Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3991 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי אגדיר, רק אותי הבחורה של השוגר דדי קצת הפחידה?

קארלס ג'וניור (או איך שלא קוראים להם) כבר מזמן עם פירסומות סקסיות, לפחות הן לא כמו של אגדיר.

לגבי יומנגוס,

אני לא בחור רזה בדיוק... נגיד את זה ככה.

ופעם יכולתי לאכול הרבה.

אחרי מנה ביומנגוס, איך להגיד, לקח עשר דקות בחניה רק כדי להגיע למסקנה שאני בסדר להיכנס לאוטו בתור נוסע(!) ולהגיע הביתה.

כמות השומן לא תבייש דיינר אמריקאי מסריח בפאתי דטרוייט, הטעם אומנם די טוב, אבל ההרגשה אחרי זה לא שווה את זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למי שלא ברור על מה אני מדבר, הנה כתבה שדנה בפרסומת האחרונה.

אני לא רואה את עצמי בתור אחד שמחזיק בדעות קיצוניות או משהו (מצד שני, אין האופה...), אבל רבאק - זה נהיה אבסורד.

מה הקשר בין כוסית ושוגר דדי, לבין פאקינג המבורגר?

לי זה נראה שהרשת הזו רוכבת על הקמפיין של חברת הבירה, בקטע הזה של there is no such thing as bad advertisement, הרי הנה נפתח שרשור באתר שלא קשור לתחום, רק בגלל שהקמפיין שנוי במחלוקת (על פניו, אני 'שופר' שלהם).

ועם זאת, לעומת פעם - היוםנראה כי כן קיים דבר כזה 'פרסום רע'. כנסו לעמוד של ההמבורגריה בTripAdvisor, ותראו מה קרה לדירוג שלהם. אם אני תייר, לא הייתי נכנס למקום הזה. היות והרבה מאוד תיירים משתמשים בטריפאדוייסר - זו נשמעת לי כמו פגיעה מיידית בהכנסה של הרשת.

זה בלי לדבר על חרמות כאלו ואחרים.

בכל מקרה, אני סקרן לשמוע - מה אתם חושבים? קמפיין לגיטימי, או מוגזם?

אני במקרה הייתי שם בחמישי האחרון, אבל אם הייתי יודע על הקמפיין הייתי בוחר במקום אחר.

(אקדים תרופה למכה: אני לא חושב שצריך לצנזר את הקמפיין, אני כן חושב שמבחינת הרשת זה קמפיין מיותר וחבל שהם בחרו בדרך הזו לטובת פרסום)

ברכותיי, אתה חלק מהקמפיין...

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם (נערך)

השורשים של הקמפיין הזה נטועים בלוחות השנה, שהבנות שעובדות באגאדיר היו מצטלמות אליהם בלבוש מינימלי כבר לפני עשר שנים. באותו זמן, אחות של ידידה טובה עבדה בסניף נחלת בנימין כמנהלת המסעדה והיתה לי אספקה קבועה של לוחות השנה.

אבל יש לציין שהלוחות שצולמו אז, היו ביוזמתן של הבנות ובביצוע של אחת מהן, שעסקה בצילום. לכן היו עשויות בטעם טוב וללא פרובוקציה. הקמפיין הנוכחי לוקח את זה לכיוונים שאף אחת מהבנות הנ"ל לא חלמה עליהם.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

הפרסומת שלהם סתם דבילית. לא מצאתי משהו כואב מדי בגולדסטאר, וזכור לי ששמעתי שקמפיין ההחרמה שלהם היה חלק ממסע הפרסום עצמו, כלומר משהו שחברת הפרסום שלהם תכננה.

אני לא הפסקתי לשתות גולדסטאר (אם אין משהו יותר טוב כמובן), ולא הייתי מפסיק לשתות אותה גם אם היו אומרים בפרסומת "תגיד תודה שאתה לא רוסי" או כל דבר דומה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דוגמא מכיוון אחר - טורקיה.

אחרי המרמרה אנשים נשבעו להחרים את טורקיה לעולמי עד וגם אם ארדואן יתחנן - לא יעזור לו.

השנה טורקיה חזרה להיות אחת מ5 היעדים המועדפים על התייר הישראלי. ארדואן אותו ארדואן.

אגדיר אולי יראו ירידה קלה (מאוד) במכירות בטווח הקצר, אולם בטווח הארוך הם משרישים את המותג.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

מקום 5 ביעדים הישראלים? damn !

אני אפילו בטורקיש איירליינס לא מוכן לטוס :x

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

YNV - כשמצטטים נתונים יבשים לפעמים יש טעויות.

טורקי היא יעד מוביל לנוסעים בטיסות יוצאות מהארץ. כמה נשארים לנפוש בטורקיה - לא הרבה. הועדים הגדולים עדיין מחרימים את טורקיה. הרבה נופשים בטורקיה הם ערבים ישראלים. מרבית הנוסעים לטורקיה עושים זאת בגלל טיסות המשך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אז אתה מציע להוריד את המינון של מדור תיירות בynet?

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אני מציע להוריד את המינון של YNET . כל המדורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

+1 לדיסקו לנושא התורכים.

חברת התעופה של הנבלות נהדרת בכל הקשור לטיסות למזרח.

אני בנתיים מצליח להמנע מהם וטס עד אירופה (גרמניה לרוב) בשביל לקחת טיסה למזרח, אבל רבים מהעבודה אצלי טסים איתם ומאוד מרוצים מזמני הטיסות, מגוון היעדים הישירים והמטוסים..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...