Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
העיקר האלפיסטים/חובבי פיאט פה טוענים נחרצות שתדמית האמינות הלקויה של החברה אלה סטיגמות שהן נחלת העבר.. :roll:

חומר למחשבה, אם במדינה שבה קיימים תנאים טובים יותר לשמירה על אמינות הרכב,

הודות לשילוב של מדינת אקלים חורפי-פחות בלאי טבעי + נהגים שיודעים באמת לנהוג (בשונה מ'מדינת-הטסטים-אוטומט' שלנו), איטלקיות מתקלקלות כ"כ הרבה מעניין מה הסטטיסטיקה בארץ אילו היה מתקיים סקר שזה פה.

#2:roll:

אם פיאט אמינה כמעט כמו הונדה, אני יכולה לישון בשקט [emoji1] [emoji1] [emoji1].

אגב, מעניין מה יגיד כל מי שטען בשרשור ההונדה האחרון שtsi זה נחמד אבל הונדה עדיפה עם הביצועיים בינוניים שלה בגלל האמינות כשברשימה הנ"ל סקודה, פולקסווגן וסיאט מדורגים הרבה מעליה.

אגב2, אילו תקלות בפיאט נגרמות עקב החום בארץ מלבד הדשבורדים הנסדקים?

דווקא זכורות לי תקלות בגירים של פולקסווגן (הפלנטריים הותיקים) שסבלו מהחום בארץ.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כולם סובלים מהחום בארץ. גם אני. אני חושב שהסיבה שרכבים ממוצא יפני/קוריאני שורדים יותר היא ששם צריך גם להתמודד עם אקלים א-אלפיני :-) [ובקרוב גם אירופה תצטרך :-) ]

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

גם אני סובלת מהחום (במיוחד השנה), אולי כי אני תוצרת מדינה קרה יותר. אבל האקלים באיטליה לא בדיוק זהה לאירלנד.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הבריטים נפלו על הראש, סקר בדיחה, במיוחד שסקודה והצרפתיות בפליאוף העליון מעל היפניות.

תגובה מנומקת וסדורה , אני מניח שהתגובה שלך הייתה שונה אם היפנים היו בראש, או אז הסקר היה בוודאי אמת לאמיתה ובלתי ניתן לעירעור...

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
הבריטים נפלו על הראש, סקר בדיחה, במיוחד שסקודה והצרפתיות בפליאוף העליון מעל היפניות.

סקר בדיחה? JD Power?

אם מישהו נפל על הראש זה אתה ידידי...

פורסם
סקר בדיחה? JD Power?

אם מישהו נפל על הראש זה אתה ידידי...

כל סקר שמתבסס על מה שאנשים אומרים ולא על עובדות או נתונים - הוא בדיחה. היה איזה סקר שניבא למפלגת העבודה ניצחון בבחירות האחרונות...

פורסם

תשובה מופרכת.

מה הקשר בין סקר בחירות לבין סקר שמבוסס על נסיון אמיתי של אנשים עם הרכבים שלהם?

תכונה כלכך ישראלית לזלזל בסקר של חברה מקובלת ורצינית רק כי אתה יודע טוב יותר.

פורסם

מרבית סקרי האמינות הללו נותנים משקל לחוות דעת סוביקטיבית של בעל הרכב, ולכן צריך לקחת בעירבון מוגבל את המידע הנ"ל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
תשובה מופרכת.

מה הקשר בין סקר בחירות לבין סקר שמבוסס על נסיון אמיתי של אנשים עם הרכבים שלהם?

תכונה כלכך ישראלית לזלזל בסקר של חברה מקובלת ורצינית רק כי אתה יודע טוב יותר.

אנשים בוחרים מכוניות על פי ציפיות ותפיסות סובייקטיביות. כל סקר שמתייחס לדעתם על בחירתם אינו יכול להיות אובייקטיבי, מכאן ש"נסיון אמיתי" במובנו המילולי אין כאן.

פורסם
אנשים בוחרים מכוניות על פי ציפיות ותפיסות סובייקטיביות. כל סקר שמתייחס לדעתם על בחירתם אינו יכול להיות אובייקטיבי, מכאן ש"נסיון אמיתי" במובנו המילולי אין כאן.

אולי אני אהבל אבל לא הבנתי.

