Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי רכב במיטב כספי, עלה לי הון! וכל פעם כשאני רואה את הפגיעות מפתיחת הדלתות פשט נקרע לי הלב. אז אני מחנה 3 ק"מ מכל מקום הומה מכוניות, בשביל למנוע מקרים מהסוג הזה. וזה עבד יפה עד היום!

גם מהבית אני מחנה דיי רחוק, מגרש חניה על דרך עפר, חונים שם מקסימום 3-4 רכבים בכל השטח (שטח ענק)

האוטו בדר"כ מכוסה, היום שמתי לב שהכיסוי של האוטו הוסר ושכב כמטר ממנו, הגעתי לאוטו לבדוק את פשר הדבר, ואני מגלה שמישהו פגע בי מאחורה, (פאקינג איך דבר כזה קורה???? מגרש ענק עם 3 מכוניות סה"כ!!! ותמיד אני מחנה בקצה) ה"מישהו" הזה כניראה הוריד את הכיסוי כדי לעמוד את הנזק. משראה שמדובר על שפשוף בלבד,פשוט המשיך לדרכו, בלי להשאיר פתק.

אותי זה מרתיח!!! החוסר כבוד הזה לרכוש של אחרים!

לא משנה כמה אני מנסה לשמור עליו, פשוט כלום לא עוזר, הפראי אדם האלה יפגעו בו.

אני כבר אובד עצות, לא יכול להיות מצב שכל היום אני מוטרד איך יראה האוטו כשאני אגיע אליו

חפרתי את הפורות במשך עשרות עמודים, ומה שניראה לי הפתרון הכי יעיל כרגע לשקט נפשי שלי זה או פשוט למכור את האוטו, ולישון בשקט או להתקין אזעקת ביפר .

אני נוטה לכיוון הפתרון השני, אפשר לשמוע את דעתכם? האם מערכת ביפר (גארד) אמינה? אני קורא שהיא יעילה לטווח ארוך, באמת כך הדבר?

אשמח לשמוע את דעתכם, אולי אפילו יש לכם עוד רעיונות.

שיהיה ערב טוב

פורסם

מוכר לכל בעל\אוהב רכב מה שאתה מתאר.הפיתרון הוא, למכור את הרכב היקר ולא לקנות כלום. או לנסוע על מכונית משנת 2001 שלא איכפת לך כלכך ממנה. זה מה שאני עשיתי.

ועכשיו הצעה קצת שונה. שכח לגמרי מהאזעקה המיותרת הזאת. אם תרצה להוכיח שהרכוש שלך נפגע, אתה זקוק למשהו מוחשי מסירנה עולה ויורדת.

נסה למצוא מערכת מצלמת דרך DVR, עם שלוחה גם לאחור, שמקליטה גם לאחר נסיעה ורצוי עם יכולת להקליט למשך כמה שעות. אני יודע בוודאות שקיימים עשרות מוצרים כאלה בשוק. אם כבר חשבת להשקיע 1000 ש"ח על מיגון שלא יעזור במקרים של נזק או וונדליזם, כאן תמצא את התמורה המלאה לשקל.

שם בנחת מול EBAY ותבדוק מוצרים.

בהצלחה!

ג'ובני

פורסם

כאשר אני קניתי את הרכב שלי היה לי ברור שאם זה תלוי בי הוא ישאר שמור היטב.

בפועל, אני רואה בכל פעם שריטה או מכה.

פעם כשבאתי כל הדלת שליד הנהג עם שפשוף שאי אפשר לפספס בעין.

בפעם האחרונה ששפשפו זה היה בכנף הימנית ונראה היה שזה רכב בצבע לבן.

זה אמנם מבאס אבל אנשים לא מחונכים ולא משאירים פתק. מה שנשאר זה להשלים עם הנזק או לתקן

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

גם אצלי כשהלכתי להלוויה של סבתא של אבא שלי, הטמבון האחורי שלי היה נקי, אפילו לא שריטה.

חזרתי לרכב וקולט שמישהו נכנס בי מאחורה, שפשופים על כל הפינה של הטמבון וקצת מעבר לפינה....ושום פתק כמובן.

מרתיח. והיו עוד כאלה. יש אנשים שהם פשוט זבל, אי אפשר לתאר אותם אחרת. לא אכפת להם.

הם לא ישלמו על הטעויות שלהם, לא יקחו אחריות. אם אתה אומר להם לשלם או לברוח, הם פשוט יברחו.

אני למשל, המצפון שלי ישב לי עמוק בגרון ובלב ולא יתן לי נחת.

