Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3995 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי הרכב הנ"ל.

בזמן האחרון נורת הESP דולקת קבוע ("מחלה" של הרכב הזה ,ידוע לי..).

ביומיים האחרונים הגלגל השמאלי קדמי כמו ננעל לאחר ההנעה נורת הESP והESP OFF נדלקות לרגע ,הגלגל מסתובב במקום ולאחר מכן הרכב ממשיך בנסיעה עם נורת הESP OFF דלוקה.

כאמור, הוחלף יוניט אור בלם דבר שלא פתר את הבעיה.

מה יכול להיות מקור הבעיה? ,המוסכניק אמר שלמחשב הרכב לוקח "זמן ללמוד " את היוניט החדשה..?

הציעו לי לנפח אויר בצמיגים ? . אולי משהו בחיישן של הגלגל הספציפי הזה נדפק?.

אשמח לתשובות. הרכב מביא לי לא מעט עצבים בתקופה האחרונה.

תודה לעונים.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אולי גם היוניט ששמו פגום ?

עשו איפוס כל התקלות במחשב ?

על פניו הקטע של "ללמוד" היוניט החדש נשמע קשקוש.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם (נערך)

חבר יקר,מניסיון רע אני יכול לומר לך שגם אני סבלתי מהעניין והחלפתי במוסכי יונדאי בגלל המנורה הזו לא מעט חלקים בלא מעט זוזים ולא נפתרה הבעיה.

לבסוף חשמלאי טוב שאני מכיר (ושמכיר מקרוב את אחד ממוסכי היבואן שלהם) אמר שהם ראו משהו נקודתי בחיישן של הגלגל ומאז שהוחלף ואופסה המערכת לחלוטין היה רגוע.זה לא מבטיח שהמנורה לא תידלק.הם טענו,שבאמצעות חיבור למחשב עשו ניתוק למערכת באופן כללי למעט מקרים של חלילה תקלת אמת,שרק בהם המנורה תידלק.איך בדיוק ? שאל אותם ..

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אשמח לשמו של החשמלאי ומיקומו בארץ . וכן לעלות החיישן. הרכב עלה לי השבוע כ3500 שקל . נראה לי שהוא לפני מכירה.:-D.

ליטר1 ל 15 מטר ..... :lol:

פורסם

אני מהצפון (קריות ) וכך גם החשמלאי (שמכיר את אחד מעובדיו של המוסך המורשה).

הבעיה ידועה ודרך אגב יש הרבה מאוד סיבות להידלקות המנורה .(בשנה שעברה דלקה לי המנורה גם לפני הטסט והיתה נדלקת ונכבית רנדומלית וכל בדיקה בעזרת סורק העלתה שיש הרבה מאוד תקלות רשומנות במחשב והם אמרו שלא יתחילו להחליף חצי רכב).

גם הרכב שלי מ 2009 ובעיקר בשנה הזו הבעיה הייתה קיימת.דווקא בגלל,שאצך יש קוד תקלה מכוון הייתי הולך לכיוון שלו. (כדאי תחילה לבצע ניקוי לחיישנים של כל הגלגלים,לסרוק תקלות שוב ואם יש הכוונה למקום ספציפי כמו גלגל כזה או אחר,החלף את החיישן שלו -הבאתי מפירוק ב 250-300 כולל עבודה ומאז ככבר כמה חודשים ב"ה יש שקט מוחלט מהמערכת הארורה הזו ובא לציון גואל).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שלשום נדלקה לי שוב נורת ESP ביונדאי I30CW שנת 2009

הנורה נדלקת כבר חצי שנה לסרוגין .

אני יודע שהיה ריקול בנושא אבל הרכב שלי לא נכלל בריקול וגם לא עבר בעברו החלפה של היוניט

אז שלשום פיניתי למוסך מורשה יונדאי כדי להחליף ככל הנראה את היוניט ולהפתעתי זה בוצע בחינם במסגרת ריקול

בנוסף חיזקו לי את ברגי עמוד ההגה גם לזה היה ריקול

• תוכן חדש...