נניח שברשותי רכב מסוים שלוש שנים, ושואלים אותי מחברת סקרים רצינית עד כמה אני מרוצה מהרכב, ממה אני מאוכזב ובאילו בעיות נתקלתי בשנה האחרונה, איזו סיבה בעולם יש לי לשקר או להסתיר בעיות או לשבח רכב שעשה לי בעיות או שאינני מבסוט ממנו?

בואו נזכור שאנחנו לא מדברים על רכב שעכשיו הזמנתי או שקיבלתי לפני חודש וגם אם אני קצת מאוכזב אני עדיין מרגיש איזשהו צורך להצדיק את הקניה שלי בפני החבר׳ה.

פורסם
אולי אני אהבל אבל לא הבנתי.

נניח שברשותי רכב מסוים שלוש שנים, ושואלים אותי מחברת סקרים רצינית עד כמה אני מרוצה מהרכב, ממה אני מאוכזב ובאילו בעיות נתקלתי בשנה האחרונה, איזו סיבה בעולם יש לי לשקר או להסתיר בעיות או לשבח רכב שעשה לי בעיות או שאינני מבסוט ממנו?

בואו נזכור שאנחנו לא מדברים על רכב שעכשיו הזמנתי או שקיבלתי לפני חודש וגם אם אני קצת מאוכזב אני עדיין מרגיש איזשהו צורך להצדיק את הקניה שלי בפני החבר׳ה.

לא אהבל, מתחסד. מתמם.

למי תצביע? למפלגת העבודה (אבל בעצם לא, אתה רק אומר את זה כדי "לעבוד" על הסוקרים

איך הרכב? מעולה! (בעצם לא, אבל אתה צריך למכור אותו תיכף, אז מה - תגרום לחוסר ביקוש?)

איך הגן השל הילד? מעולה! (בעצם לא, אבל איך תודה בפני עצמך?)

פורסם
לא אהבל, מתחסד. מתמם.

למי תצביע? למפלגת העבודה (אבל בעצם לא, אתה רק אומר את זה כדי "לעבוד" על הסוקרים

איך הרכב? מעולה! (בעצם לא, אבל אתה צריך למכור אותו תיכף, אז מה - תגרום לחוסר ביקוש?)

איך הגן השל הילד? מעולה! (בעצם לא, אבל איך תודה בפני עצמך?)

אני לא מתחסד ולא מתמם ואתה לא מכיר אותי.

המחשבה של לשקר לחברת סקרים רצינית וידועה ואולי הכי אמינה בתחום, כי אני רוצה למכור את הרכב, אפילו לא היתה עולה על דעתי ולא הייתי חושב על זה.

כנראה שזה כי אני בריטי, ומה לעשות יש בינינו הבדלי מנטליות ואולי דווקא בגלל זה הסקר הזה אמין ממה שאתה חושב.

פה בארץ אני מניח שזה לא היה עובד כי הגישה הישראלית היא זו שאתה מציג פה.

אגב, באיזה תירוץ היית משתמש למשל כדי לפסול את הסקרים האמריקאיים של JD כשחלק לא קטן מבעלי הרכבים הנסקרים נוהגים ברכב שכלל לא שייך להם?

פורסם

טוב, אז לצורך העניין העליתי ארבעה חברים טובים לשיחה על העניין בווטסאפ עכשיו, כי לרגע כבר גרמתם לי לחשוב שאולי אני באמת תמים...

כולם בריטיים, ואחד מהם למרות שחי רוב חייו שם גם בילה כמה שנים טובות בארץ, והשניים האחרים רחוקים שנות אור ממנטליות ישראלית (לא יהודים למען האמת).

אני שמח לבשר שהם חשבו שהטענות שהועלו פה הזויות ולמרות שלצורך העניין ניסיתי לשחק פה Devil's Advocate לא הצלחתי לשכנע אותם שיש סיבה בעולם לשקר בסקר כזה.

מה שכן, סול החבר שחי פה תקופה טען בדיוק כמוני שזו גישה סופר ישראלית ( לא להעלב בבקשה, זה פשוט ככה).

פורסם

אותי איבדו כשכללו תקלות במולטימדיה ובלוטות'.. אני חושב שהיו צריכים לכלול רק תקלות שמצריכות טיפול במוסך, ולא כל שטות שלפעמים נובעת אך ורק מחוסר התמצאות בטכנולוגיה החדשה של המשתמשים.

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...