי כמו מכוניות ש"מחטיאות" את המהות של המותג הזה.

פיאט 500X מצד שני נשמע קצת כמו בדיחה. בדיוק כמו הג'וק ניסמו ואאודי RSQ3 - שתי מכוניות איזוטריות שבמקום לתת חבילה מקיפה של כל מה שאתה צריך ורוצה, הן בעצם לא באמת טובות בשום דבר. מקרה קלאסי של jack of all trades and master of none.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם באלפא אמרו דבר דומה על דגמים קודמים שלהם. עוד שיטה לקדם את המכירות של הדגם החדש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אמר את זה על האוירופאית, אז זה ממש טימטום לאור זה שהפונטו ההודית גם נושאת את התג הנחשק "אבארט'".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא יודע למה לא עשיתי את זה קודם, אבל עכשיו קראתי את החלק הרלונטי בכתבה של אוטו אקספרס. כמה לא מפתיע, וואלה "לא בדיוק" דייקו בעובדות. מי שאמר את זה הוא המנדס שעמד מאחורי ה-695 ביפוסטו מכוונת המסלול. הוא אמר שדגמי אבארת עתידיים יהיו יותר ספרטניים ויותר מכווני מסלול. הארדקור במילים אחרות. עוד הוא אומר ש"הם הגזימו עם הפונטו". אני מניח מהבחינה שהיא הייתה יותר מדי "נוחה", "נעימה" ו"יומיומית". הוא גם אומר שבעתיד "הלקוחות שלהם לא ייקנו חיקוי, כלומר שוב, מכוון לכך שהפונטו הייתה מתונה ולא מכונת מסלול. זה כנראה הכיוון שאליו הוא (אני לא יודע אם יש עוד אנשים בחברה שחולקים את הדעה הזאת) מכוון הוא לעשות מכוניות שיתחרו במגאן RS קאפ רק ביותר קטן, או בפיאסטה WRC.

לא כשלון, לא אסטרטגי, לא פגיעה בשום מותג. כרגיל, מעוותים את המציאות בשביל עוד קצת פלפל וצהוב. בעעע.

זה הציטוט המדוייק:

Altavilla – an engineer who was the brains behind the madcap and stripped-out Abarth 695 Biposto – points to his axing of the Fiat Grande Punto Abarth over a year ago as a clear sign that any new Abarth will be a true performance proposition.

“We went a bit too far with the Punto Abarth,” he said. “Now our customers won’t buy a fake. If the 500X becomes the addition to the Abarth line-up, it will be everything but a family version.”

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני מרגיש שהאלפיסטים והאבארתיסטים לא רבים פה מספיק, אז אני מצטרף לקלחת ואומר שזה די מפתיע ומרענן לשמוע שראשי פיאט מודים על האמת: שהפונטו אבארת', המיטו והג'ולייטה פשוט לא מספיק טובות. מי יתן וזה יגרום לייצורן של מכוניות טובות יותר בעתיד.

ובקשר למוק-אפ של המיאטה לבית אבארת - מאחל להם שלא יעצבו אותה ככה באמת. נראה כמו תפלץ חסר חן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

המוקאפים של ה-124 באמת לא מדהימים ואני מקווה שהתוצר הסופי יראה יותר טוב.

מצד שני ועם יד על הלב, אני כבר כ"כ נעול על הרכב הזה, שיהיה לי קשה לצאת נגדו כשיגיע, גם אם יראה ויתנהג כמו קקי מוחלט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...