אפילו אם התווכחתי עם מישהו זה יושב לי במשך שבוע-שבועיים... גם אם צדקתי או לא. כי זה לא אני. לא באופי.

אבל יש אנשים.... פשוט זוועה.

בגלל זה גם אם היו מציעים לי עכשיו רכב יוקרה שאני אוהב במחיר סמלי שיכול לקנות, לא אקנה רק בגלל הסיבות האלה.

הלב שלי עדין מדי...

משתתף בצערך על הנזק.

לגבי פתרון, כמו שג'ובני הציע, מצלמה שתצלם מאחורה וקדימה גם כשהרכב לא מונע זה יהיה פתרון מצוין.

ככה תוכל לתעד היטב את הרכב הפוגע וכו'.

אם יש בעיה של חשמל, אפשר אולי לקנות סוללה נטענת כמו של הטלפונים, לחבר את המצלמה אליה

וממנה כבל טעינה שהיא תטען כשהרכב מונע ואז כשאינו מונע, היא תקבל מתח מהסוללה החיצונית הזאת וזה יכול להחזיק לילה.

צריך לבדוק מה ההספק שצריך. אולי יש פתרון אחר יעיל יותר. שווה לבדוק.

פורסם

ראיתי הרבה מקרים שאנשים משפשים מאוד חזק רכבים בחניות, ופשוט היו יוצאים מהרכב ונעלמים כאילו לא קרה כלום, הייתי רודף אותם שישאירו פרטים, מנסה לחנך אותם, היו מקרים גם שלרכב הנפגע הייתי משאיר פתק עם מס' הרכב הפוגע, שלפחות ינסה להגיש תלונה, אבל ככה זה בארץ, ואני את האמת מכרתי את האיביזה החדשה שלי גם בגלל הסיבות האלה... ועכשיו נוסע עם רכב ליסינג בכיף ולא מודאג מכלום.

פורסם (נערך)

זו בדיוק חלק מהסיבות שגורמות לאנשים להפסיק לקנות רכב חדש מהניילון. כל פעם לגלות איזה שפשוף או שריטה מפתיחה של דלת פשוט צביטה בלב. אנשים פותחים דלתות בלי לראות בעיניים, במיוחד אלה שיש לה גרוטאות מסריחות שלא מזיז להם מהרכב שלהם אז בטח שלא יזיז להם מהרכב שלך. וכמובן יש את המשפחות שהילדים יוצאים מהאוטו ופותחים את הדלת לרווחה. ובדיוק בגלל זה החלטתי שהרכב הבא שלי לא יהיה חדש.

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם

היה כאן דיון על משהו כזה:

http://www.doorshox.com/

אמנם ההגנה רק על הדלתות, ויש להסיר בזהירות רבה על מנת שלא יהיו שריטות כתוצאה מלכלוך שיכול להיות באיזורי החיבור,

אבל זה דיי הכיוון.

פורסם

אגב, אני אפילו מכיר שני מקרים של חברים שמישהו שיפשף להם תוך כדי שהם ראו והיו ברכב והנהג / ת הפוגע/ת ניסה להכחיש...

שלא לדבר על להשאיר פתק

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

האמת זה ממש מבאס. רק חניה פרטית אולי תצמצם נזקים. העניין הוא שאין פתרון בטוח. מספיק שאתה נוסע לקניות, לסידורים וכד' האוטו שבחניה חשוף לשריטות ופגיעות

פורסם

לא הבנתי איך האזעקה תעזור לך.

אתה רוצה שכל פעם שמישהו יפתח דלת ויפגע באוטו שלך הביפר יצלצל? ואז מה תעשה? תרוץ לאוטו?

דרך מעולה לפתח כושר.

הדורשוקס הוא סטרטאפ חמוד, אבל לא באמת ישים והגיוני. אתה באמת הולך להרכיב ולפרק את זה פעמיים ביום? ואם אתה הולך לקניות אז 4? וזה מכוער באופןו כללי. וזה גם לא יעיל באמת, כי כל דלת היא בגובה אחר.

לדעתי הדרך הכי יעילה מורכבת משני פתרונות שיש לשלב ביניהם:

הדרך הזולה והפשוטה - מגיני צד. לא כולם מכוערים, יש גם כאלה יפים. ובסוף הכל זה טרייד אוף: מה יותר מכוער - מגיני הצד או דלת עם דפיקות?

השני, השלמה נפשית עם העובדה שהעולם לא מושלם. פעם בשבוע לשטוף את האוטו ולנקות עם פלסטלינה, וזהו. ולהבין שאין פתרון אמיתי.

• תוכן חדש...