Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני - בסביות ה-60k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול יצא לי לנהוג על פאביה ויש לי בעיה.

כרגע במשפחה יש לנו רומסטר 1600,

במקום עבודה שלי אנחנו עם רומסטר 1.2tsi,

לא יגיד שלא נהנתי, או שלא היה לי נח,

הבעיה היא כזאת,

בגלל שאני כל היום בעבודה על הרומסטר וכשצריך להתנייד כשאני בבית אז אני עם הרומסטר של אבא,

מה שיוצא זה כשעליתי על הפאביה מבחינת interior הוא מאוד זהה והרגשתי בבית, יותר מידי בבית,

בגלל השעות הרבות שאני מעביר בפנים רכב דומה זה הרגיש לי משעמם ומוכר וזה מאוד הוריד לי.

Seat Ibiza FR

פורסם

טוב אז אחרי הרבה מאוד בירורים ופגישות עם מוכרים וסוכנויות,

הבנתי שקשה מאוד למצוא פולו שראויה לקנייה,

הטובות נמכרו או עם קילומטראז' גדול מידי,

חלק מהמודעות נמצאו כשקר, רכבים שעל הדף נראים מושלם,

אני מגיע ונפגש עם הבנאדם ומגלה מולי טמבון שבור - שבר בגודל של 6-7 ס"מ לרוחב הטמבון האחורי שמגיע עם התירוץ "זה בסך הכל פחחות",

או רכבים שלא ריחמו עליהם בלשון המעטה, כאילו נהגו עליהם עם כיסוי עיניים - כל כך הרבה מכות שריטות ושקעים שלא ציינו אותם במודעה\טלפון.

התחלתי לעבור בין סוכניות:

באוטודיל [רשל"צ] קיבלתי יחס חם אך היחידה היית בצבע אדום, צבע בעייתי מאוד וכבר אפשר לראות איך מתחיל לדהות.

עברתי כמה וכמה סוכניות ללא אופציות,

באחת הסוכנויות מצאתי:

1. פולו [כחול כהה] 2011, 34 אלף קילומטר,שפשוף בדלת ליד הנהג, וכמה מכות קטנות, רוצה מעל המחירון "עם אופציה לרדת למחירון".

2. סיאט איביזה FR 1.2 TSI שנתון 2013 עם 75אלף קילומטר [!!!] ורוצה מחירון "עם אופציה לרדת באלף אלפיים"

האיביזה קרצה לי, אך גם הורידה לי בגלל הצבע הבעייתי [ירוק זוהר] והקילומטראז הגבוה.

חיפשתי איביזות זהות ביד2, והמחירים בשמיים, אתם בכלל ממליצים בכלל לחשוב בכיוון של האיביזה?

אשמח לקבל טיפים ועצות להמשך החיפוש אחר הרכב הראשון שלי,

אין לי כלכך ניסיון ואשמח לעזרה.

Seat Ibiza FR

פורסם
טוב אז אחרי הרבה מאוד בירורים ופגישות עם מוכרים וסוכנויות,

הבנתי שקשה מאוד למצוא פולו שראויה לקנייה,

הטובות נמכרו או עם קילומטראז' גדול מידי,

חלק מהמודעות נמצאו כשקר, רכבים שעל הדף נראים מושלם,

אני מגיע ונפגש עם הבנאדם ומגלה מולי טמבון שבור - שבר בגודל של 6-7 ס"מ לרוחב הטמבון האחורי שמגיע עם התירוץ "זה בסך הכל פחחות",

או רכבים שלא ריחמו עליהם בלשון המעטה, כאילו נהגו עליהם עם כיסוי עיניים - כל כך הרבה מכות שריטות ושקעים שלא ציינו אותם במודעה\טלפון.

התחלתי לעבור בין סוכניות:

באוטודיל [רשל"צ] קיבלתי יחס חם אך היחידה היית בצבע אדום, צבע בעייתי מאוד וכבר אפשר לראות איך מתחיל לדהות.

עברתי כמה וכמה סוכניות ללא אופציות,

באחת הסוכנויות מצאתי:

1. פולו [כחול כהה] 2011, 34 אלף קילומטר,שפשוף בדלת ליד הנהג, וכמה מכות קטנות, רוצה מעל המחירון "עם אופציה לרדת למחירון".

2. סיאט איביזה FR 1.2 TSI שנתון 2013 עם 75אלף קילומטר [!!!] ורוצה מחירון "עם אופציה לרדת באלף אלפיים"

האיביזה קרצה לי, אך גם הורידה לי בגלל הצבע הבעייתי [ירוק זוהר] והקילומטראז הגבוה.

חיפשתי איביזות זהות ביד2, והמחירים בשמיים, אתם בכלל ממליצים בכלל לחשוב בכיוון של האיביזה?

אשמח לקבל טיפים ועצות להמשך החיפוש אחר הרכב הראשון שלי,

אין לי כלכך ניסיון ואשמח לעזרה.

תבדוק בסוויץ, תמיד יש להם משהו נחמד, ואל תשכח שאת הבדיקה עשו בשבילך ורק המוכר משלם 2%. משיטוט קל מצאתי כל מיני דברים נחמדים. אולי תשקול לרדת מ-VAG לאור העובדה שכל המכוניות שאתה נוסע עליהם הן סקודה, ופולקסווגן וסיאט ירגישו לך דומות. לגבי פולו ישנות תיזהר, בתחילת הדרך האמינות הייתה לוקה בחסר (טורבו, גיר...) ובערך משנת 2012 המצב טוב בהרבה.

פורסם (נערך)

בסוויצ׳ לא מצאתי משהו מתאים,

וכמובן שאת הבדיקה ארצה לעשות במקום שהמליצו לי עליו ולא במקום שאני קונה ממנו,

כבר שמעתי מספיק חוות דעת שליליות על סוויצ׳

כשאמרתי שהסקודה דומות התכוונתי מבחינת אינטריור

אני מאוד מרוצה מהחווית נסיעה של tsi+dsg.

עריכה אחרונה על ידי MichaelCohen

Seat Ibiza FR

פורסם

אשמח לשמוע גם מה דעתכם על הצבעים אדום\ירוק זוהר לדוגמא,

כאשר הרכב יחנה מתחת לשמש כמעט תמיד,

הפחידו אותי לגבי פיצוצי שמש, דהייה וקילופים,

חשוב לציין שמדובר בדגמים משנים 2011-2013.

Seat Ibiza FR

• תוכן חדש...