Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עושה רוטציה בין שתי מגבות לניגוב (כי אני מכבס פעם ב1000 שנה) אחת מהן היא הסנו סושי, לדעתי קיפול ל8 מקבלים מגבת רכה ונעימה שמספיקה יופי לייבוש רכב שלם

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חבר'ה אתם סוטים! מהנושא, אנא תגידו לי מה אפשר לעשות עם הנקודות האלה

להוציא/ לערבב? אפשר להשתמש רגיל ? ומה עם הסנו סושי

נו דברו, תודה

תזרוק ותקנה ווקס אחר או אוטם צבע.

פורסם

פות"ש, אין לך מה לנסות להשתמש בוקס הזה. גם במצב תקין, אין לו כל יעילות ממשית מלבד לשרוט את הרכב עם חומרים שוחקים והגנה שמחזיקה בערך כשבוע. חבל על המאמץ. תרכוש אפילו את הוקס הפשוט ביותר מבית מגוויארס וכבר עלית ברמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
פות"ש, אין לך מה לנסות להשתמש בוקס הזה. גם במצב תקין, אין לו כל יעילות ממשית מלבד לשרוט את הרכב עם חומרים שוחקים והגנה שמחזיקה בערך כשבוע. חבל על המאמץ. תרכוש אפילו את הוקס הפשוט ביותר מבית מגוויארס וכבר עלית ברמה.

אוקי אז מה באמת מומלץ בטווח מחירים הנ"ל 40/50/60 ש"ח, כשאני ישקיע אני ישקיע כבר באוטם צבע.

עד אז אני גם מעדיף משהו שניתן להשיג אותו בכל מקום ולא רק באוטוסטור, נניח טרטל ווקס הירוק, זה טוב?

או משהו של קארפלן נניח, או אפילו של מגוויארס מה שאמרת, מה השם שלו ושהוא יתאים לרכב לבן.

פורסם

במחיר הזה עדיף שתקנה את הווקס הפשוט של SONAX, קל לשימוש ויעשה לך אחלה עבודה מהווקסים של מגווירס שמחזיקים שעה וחצי

Opel Adam S 2017

פורסם
חשבתי להמליץ עליו גם כן, הווקס של סונקס נותן מראה יפה, אבל מחזיק פחות או יותר אותו פרק זמן, בנוסף הם מכיל הרבה פוליש יחסית(לטוב ולרע).

אוקי תודה, אז מבחינתי זה לרע כי הצבע ממש טוב

אולי ווקס אחר ?! (קארפלן טרטל ווקס וכו') ואיזה של מגוויארס טוב?

פורסם

http://m.ebay.com/itm/Collinite-476S-476-s-Super-Doublecoat-Wax-Permanent-Auto-Wax-Camauba-BRAND-NEW-/321801172124?nav=SEARCH

זה יספיק ליותר ישומים, ייתן איכות והגנה טובה הרבה יותר וליותר זמן, ונותן תמורה טובה יותר גם אם יותר יקר.

הווקס של טרטל דיי מיותר, קארפלן בסדר, הם כולם פחות או יותר אותו דבר. אם כבר אתה בכיוון הזה ממליץ לך לעלות קצת את התקציב ולקבל תמורה יותר טובה.

פורסם

128 שח למגבת על זה אתה מתלונן? שווי המגבות שלי הוא בערך 1000 שח אולי קצת יותר.כשאתה משתמש במשו איכותי אז גם התוצאות בהתאם.

שיפוצים..

פורסם

ומה זה באמת העניין הזה של רשות מהאישה כדי לקנות משו לתחביב שלך, אף פעם לא הבנתי את הגברים האלה ואני רואה את זה המון בעבודה שלי (מכירות מוצרי חשמל)., צריך לשאול את האישה קטע הזוי.

שיפוצים..

פורסם
128 שח למגבת על זה אתה מתלונן? שווי המגבות שלי הוא בערך 1000 שח אולי קצת יותר.כשאתה משתמש במשו איכותי אז גם התוצאות בהתאם.

החיים יפים ברמת אביב ג' אין ספק, 1000 שקל על מגבות מה קרה?! השתגעת? יש לך פרארי במקרה? תשקיע את הכסף הזה מצידי בטיפול טוב לרכב זה שווה אבל על מגבות? היום פה מחר בכביסה מייבשים עם זה את הרכב בזה התפקיד נגמר.

בקשר לאישה כבר הגבתי שזה בצחוק האומנם היא מרוקאית אבל עדינה חח, כשאתה קונה מגבות באלף שקל אל תתפלא שהיא תקנה כל שבוע נעליים ושטויות , כדאי להנהיג היום בית על כלכלה חברתית וחסכונית, אבל אתה בכלל ברמת אביב ג' מה אתה קשור למדינה

ולעניין איזה מגוויארס ואיזה קארפלאן תנו דגמים

פורסם

כמה חשבת שעולים מוצרי דיטיילינג חבר?

מגבת ייבוש איכותית עולה באיזור ה 100 ש"ח במקרה ומצאת במחיר טוב, ולפעמים אתה צריך 2-3 כאלו אחת לכל מקרה שהשניה תקרע (וזה קורה לפעמים).

מגבות ניגוב רגילות לשטיפה יבשה זה עוד 100 (הירוקות, קוריאני), יש לי 2 סטים כאלו כלומר 200 ש"ח.

מטליות לפנים הרכב - קניתי בכמות אז 50 ש"ח וכל פעם אני קונה עוד ועוד כי הן נזרקות לאחר כמה שימושים.

מטליות כלליות לשאר חלקי הרכב וג'אנטים.

מטליות להורדה של ווקס 4 מהכבדות של הקוריאני עוד 130 ש"ח.

והרשימה ממשיכה במיוחד עם אפליקטורים ליישום ווקס.

אני הגעתי כאן לבערך 600 ש"ח ויש סיכוי שיותר (אם תוסיף את חומרי הניקוי והווקסים השונים אני אגיע גם ל 3K), ואני לא פנאטי אבל כן משקיע בניקוי של הרכב ובחומרים איכותיים - אם אתה רוצה איכות יש מקומות שאפשר להתפשר ויש כאלה שלא, במגבות אני לא מתפשר במיוחד אם הרכב הוא חדש או שהצבע במצב טוב, אצלי הוא במצב סביר ואני מעוניין להשאיר אותו ככה לפחות.

זו החלטה וכסף שלך - אם אתה רוצה להכנס לעולם הנ"ל אז שאלת וקיבלת עצות והמלצות - יש מינימום ויש מעל.

ממש לא צריך לגור ברמת אביב בשביל זה, זו הוצאה בתור תחביב בדיוק כמו שאישה תוציא את הכסף הנ"ל על נעליים כפי שאמרת.

נ.ב אתה רוצה ווקס קל ליישום? יש לך ספריי ווקס של OPTIMUM CAR WAX - עולה באיזור ה 60-90 ש"ח באוטוסטור, יעשה לך את העבודה מצויין וקל ביותר, ללא צורך במגבות מיוחדות מלבד מגבת באפינג כדי שלא ישארו סימנים, אם אתה מהאיזור קפוץ למשה ותרכוש את זה ממנו, אחלה שבאחלה מוצרים שיש, אני מערבב אותו בבקבוקון יחד עם הסונקס BSD וקיבלתי מוצר מעולה שמגן לכמה חודשים על הצבע.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...