Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא הבנתי, אתם מיתקשרים לסוטה הזה מהמכשיר שלכם? על חשבונכם? למה?!

יש מספיק אתרים שישמחו שתיתנו להם מס' נייד "ויחזרו אליכם בהקדם" :-).

תנו לאותם החברות להיתלונן על המנוי הזה אחרי שכל הבנות בשירות לקוחות יתלוננו על "סוטה שמיתנשף" LOL!.

אתה רוצה להגיד לי שעדיין לא עברת לאחת החבילות של "שיחות בלי הגבלה"+גלישה של 3-5 ג'יגה ב50 שח?

המספר דקות שמגיע בחבילות האלה הינו מספר דימיוני אפילו לבנות שרק סיימו כיתה ט' (לפני ימי המנשמע) אז עוד רבע שעה לסוטה המתנשפ/ת זה מה שישעה את ההבדל בחשבון?

המספרים שחוזקים "בהקדם" עושים את זה לא בשעות הנכונות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הגעתי למסקנה,

אם מישהו מטריד אותך בכך שהוא מתקשר ומטריד, יושב על הראש שאתה נניח מטפל לו ברכב,

חופר לך בלי סיבה.

תעשה לו בחזרה.

אתמול בעבודה היה לי בחור שישב לי על הראש בקשר לחלפים ולא הבין בפעמים הראשונות שזה מפריע,

אז פשוט התחלתי לחפור לו על שמנים. (שמני מנוע)

ותוך מספר דקות הוא הלך וישב בצד, ושתה כוס מים להירגע.

בחפירות אין טוב ממני.

רועי

פורסם (נערך)
אתה רוצה להגיד לי שעדיין לא עברת לאחת החבילות של "שיחות בלי הגבלה"+גלישה של 3-5 ג'יגה ב50 שח?

המספר דקות שמגיע בחבילות האלה הינו מספר דימיוני אפילו לבנות שרק סיימו כיתה ט' (לפני ימי המנשמע) אז עוד רבע שעה לסוטה המתנשפ/ת זה מה שישעה את ההבדל בחשבון?

המספרים שחוזקים "בהקדם" עושים את זה לא בשעות הנכונות.

בוודאי שעברתי :-), אבל עדיין לא מוכן לבזבז על הסוטה הזה שום דקה, מעדיף לחפש פיתרונות יצירתיים שאחרים יציקו לו :-).

אגב- האם הקו עדיין זמין?

עריכה: חיפוש הנייד מביא את התוצאה הבאה- האם זה הוא? norhan_16_nn

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:X2pwGY6YJO0J:www.lakako.com/followed/512013001+&cd=5&hl=en&ct=clnk&gl=il

norhan_16_nn (05028 61499 رقم............)

https://instagram.com/norhan_16_nn/

יכול ליהיות טעות, מי יודע כיצד ליבדוק?

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

גיק, חשבתי שאתה יודע להוסיף 972

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גיק, בדקנו כבר, זאת יוליה והיא רוסיה.

התקשרתי שוב, בנוהל הרגיל כמו כל יום ב-23:00. הפעם שמתי בלופ את "דרך השלום" של פאר טסי והשארתי את הטלפון למשך חצי שעה בערך.

עוד קצת ונצליח לשבור אותה. היא עוד לא יודעת עם מי יש לה עסק. וחכו שרועי יתחיל לחפור לה.

Stay Dirty

פורסם

לאחר בדיקה מדובר של מספר של חברת פלאפון שמעולם לא נוייד לחברה אחרת

רוב הסיכויים שמדובר בקו פריפייד

פורסם

יש אגדה אורבנית שמספרת על זגג שבימים חלשים שלח ילדים לנפץ זגוגיות בשכונה ...

הניסיון שלי הוא לפני כמה חודשים, במשך כמה לילות ולא ברציפות התקשרו אלי מטלפון חסוי

בשעות הקטנות של הלילה, וכשעניתי השיחה מיד התנתקה.

ואז פתאום כאילו במקרה הגיע אלי SMS שמציע שרות גילוי שיחות חסויות בשקל לשבוע.

מכיוון שמקרה דומה קרה גם לחבר לעבודה, התקשרנו שנינו למוקד שרות של חברה סלולרית

ושם נאמר לנו שרק משטרה יכולה להסיר חסיון ממספר חסוי.

לכן המלצה שלי, תבדקו טוב את נותן השרות שסיפק לכם את המספר.

וניתן לבדוק את השרות, פשוט להתקשר ממספר חסוי שאתה כמובן יודע את המספר למספר שמנוי על השרות

הנ"ל, ויש לי הרגשה שלא אופתע אם לא תגיעו למספר האמיתי...

IMG_0436.jpg

פורסם

שלום חברים ואנשים יקרים, לא הייתי כאן לאחרונה.

אין לי עדכונים מיוחדים, הסוטה כנראה הלך להתנשף במקומות אחרים וכנראה מוצא את סיפוקו בשדות זרים.

התגעגעתי אבל זה עבר.

מהמשטרה לא שמעתי שום חדשות (דווקא הייתי אופטימי), מזל שמדובר רק על הטרדה של איזה אידיוט....

לכל מי שניסה לאתר את המספר אני מאד מודה על הזמן והרצון.

אלי55, מדובר על חברה מוכרת בתחום לא איזה חברה קיקיונית ששולחת הודעות כמו שצירפת, אז המספר אמיתי.

רועי עוזרי וכל עובדי המשמרות לילה - המספר מצורף (עמ' 3 נדמה לי), תשמעו חוויה מוזרה ולא רגילה. תיהנו.

קובי, ה-VR6 בהקפאה של כמה שנים :)

אם יהיו עדכונים והתנשפויות מעניינות אעדכן.

פורסם

נראה לי הבחור\בחורה לא יודעים מה נפל עליהם.

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם
שלום חברים ואנשים יקרים, לא הייתי כאן לאחרונה.

אין לי עדכונים מיוחדים, הסוטה כנראה הלך להתנשף במקומות אחרים וכנראה מוצא את סיפוקו בשדות זרים.

התגעגעתי אבל זה עבר.

מהמשטרה לא שמעתי שום חדשות (דווקא הייתי אופטימי), מזל שמדובר רק על הטרדה של איזה אידיוט....

לכל מי שניסה לאתר את המספר אני מאד מודה על הזמן והרצון.

אלי55, מדובר על חברה מוכרת בתחום לא איזה חברה קיקיונית ששולחת הודעות כמו שצירפת, אז המספר אמיתי.

רועי עוזרי וכל עובדי המשמרות לילה - המספר מצורף (עמ' 3 נדמה לי), תשמעו חוויה מוזרה ולא רגילה. תיהנו.

קובי, ה-VR6 בהקפאה של כמה שנים :)

אם יהיו עדכונים והתנשפויות מעניינות אעדכן.

יש לך הוכחה שהמספר אמתי ? ואם כן אולי הוא חלק מהקומבינה ראה סיפור הזגג ?

בינתיים המספר שסופק לך לא הוביל אותך לכלום.

חוץ מזה אם החברה הנ"ל באמת מפענחת מספרים חסויים, אזי מדובר בעבירה אם לא על החוק אז בהתחייבות

החברה הסלולרית לחיסיון המספר שהלקוח ביקש.

• תוכן חדש...