Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשאני כן מצליח לחייג אז זה בשעות הלילה המאוחרות.

אולי תתחיל בזה שלא תענו לו ? ובטח לא תמתינו להאזין לכל ההתנשפויות,

תמשיך בזה שאל תתקשרו אליו [גם אם מתגעגעים]. חבר'ה כאלה מאוננים למשמע קול

וזו תופעה ידועה ומוכרת בקרב מוקדנים למינהם, כך שאם אשתך עונה זה כבר מספק עבורו, ואם היא מדברת,

או מאיימת או כל תקשורת שהיא מולו - אז זה בכלל פרס ענק עבורו.

לכבות את הטלפון ללילה [או סתם לשים על רטט] זה הפתרון כי זה מייאש את המטריד : כל דבר אחר הוא מעודד,

ואם יש גורם כלשהו סביב 3 בלילה שאשתך חייבת להיות זמינה עבורו בנייד,

תן לו את המס' שלך.

The first one to get angry loses

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תעשה בלילה "עקוב אחרי" למתרימים של קבר רחל.

אני חושב שזה פתרון שאפילו המשטרה לא תוכל להציע משהו טוב יותר.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

שים את הטלפון באתרי הכרויות של גייז,עם כותרת להתקשר בשעות הלילה המאוחרות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

רק אני חושב שאם יפסיקו לענות לו הוא עלול לעבור לשלב הבא?

דברים כאלה צריכים לעבור לטיפול המשטרה, צריך לעצור אנשים כאלה. זה יכול להיות מישהו בסביבה הקרובה שלה בעבודה, אבא של אחד הילדים בגן שרואה אותה מוציאה את הילד, אנשים עם גישה לחיים של אשתך.

זה מדהים אותי שהמשטרה במדינה הזאת לא עושה כלום כמו שצריך. הייתי מנסה להמשיך להתלונן ולהגיש כמה שיותר הקלטות למשטרה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI - מעבר לזה שאני מסכים איתך, אני חושב שגם אם זה מסתכם בטלפונים אינסופיים בשעות לילה מאוחרות, אני לא מבין למה אני צריך לגרוע מאיכות החיים שלי או לשנות הרגלים בגלל אנשים טיפשים.

אני אמשיך לנסות עם המשטרה בתקווה שזה יתקדם.

פורסם
רק אני חושב שאם יפסיקו לענות לו הוא עלול לעבור לשלב הבא?

לא רק אתה.

אולי כדאי לנסות למסור את המספר למשטרה ובמקביל לחפש חברה אחרת באינטרנט שתמורת עוד כמה שקלים תגלה את זהות המטריד?

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

קודם כל לפנות מיד למשטרה ולייצר הישנות של אותה התלונה פעם אחר פעם עד שהם יעבירו את זה לידי בלש מטעם המשטרה.

לאחר מכן לנסות להבין אם משהו בזמן האחרון עובר על אשתך במהלך היום - אולי היא כן יודעת מה מקור ההצקה אבל מפחדת לדבר על כך - אולי המשרה של בסכנה אולי משהו אחר - תשים לב גם להתנהגות שלה בזמן הזה.

מעבר לכך לרכוש לאשה כרטיס SIM נוסף ולתת את המספר רק לקומץ אנשים מיידי שהיא זקוקה להיות איתו בקשר עמם ורק אז לאט לאט לפרסם את המספר הזה למעגל חברים יותר פתוח ויותר פתוח - אם בשלב מסויים ההצקות יעברו למספר החדש אז אתה כבר יודע שזה לא סתם היטפלות למספר אלא היטפלות לאדם עצמו.

אתה חייב לטפל בזה ולא לזלזל - דברים כאלו, במידה והם אישיים כלפי הבן אדם עלולים לעבור אסקלציה בחומרת הפשע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבן שלי גילה לי את ''מצב טיסה'' בלילה,

גם חיסכון בסוללה וגם נותן פיתרון לטלפונים של

החברות ביטוח,פלאפון,תקשורת,פיס,מנויים לעיתוני ילדים,

ועוד שמעירים אותי בבוקר,

למרות שמיליון פעם ביקשתי מהם להפסיק להטריד.

יש אפשרות פשוטה להעביר חסויים ישירות למשיבון,

תרצה לינק,תגיד נידמה לי שזה רק לגאלקסי אבל אני לא בטוח.

חשוב לך/ה להיות זמין בלילה?

פורסם

ברור שזה טוקמן,סבלתי פעם מהטרדה

ולא ניתן לעשות כלום למעט החלפת הקו,

לא ענית

חשוב לה להיות זמינה בלילה?

פורסם

כן, חשוב להיות זמין בלילה כי היא מנהלת תפעול במפעל שעובדים בו משמרות.

חוץ מזה, אני לא מוצא שום הגיון בלכבות את המכשיר מעכשיו ועד ל-לכו-תדעו-כמה זמן.

זה עבריין שהמשטרה צריכה לטפל בו ולא להרוס לי את אורח החיים.

פורסם

אם חשוב לך לזרז תהליכים מול המשטרה, הייתי שוקל לשכור חוקר פרטי שינסה למצוא מי אותו אדם, ואז מעביר את כל החומר שהוא אסף למשטרה.

נכון שזה לשלם כסף על עבודה שהמשטרה צריכה לעשות במהירות ובחינם, אבל לפעמים אין ברירה במדינה הזאת... הכסף הזה יכול לחסוך לכם הרבה לילות כאלה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...