Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה יונדאי I30 (הצורה הישנה, מודל 2010 אם רלוונטי) ויש בה את התקלה הבאה:

החלון החשמלי בצד הנוסע אינו עולה כאשר משתמשים במתג שבדלת של חלון זה (הוא כן יורד באמצעות מתג זה). ניתן להרימו רק באמצעות המתג שבצד הנהג. מקריאה שלי בפורום נתקלתי רק בתקלות הפוכות שהמתג בצד הנהג מזייף והמתג של צד הנוסע עובד בצורה תקינה.

יש למישהו רעיון מה הבעיה? מה הצפי לעלות תיקון של המתג?

תודה מראש לעונים

פורסם
שלום לכולם,

רכשתי לאחרונה יונדאי I30 (הצורה הישנה, מודל 2010 אם רלוונטי) ויש בה את התקלה הבאה:

החלון החשמלי בצד הנוסע אינו עולה כאשר משתמשים במתג שבדלת של חלון זה (הוא כן יורד באמצעות מתג זה). ניתן להרימו רק באמצעות המתג שבצד הנהג. מקריאה שלי בפורום נתקלתי רק בתקלות הפוכות שהמתג בצד הנהג מזייף והמתג של צד הנוסע עובד בצורה תקינה.

יש למישהו רעיון מה הבעיה? מה הצפי לעלות תיקון של המתג?

תודה מראש לעונים

קרה לי גם ביונדאי מסתבר שזה סוג של "מחלה" של הרכב,

קניתי מתג חדש ב80 ש"ח והרכבתי לבד .

Audi A3 8L

פורסם
האם ההחלפה מסובכת? האם מצאת סרטון שמסביר על דרך ההחלפה ברשת?

מה שם החלק באנגלית?

האמת אין לי את השם של החלק, קניתי בחנות אצלי בעיר אני יבדוק מחר או היום מק"ט ואגיר לך .

ההחלפה מאוד פשוטה, מפרקים את דיפון הדלת (מספר ברגים וקליפסים), חשוב מאוד בזהירות לא לשבור קליפסים,

ואז את המתג עצמו אתה גם מנתק ב2 ברגים ומנתק את הקונקטור שלו, מחבר את המתג החדש, מרכיב וזה הכל .

אני שוב מדגיש בזהירות עם הקליפסים

Audi A3 8L

• ספונסר פורום
פורסם
האם ההחלפה מסובכת? האם מצאת סרטון שמסביר על דרך ההחלפה ברשת?

מה שם החלק באנגלית?

חלק כזה תוכל לרכוש בארץ אצל יונדאי שופ, יבואן מקביל של חלקי חילוף לרכבי יונדאי השונים. דבר עם ליאור, הוא גם יוכל לכוון אותך כיצד להתקין את החלק או להפנות אותך לחשמלאי שיתקין אותו עבורך.

פורסם

ממש לא מסובך לפרק את הדלת (עשיתי בדיוק את אותו הדבר בצד הנהג), תנסה קודם לפרק א התג ולרסס עם ספריי מגעים, לך תדע אולי זה יעזור

פורסם

בדרך כלל זה עוזר זמנית, על מנת לקבל תוצאה יותר טובה יש לפרק את המתג לגורמים ולנקות את המגעים של הכפתורים שבדרך כלל מתמלאים פיח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• 11 חודשים מאוחר יותר...
  • 3 שנים מאוחר יותר...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...